ЛШ - Изненађење: Павков ван протокола!

Као и Мирко Иванић!

Фудбал 01.10.2019 | 16:14
ЛШ - Изненађење: Павков ван протокола!
И даље постоји дилема код Владана Милојевића и стручног штаба Црвене звезде коме у нападу указати поверење од првог минута дуела са Олимпијакосом. Последње информације говоре да ће Ричмонд Боаћи добити предност у односу на Томанеа, иако је Португалац показао да му је форма у успону и да би у утакмицама виског интензитета могао да буде од користи.

Очекује се и да бивши нападач Тонделе добије шансу у другом полувремену и агресивношћу умара одбрану грчког вицешампиона предвођену сјајним Португалцем Семедом. Изненађење или не, али исто тако последње информације говоре да у протоколу за вечерашњи сусрет неће бити Милана Павкова. Миљеник навијача и творац велике победе над Ливерпулом имао је проблема са ситном повредом после дуела са Партизаном. Момак из Бегеча је почео дуел са Бајерном, добио је минуте и у вечитом дербију. Постигао је ове сезоне шест голова у такмичарским утакмицама и тренутно је најефикаснији нападач Црвене звезде.

Навикао је навијаче да буде у жижи пре и за време великих утакмица. Али стручни штаб је проценио да у овом тренутку недовољно спремни Милан Павков не може да буде од велике користи тиму.

Такође, исто тако се може чути да у конкуренцији за вечерашњи дуел са Олимпијакосом није ни Мирко Иванић. Супо плаћени везиста је после много осцилација изгубио поверење Владана Милојевића. Почео је последњи првенствени дуел са Мачвом. Међутим, за европске утакмице није у првом плану. Одиграо је само 11 минута београдског реванша са Јанг Бојсом, док у Минхену није био у протоколу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар