Хоће ли Марко Павић опростити Приједор Милораду Додику?

"ДНС не може више назад. ДНС се неће више повући ни за милиметар", казао је Бањац.

Република Српска 05.10.2019 | 09:46
Хоће ли Марко Павић опростити Приједор Милораду Додику?
- Демократски народни савез донијеће одлуку хоће ли остати у коалицији са СНСД-ом или не, казао је Дарко Бањац, потпредсједник те странке и посланик у Народној скупштини Републике Српске.

Бањац је, у емисији Изазови БН ТВ, рекао да су се у Приједору десиле "јако ружне ствари гдје су смијењене двије успјешне директорице које су водиле Домом здравља и вртићем

"Они актери који су то урадили нису смјели то да чине и ово може имати рефлексије на коалицију на републичком нивоу", рекао је Бањац, наводећи да ће се о томе одлучивати наредних дана.

Он је рекао да ДНС нећће поклекнути и да су дешавања у Приједору кулминирала у коалиционим односима.

"ДНС не може више назад. ДНС се неће више повући ни за милиметар", казао је Бањац, за кога кажу да је у "чврстом загрљају" Милорада Додика.

ДНС је од настанка коалициони партнер СНСД-а. Проблеми у тим односима појавили су се након прошлих избора када је Милорад Додик од Марка Павића тражио да се одрекне "мангупа" у редовима те странке, који очито нису били по његовој вољи.

Након тога је дошло до цијепања ДНС-а што је уздрмало ту коалицију, али се она није распала.

ДНС је остао заједно са СНСД-ом, који је наставио да их урушава и то у Приједору, које је важило јаким употиштем странке Марка Павића.

Нову скупштинску већину у Приједору предводи СНСД Милорада Додика заједно са СДА Бакира Изетбеговића, ДФ-а Жељка Комшића, као и један одборник СДС-а, ПДП, али и бивших одборника ДНС-а...

Према нашим изворима, већ данас због најновије ситуације засједаће Предсједништво ДНС-а, а што је најавио и Бањац у нашој емисији, наводећи да ће органи странке да засједају и да донесу коначну одлуку у вези коалиције на републичком нивоу.

Дубоке подјеле у ДНС-у присутне су од раније, али су преовладали они који су без обзира на ударце које им је у пертохним мјесецима давао СНСД да остану у тој коалицији.

Друга струја је заговорник раскида коалиционх односа са СНСД-ом, а има и оних који сматрају да се ништа неће промијенити него ће услиједити састанак Додика и Павића ради смиривања тензија у односима између двије странке.

Хоће ли ДНС због посљедњих дешавања имати снаге да напусти коалицију са СНСД-ом и хоће ли Марко Павић опростити Приједор Милораду Додику, који му је преотео скупштинску већину, биће познато наредних дана.

(БН)

Коментари / 82

Оставите коментар
Name

Чуј ДНС неће ни милиметар назад!?

05.10.2019 07:51

Па та полтронска странка ће ићи метар назад кад им Миле каже, зарад мрвицу власти. Љигавци имали су пар прилика да стану на праву страну и покушају спасити шта се може спасити... Али не, они су вјерне подгузне муве, тако ће бити и сад, само гледајте. Пред носом им узму власт у њиховом бастиону Приједору, а летаргични Павић ће само промрмљати како је коалиција стабилна. Фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин худ

05.10.2019 08:27

ОВАЈ бАЊАЦ ЈЕ БИО сдс-ОВА ПЕРЈАНИЦА ПОТКОЗАРЈА А САД ГЛУМАТА НЕСТО, ПАПАК. Неби ме изненадило да преварант предје у СНСД јер му је и отац љигавац.

Name

Катастрофа

05.10.2019 08:29

Данасња политика је најслицнија пијаци бувљак или васару...коалиције полит партија се заснивају на подјели профита оствареног на муци јадног и напаценог народа...ста реци осим , васарски дзепароси и сибицари...

Name

разумио

05.10.2019 09:07

Влада умјесто да хвата крупне лопове, а оцигледно су такви на власти, она се бави људима заслузним у рату, људима без афера и резултатима у развоју локалне заједнице као сто је градонацелник Приједора Дјаковиц. Ста је са дипломом министра Рајцевица стеценој у БЛ, ста је са афером "Поткивење"? Срамота је наса тко нам кроји будуцност насе дјеце!

Name

Дрина

05.10.2019 09:19

Слика показује отузне актере једне пропале политике у БиХ! Политике партијске припадности, непотизма и корупције!

Name

xyз

05.10.2019 09:21

Рече Бањац и обуче капут СНСДа... Карактеран момак, нема шта... :))))))

Name

Суштина

05.10.2019 09:24

Њихова звијезда водиља јесу лични интереси, фотеље, брзинско богаћење, продаја душе за интерес... , без морала, икаквих позитивних људских вриједности, обични бескичмењаци. Према томе, све комбинације "за себе" су у оптицају, а народ им је плашт, само за изборе. Доказ томе је свеопшта рушевина, по свим основама, људи бјеже више него у рату, дно је, дно су. Ово важи и за једне и за друге, част за пар честитих и поштених појединаца, зна се ко су.

Name

ана

05.10.2019 09:29

Бањац, Стевандиц и Мазалица су исти профил политицара увлакаца

Name

Дејан

05.10.2019 09:34

То су такви љигавци да не постоји оно сто они неце опростити,сазвакати и прецутати....то су људске гњиде с обе стране.Како сацувати украдено је једина ствар која њих занима.А остало,ма небитно....

Name

ВРС

05.10.2019 09:59

Па тај Павиц да има карактера имало, он би вец одавно препустио странку младјим и паметнијим људима, а цовјек је вец на самрти одавно!!! Због такви РС и јесте ту гдије се налази, старе комуњаре науциле владати до смрти... фујјј

Name

Лаки

05.10.2019 10:54

Хоце ли ова двојица успјети сацувати присвојено, питање је сада? Правда, ниста друго, за обојицу!

Name

Источно Сарајево

05.10.2019 15:54

Бањац је гори и од Изетбеговића и од Комшића.Једном издајица ,увијек издајица.Изетбеговић и Комшић су барем истрајни у својим ставовима.

Name

баја

06.10.2019 09:14

Отресе вас баја момачки.

Name

Зоран

06.10.2019 10:40

Ста ти знас ко це где ици? Ви идете против РС вец годинама

Name

ПЕРА

07.10.2019 13:47

ПА ДОДИК ЈЕ СТАРИ ПИЈАЦАР, ОН ЈЕ УНИО ПИЈАЦУ У СКУПСТИНУ И СВЕ ИНСТИТУЦИЈЕ

Name

Карма

05.10.2019 07:55

Ми Приједорчани им нећемо Приједор опростити. Обојици. Одавде младост бјежи главом без обзира, Приједор је град духова, ове године је на територији читаве општине уписано мање од 500 првачића. Овдје ни рат није успио убити живот, они су успјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАРКО

05.10.2019 08:31

Највеца несреца Приједора је Марко.Унистио је град а обогатио неколико сељака.Тунто који никад у зивоту ниста смислено није рекао.А Додик нека се пази И присјети да је Марко поставио Биљану у Бањалуци а не он.Уколико Милорад јос зна да памти.

Name

На Друге Ствари Заборавили!

05.10.2019 08:41

Само за Властите гузице се боре ! ста их брига за народ и дрзаву.

Name

борац

05.10.2019 09:02

Нису криви ни Марко ни Милорад крив је народ сам себи.

