Због натписа на мајици задржан на граничном прелазу

Тинејџер из Вуковара заустављен је на граничном прелазу Товарник, са хрватске стране, између Србије и Хрватске, због тога што је на себи имао мајицу с ћириличним натписом "четници север".

Регион 03.10.2019 | 12:55
Због натписа на мајици задржан на граничном прелазу
Гранична плиција је, преноси портал Индеx, контролисала путнички аутомобил марке форд, вуковарских таблица, а путник у том возилу је био 18-годишњак из Вуковара, који је на себи имао "истакнут одјевни предмет с ћириличним натписом непримјереног садржаја".

Позивајући се на незваничне информације, портал пише да се младић враћао са фудбалске утакмице Црвена звезда - Олимпијакос, која је одржана у Београду, и на себи је носио мајицу с натписом "четници север".

Полиција му је, наводи се, одузела мајицу и поднијела оптужни приједлог због почињеног прекршаја против јавног реда и мира.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

грунф

03.10.2019 11:01

Ста је чудно, замислите Хрват са мајицом Торцида Усташе ??? Иде човјек мало у Србију!!! Будите објективни, чудите се кад у Сплиту навијају “ убиј Србина”, а не споменете Црвену Звезду и делије кад навијају “убиј, закољи, да сиптар не постоји”!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре грунф

03.10.2019 14:46

Ето ти сам рече својим писањем колико незнам бити нормални људи. Тако да данас имамо само четнике и устасе који гледају или боље речено дивљају на спортским догађајима. А то бих требало да поведеш породицу и одеш погледати добру утакмицу уз мноштво аплауза спортског и истинског навијања без вредања другог. То су постале умно болесне игре

Name

слобода

03.10.2019 15:15

Е па због таквих неписмених идиота као што си ти нам и јесте овако...четници и усташе се не могу поредити али шта то вриједи објашњавати таквима као ти кад историју познајеш из филмова Неретва и Сутјеска...титоизам нас уништава и послије смрти шепавог

Name

ре грунф

03.10.2019 23:41

Браво! Објективно и реално би исти слуцај био

Name

Ко Бих Рекао

03.10.2019 19:53

Да се у Хрвацкој јос увек примењују закони из СФРЈ.

ОДГОВОРИТЕ