Name

Ре марко

05.10.2019 10:15

Није Миле наиван, само један погрешан корак Марка (или било ког другог лидера владајуће секте) одмах Туњице, а сваки је до сад скупио за најмање двије дозивотне

Name

Загор

05.10.2019 10:41

Ста им ви имате опрастати,показали сте се све ове године,код вас је мед и млијеко,са огромном вецином добијају изборе,и сад кад младост оде и остасе старци ви им не би опростили,е мој јаране боље цути и сада

Name

Леми

07.10.2019 17:02

100% стојим иза сваке ријечи

Name

Истина

05.10.2019 07:57

Једина истина је да Павиц неце напустити Додика и боли га уво и за те две директорице и у опсте за ДНС. Он је њих све пустио низ воду,стрпао своје милијарде и негдје у свијету це их троскарити. Довидјења,пријатно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Истина

05.10.2019 10:54

неце га напустити јер не мозе. ДНС и СП су Додиково власниство, он је те странке платио скупо, пустајуци их да пљацкају деценијама. То сад Додик само средјује ствари у ДНС. Ускоро на ред долази и Дјокиц.

Name

Леми

07.10.2019 17:05

Одлично сагледано и концизно написано

Name

Последњи кинески цар

05.10.2019 07:57

ДНС је прошлост, од њега је СНСД створио још једну странку, па рекао бих и двије јер ДНС-ове позиције полако преузима Чубриловић и Стевандић. То је најизраженије на локалу гдје су велика престројавања и прелазак чланова ДНС-а у ове двије партије или у СНСД. Бјежанија пацова са брода који тоне. Колико то год сада СНСД-у изгледа исто и добро, јер и без ДНС-а има већину и држи власт, дугорочно ће им се сасвим сигурно олупати од главу. Мора, јер је најблаже речено људски шљам попунио те двије странке, Чубриловићеву и Стевандићеву. Наравно, ако народ коначно дође себи и прогледа на "своје очи". Када погледам у својој општини ко води ту УС-у и ко се бори да ту уђе, видим да ми немамо перспективу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

05.10.2019 08:00

У Приједору траје битка за слободу српског народа и Републике Српске. Српски народ у Приједору и његова егзистенција у Приједору су угрожени коалиционим дјеловањем ДФ и СНСД и СДА тзв.зелено-цервена коалиција. Причом о општини Омарска коју је креирао Саша Бурсаћ па се сада мудро извлачи гурајући у амбис немустог Павловића, била је покретач приче о опстини Козарац, то значи да би поново између Приједора и Бања Луке у Козарцу имали барикаде као и 1992.год. Може Марко договорити и опростити шта хоће али 100 хиљада гласача ДНСа никада неће опростити. Додиков СНСД без обзира сто има већину у скупштини код српског народа и српских гласача у Приједору је дотакао дно чак и испод дна. Нека иду даље смјенују, носе зелену заставу. Народ Приједора да се организује мимо ДНСа и да власт узме у своје руке. Само је искрена власт народна власт. Турском камом је СНСД заклао ДНС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карма

05.10.2019 08:27

Све си у праву. И једни и други су најобичнији паразити. Зрели смо за оснивање Листе за Приједор на којој це бити поштени и писмени људи без купљених и фалсификованих диплома којима је овај град на срцу. Без комплекса позвати све и одговорити организованом политичком терору.

Name

ре

06.10.2019 22:21

Какве црне барикаде 1992. године, јеси ли ти нормалан? Козарац није чак ни на магистралном путу. Какви изговори за Томашицу...

Name

КАКВИ ИЗГОВОРИ

07.10.2019 13:56

МА КАКВИ ИЗГОВОРИ, ШТА ПРИЧАШ. ПРИЧА О ОПШТИНИ ОМАРСКА ЈЕ ПРИЧА О ОПШТИНИ КОЗАРАЦ. ДАКЛЕ ОПЕТ ДОДИК ПРОДАЈЕ ПИЈАЧНИ ПАЈАЦО МАЛИ. ПРОДАЈЕ ОПШТИНИ ДА БИ СЕ ДОДВОРИО САРАЈЕВУ ШТО ЦИЈЕЛО ВРИЈЕМЕ РАДИ А ТРУБИ О НАЦИОНАЛНИМ ИНТЕРЕСИМА.СКОТ.КАКАВ САША БУРСАЋ. ТАЈ МАЛИ КЕПЕЦ И КРЕТЕН СЛУЖИ САМО ДА САСЈЕЧЕ ПОЛА КОЗАРЕ ДОДИКОВИМ ТАЈКУНИМА. КАКВА ЈЕ ТО ТАМО ГАМАД.

Name

Марко

05.10.2019 08:05

Као члан ДНС, а уз то немам стално запослење, остајем уз политику ДНС у Приједору, јер ово што се ради је искључиво на штету грађана, урушавања институција, а крајњи циљ је блокирање Града. Коме то доноси добро? Сви људи у Приједору који су иоле озбиљни знају да је Градски одбор СНСД Приједор сачињен од људи са дипломама сумњивих факултета. Дефинитивно треба напустити коалицију, а наоравити нову са ПДП, СДС и на изборе локалне заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

07.10.2019 18:21

Слазем се да треба изаци из коалиције на свим нивоима. Растурицемо вас у Приједору, Сви за ДНС

Name

Дадо

05.10.2019 08:06

Док сте ви вагали Леми вам развалио странку. Трецину пребацио Сонету, трецину Цубри, а себи узео главне играце. Паре са будзета вам биле на првом мјесту, а сад немате ниста. Од изборних најава да имате премијера остадосте без свега. Цовјек вам у властитој куци направио дар мар И ви Јос цијените? Невјероватно. Па ста би било кад би Неко тако урадио у Лактасима? Задњи је воз да исправите бар мало јер иду локални избори, а И власт у БиХ Јос није формирана. И даље се вас пита. Будете ли јос цекали остацете без странке. Сати су битни јер на нивоу БиХ он наступа са вама И веома је близу договора. Овако како се ви понасате само раде кукавице. Ста це вас питати дјеца И унуцад?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Члан ДНС

05.10.2019 08:08

ДНС не цијене као странку која је на прослим изборима доније 100.000 гласова у коалицију. Сад напад и урушавање Приједора, а прије тога цијепање странке? Дефинитивно раскид коалиције и тражење нових партнера на политичкој сцени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

05.10.2019 14:24

Ма ко це свама у коалицију

Name

Мањача

05.10.2019 08:12

Све за паре, и цацу и матер, и дјецу и дрзаву с и приједор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зуx

05.10.2019 08:12

Марко је пред пензијом...тај све опраста...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Варум

05.10.2019 15:07

Како пред пензијом..??!! Па он је у пензију отишао крајем '91-године. Први пут. И онда још неколико пута. Он је, могло би се каз'ти, вишедтруки или вишекратни пензионер. И опет ће ако не буде среће. А бити је неће. За народ наравно.

Name

Милан

05.10.2019 08:13

ДНС ће за шаку власти опростити додику све, а овај их растура ко Бугарску скупштину, немају они снаге да крену без додика. Док је павиц на челу днс нема промјена, он несмије без додика, нека уцјена је у питању. Ако ове нове снаге као Милан Радовић нешто не ураде нема ништа од тога. Бањац, нула, он је у сјенци додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

05.10.2019 09:53

Који радовиц? Њега развалило у банци, није ниста уцинио. Бар да је на оне своје полтроне загаламио, него ни то

Name

Иди бре..

05.10.2019 15:04

Не вјеруј никоме ко се на брзу руку обогатио, ко је брзо дошао до новца, ко се преко ноћи 'снашао'.. Нису такви за јавне послове. Они су само за себе и своје. А таквих је и превише. Преко главе. Већ непуних 30 љета.

Name

Др11

05.10.2019 08:16

ДНС није боље ни заслужио у прошла два мандата стално су уцјењивали СНСД директорским позицијама сада им се то враћа више нису језичак на ваги. По мени ДНС је најодговорнија партија за овакво стање у РС имали су кључеве промјена али нажалост изабрали су позиције и запошљавања по партијској линији е сада дошло све на наплату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рашо

05.10.2019 08:17

Марко не опраштај му ништа... Народ Приједора је устао против овог зла које је захватило града. Народ Приједора је устао против Мирсе Дуратовића, Саше Бурсаћа и Далибора Грабежа. Ти људи из својих кућа нос не смију помолити. ГРАБЕЖУ СРАМ ТЕ БИЛО. ПОБЈЕГАО СИ ИЗ ОМАРСКЕ, ЗАКУВАО ПРИЧУ ОКО СТАТУСА ОПСТИНЕ ОМАРСКА, ДОЂИ ДОЛЕ НА УТАКМИЦУ ДА ТЕ ВИДИМО. ДА ВИДИМО КАКВО САД ОБРАЗЛОЖЕЊЕ ИМАШ, ГДЈЕ СЕ КРИЈЕ РАНКО СМИЉАНИЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗМиљенкоЕ

05.10.2019 08:17

Да ли касно Марко на Приједор стизе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преваранти

05.10.2019 08:17

Господја,која је водила дом здравља приједор како за себе прица да је успјесно водила посао је за своја два мандата,8 год. дрзала раднике на најнизим могуцим коефицијентима и тако остварила то своје позитивно пословање,радницима које је она сматрала поданицима давала им бесправно функције,висе коефицијенте,веце превозе итд.итд. Људе позртвоване раднике сиканирала,малтретирала у смислу мобинга са својом најблизом сарадницом главном сестром која по звању и није мед.радник него санитарни техницар. Спијунирале,сликале раднике ко гдје са ким сједи,ко се ским друзи и на тај нацин људе малтретирале а поданике злоуптребљавале. Уводиле апарат на улазу и излазу установе да би се радници пријављивали и одјављивали и то користиле за злоупотребу и малтретирање,уцјењивање радника. Све сто у јавности њихове партијске колеге казу и она-оне саме лазу и представљају лазну слику. Па по ономе се види колико је људи досло пред опстину да је подрзе,сака јада. Зар не схвата да је била цовјек не би имала потребе зивкати људе да изадју за њу. У приједору је цисто партијско записљавање само ако си днс мозес се запислити и зато треба мјењати све јер је враг однио салу и они су се осили ,раде ста хоце и људи напустају Приједор јер је 20год.једна те иста постава која младима не да дисати,зивјети и напредовати.ја сам морао отици из Пд у право због овога наведеног. Само напред нова скупстинска коалицио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар.

05.10.2019 08:39

Синоц слусам ону вуцибатину из Дубице,која је била перјаница националног покрета СДСа и онако мрљав пресао у Павица тор,за мандат допредсједника(није српска ријец,али онај полтрон кидисе на мј.Павица)па зато казем.Он гротњак ломи руке синоц у емисији јер лазе као пас и прица глупости.Он брани секту днс која је од мјеста доласка на власт БУКВАЛНО УНИСТИЛА НАЈМАЊЕ 10 ВРЛО АКТИВНИХ ДРЗАВНИХ ФИРМИ У ГРАДУ,А ОД МУЦКА НАПРАВИЛА ГИГАНТА МАРКО-ПОЛА...ОН ДА НАМА ПРИЈЕДОРЦАНИМА ПРИЦА О ПРОСПЕРИТЕТУ,А ГРАД ДУБИЦА,НОВИ ГРАД И ПРИЈЕДОР ЊИХОВОМ ВЛАДАВИНОМ ПОСТАЈЕ ГРАД ДУХОВА...ЛАЗОВЦИНА,ПРЕЛИВОДА И ПОЛТРОН.ДОК СУ ТУРЦИНУ РУКЕ КРВАВЕ ДО ЛАКАТА,ПРЕЛИВОДИ МОРАЈУ БИТИ ДО РАМЕНА-ПОСЛОВИЦА ИСПРАВНА СТО ПОСТО.ПА НЕКА ЛОМИ ПРСТЕ,ЛАЗЕ И МУЉА,А ВИ НАРОДЕ ОПЕТ НАСЈЕДАЈТЕ НА ТЕ СЕКТЕ И ЛАЗОВЕ

Name

За преваранти

05.10.2019 08:39

И наградјивала нераднике,ститила нераднике,неспособњаковице и улизице. Вратите се господјо у васу омарску.

Name

Радник ДЗ

05.10.2019 08:40

Ништа ниси слагао! А ово је тек 1% онога што је радила. У Хрватској би робијала за мобинг, а о Њемачкој да не говорим. Па нама се рад за викенд води као надокнада сати, а не дежурство. Нека полиција, тужилаштво и пореска управа уђу у ДЗ Приједор па ћете видјети зла кад се људи распричају.

Name

За Радник Дз

05.10.2019 10:06

Управо тако,радници цуте о мобингу сада,90%људи мисле исто,сретни су сто је смјењена велика директорица,јер им се пријетило,сиканирани су,смјестале им се афере само да би били малтретирани,позивани код ње у канцеларију са њеном главном сестром и замјеницом да људе критикују без икаквог разлога,малтретирају и утјерују страх у кости а незнају како су јадне и биједне,незнају а сад нека знају како су 90%радника сретни сто су смјењене и сто зло неце гледати оцима и висе дозивљавати. А они 10%сто су им се додворавали и уцествовали у њиховим прљавим радњама,зарад боље функције или нецег другог нека размисле како це се опрати. Свим медицинским радницима дома здравља сретно у даљем раду(не мислим на преквалификације које су примљене,то нису прави мед.радници.који су досли јер су прави мед.радници у великом броју отисли) због политике дома здравља. Ми цемо се снаци гдје год да одемо,али се надам да због овако лосег руководства то се висе неце десавати.

Name

Свиће

05.10.2019 10:36

У Дом Здравља долази млада особа за директорицу бице боље сигурно,барем це бити психицко растерецење,ко год да је само нека ова Поповицка за собом поведе и главну сестру која јој је била десна рука за малтретирање радника и замјеницу. Мислиле су владати до пензије.

Name

Малкице се смијем

05.10.2019 08:22

Па да им Миле похапси висе од пола странке ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трагично

05.10.2019 08:28

СНСД у Приједору је прошлост. У српским насељима могу само сањати гласове. Они једино могу побједити у Бисћанима, Чаракову и Козарцу

ОДГОВОРИТЕ
Name

06.10.2019 06:15

Па у Тим насељима је победио ДНС а СНСД це глатко победити у Приједора сва твз избеглицка насеља никада неце гласати за ДНС ,СДСа готово И Нема,ако со ис ПД добро знас да та насеља Која со поменуо Павиц дао новац за сва босњацка насеља док ми Сами плацамо све пре пола године увели улицну расвету ме Павиц него ми а знас када су та насеља јоке помињес добила расвету а десетак км оф грасс И то на рацун опстине а ми све Сами ,Само ми зао сто ниси давно скинути да бластинг у насем градуатион,мада Сам избегао у Тај град Према мама се понасали као Према градјанима других реда,босњаци били приоритy знас ако со из ПД.Ко ти је предцедник фудбалског клуба ит'д Ходзиц ко то ведри И облаци у пореској босњаци Који су у ДНС

Name

Цане

05.10.2019 08:39

Ко води омладину СНСДа у Приједору

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.10.2019 09:41

Најбољи и најспособнији момак у граду Приједору. Ко води младе ДНСа?уствари они висе не постоје,сад постоје само они које вуку из градских фирми да иду за њима нудеци им посао или уцјењујуци за исти... Ботови из ДНСа јесте добили љесњака од колеге сто вам говори ста да написете?

Name

Миленко је цар

05.10.2019 08:51

Са Козаре синоће доњеће је доњеће је Миленко Војвода.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мсд

05.10.2019 08:51

Жељко Шкондрић и Мирсад Дуратовић раде за ДНС, паметан ће сконтати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мика

05.10.2019 08:54

Милана Радовића на чело странке, Павић у пензију и нека води са собом свог полтрона Драгутина Илица, који ће ионако прећи у СНСД за нећу власти. Милан ће претумбати странку како треба, да изгуби свако насљеђе са ДНС-ом. А ако се и он буде играо и којекаквим хохстаплерима давао функције, неће ни он потрајати на политичкој сцени. Зато Милане, напријед и паметно. Ако не мислиш паметно, бави се економијом а не политиком. Имаш шансу, искористи је. Буди неко на кога се треба угледати, неко у чију ће се странку ићи из убједјења, а не из користи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мега

05.10.2019 09:01

Нек свати ово ко И како хоће ал највећа грешка СДС, И ПДП и други опозициони странака што неулазе у коалицију са СДА. Додика на власти и обратно држи Бакир и СДА. Како кад му затреба одма уџе у коалицију са СДА. МА ОНИ НИКАД НИСУ НИ ИЗАШЛИ ИЗ КОАЛИЦИЈЕ.. Адок има папака за куповину попут Чавића и остали И СДА, ДОДИК НЕТРЕБА ДА СЕ БРИНЕ. ПУКО ЈЕ ПРЕДОР СЉЕДЕЋА ЈЕ БЈЕЉИНА ЖИВИ БИЛИ ПА ВИДЈЕЛИ. Додик се тога и боји коалиције СДА СДС ПДП И СДП И ДРУГИ ОПОЗИЦИОНИ СТРАНАКА ЗАТО ПРИЧА ПРИЧУ О ИЗДАЈИЦАМА БАКИРОВЦИМА САРАЈЕВУ И ТД. АЛИ САД У ПРЕДОР НИСУ ИЗДАЈИЦЕ БАКИРОВЦИМА ИТД. ИЗГУБИО ЈЕ БЛ АЛИ ИМА СЕЛА ЗАТО МУ ЈЕ ТРЕБО И ПРЕДОР ПОКУШАЋЕ УНИШТИТИ И БЈЕЉИНА И КУПИТИ ПАПКЕ И ВРАТИТИ И БЛ. ПАВИЋ ЈЕ ЧАВИЋ КАКВА РАЗЛИКА НИКАКВА. ДОДО ЋЕ СВЕ УНИШТИТИ ОСТАЧЕ ПДП И СДС А ОН У КОАЛИЦИЈИ СА БАКИРОВЦИМА СДА И УСТАШАМА ХДЗ И ОНДА МУ СТВАРНО НЕМОЖЕ НИКО НИШТА ОСИМ СТРАНАЦА А И ЊИМА ОДГОВАРА ОВО СТАЊЕ СТАТУС QВО. ТАКО НАРОДЕ БЕК ТИ ЈЕ БОГ НА ПОМОЧИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

05.10.2019 11:14

Свака част за коментар земљаче.

Name

Приједорчанин

05.10.2019 09:10

Може Марко опростити али ми више не праштамо. О чему причате? Какав СНСД, какав ДНС, каква коалиција, људи се пакују и одлазе. Сламка спаса је упала у воду...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоца_ПД

05.10.2019 09:56

Па људи не одлазе због Дјаковица него због водјења дрзаве од стране пропале владе! Уосталом и у Федерцији је иста прица.

Name

Ре

05.10.2019 11:01

Па нико и не каже да одлазе због Дјаковића, тај човјек се бори и трпи све ово због тзв. коалиције. Али не може се више, превршило сваку мјеру. Доста је - развод!!!

Name

Маријан

05.10.2019 09:18

А ста тек ради онај Нешић, тек ће се чути..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шворц

05.10.2019 09:45

Бањац че сада да пређе у ДРПОС ( ДЕМОС)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

05.10.2019 09:52

Народе Приједора, масовни бунт против везања зелене и црвене заставе. Одупримо се и сачувајмо Републику Српску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цццц

05.10.2019 10:02

Бас тако преседнице покажи коначно тој назови странци која би мало у власт мало у опозицију црвени картон и да то немозе тако. Или си опозиција или власт, они су чекали да буду тас на ваги па да забију Додику коначно нож у ледја. Науци их памети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

05.10.2019 10:05

Додик ће одрадити Марка и са једном или двије директорске фотеље умирити и компензовати за ово у Приједору. Колико чујемо спомиње се Водовод и Дом за ометене у Чиркин Пољу. Оно што је сигурно јесте да се народ Приједора почео будити и бунити, дуго је спавао, пробудило га је везање застава ДФа и СНСДа

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

05.10.2019 10:07

Фини људи,не лажу и поштени”

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

05.10.2019 10:14

Јос да хоце да смијене оно совиља у болници приједор који је болницу довео на просјсцки стап,уназадио боницу,боница изгледа као нека послијератна установа,зива анархија. Болница је ЗИВА ЗАРАЗА. Али боли њега уво не лијеци он себе и своју породицу ту. Надам се да це се усвојити закон о поријеклу имовине. Толико.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈОВО

05.10.2019 12:30

ЛОПОВ ЛОПОВУ СВЕ ОПРАШТА. ТУ ЈЕ МЕНТОР НОВИЋ И ЧОЛАК

Name

Б. Ј. С

05.10.2019 12:53

Води ли неко бригу о народу или су само њихове фотеље у питању?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гадаффи

05.10.2019 14:33

Јој само да не дође до смјене директора "најбоље" болнице др ЗАИСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лова

06.10.2019 08:33

Треба га смијенити, директора болнице, и нацелника бизнис хирургије.

Name

Невенка

05.10.2019 15:42

Све је то договор Марке и Додика, немојте насиједати на блинкера...да народ млати сламу док они чепутају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОШТЕНО

05.10.2019 15:57

ДАЛЕКО ИМ КУЦА И ЈЕФНОМ И ДРУГОМ ШТО ДАЉЕ ТИМ БОЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодор

06.10.2019 06:11

Метузалем Павић ће пристати на све што му Додик каже. Немој да се заваравате да ће бити другачије. Сјетите се само колико је оваквих случајева било до сада, и на крају Павић пристаје на све. Тако ће бити и сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xyз

06.10.2019 07:13

Цитам коментаре и смијем се.Сад сви оваки и онакви,а гласате за њих.Одакле они на власти ,ако нисте гласали за њих.Најтрагицније је сто цете опет гласати за исте ове које сад коментарисете,да није смијесно било би залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Xyз

06.10.2019 22:36

На власти су зато сто су покрали изборе.Редовно краду изборе са парама које су опљацкали од народа и покрали од медјународних кредита без којих не могу да опстану на власти.

Name

БОБА

06.10.2019 11:14

ПАПРИКАС ЈЕ ЗА МНОГЕ ОДЛИЧНО ЈЕЛО .ПОСЛИЈЕ ПАПРИКАША ДОЛАЗИ ИГРАНКА.ИМА ЛИ ИШТА ЉЕПШЕ..БЕЗ ТОГА НИСМО НИКО И НИШТА .ТО НАМ ЈЕ У КРВИ.УЖИВАЈТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

07.10.2019 12:55

А Бањац је на милиметар од СНСД-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

08.10.2019 10:46

Мозда су требали кренути од завода за изградњу града..а не од вртица.

ОДГОВОРИТЕ