Прво најавио, а онда и напао таксисту у БН

У Бијељини је током прошле ноћи нападнут возач  фирме "Патрол-таxи" Владимир Мијатовић који је задобио тјелесне повреде, а цијели случај је пријављен полицији у том граду. Нападч је раније најавио напад на таксисте  "Патрол таxи" поруком на фејсбуку.

Република Српска 29.09.2019 | 21:46
Прво најавио, а онда и напао таксисту у БН
Физички напад на возача "Патрол таxи" десио се испред ресторана "Моја кафаница" у присуству двије путнице, а било је још свједока.

"Све се одиграло тако што је Никола Марковић ничим изазван отворио врата и почео да му удара", казао је возач таксија Владимир Мијатовић, додајући да је све то видио Љубиша Перковић а било је још свједока, међу којима су и двије путнице које су се налазиле у возилу.

"Није било никаквог повода, отворио је врата и почео да удара. Путнице које су биле у возилу су се успаничене и ја нисам знао шта да радим у том моменту", казао је Мијатовић и додао:да је успио некако да скине појас и да затвори врата и да заобиђе возило којим се довезао нападач.

"Након тога је наишао с возилом Горан Савић и он је почео да удара и њега. Ја сам наставио вожњу како би одвезао путнице које су биле унутра", казао је Мијатовић, наводећи да су момци који су били у другом возилу успјели да препознају нападача и да запишу број таблица возила у коме се довезао.

Свједоци тврде да је то "син Неђа који има праоницу у Бијељини и по томе га сви знају у граду".

Мијатовић је након што је одвезао путнице отишао у хитну помоћ гдје је медицински збринут.

Нападач Никола Марковић раније је оставио поруку на фејсбуку у којој је најавио напад на возаче "Патрол таxи" у Бијељини.



"То су једни олоши баксузи ретарди које треба туци на сваком цоску њиховог безобразлука је преко к.... свима", гласи порука на фејсбуку, коју је упутио Марковић.  

Осуђујући оштро овај напад, директор фирме "Патрол таxи" Бојан Томић позива одговорне у полицији да предузму одговарајуће активности како би нападач био кажњен.

"Узимајући у обзир све учесталије нападе на наше раднике приликом обављања редовних радних активности, а који су све чешће жртве физичког и психичког малтретирања, те омаловажавања, компанија "Патрол таxи" изражава најдубље огорчење и питамо се колико је насиља над нашим радницима још потребно, да би нас полиција и правосуђе напокон одлучили заштити и најоштрије казнити оне који сматрају да се на улици могу понашати како желе и да своје хирове могу проводити шакама", казао је Томић.

Према његовим ријечима, поред радника, возача, трауме и непријатне ситуације доживљавају и путници који постају "колатерална штета" изложена насилничком понашању појединаца који су неријетко под утицајем алкохола и других опијата.

"Овоме се мора стати украј. Свакако од полиције очекујемо да ураде све у својим надлежностима како би лице које је одговорно за догађаје од прошле ноћи позвало на одговорност и даљње процесуирање до коначне казне. Ми смо одговорна компанија која ће увијек стајати уз своје запослене и пружити им сваки вид правне и друге помоћи  како би се исти или слични догађаји у будућности најоштрије санкционисали, а наши радници имали нормалне услове за рад", казао је Томић.

(БН)

Коментари / 22

Оставите коментар
Name

Срамоита

29.09.2019 13:39

Ово треба жестоко казнити. Он је напао човјека на радном мјесту у присуству путника. Па ми више нисмо сигурни негдје од оваквих насилника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интергај

29.09.2019 14:02

Опасан је то момак бијељинског асфалта, уууууу! Соколацки ганг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кес

29.09.2019 14:25

Само кес дај патролу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

29.09.2019 15:05

Отац му је нормалан 100%, мали је бијесан. Ттрба то Недјо ангазовати да пере аутомобиле и то од новембра до марта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

29.09.2019 16:41

Тачно отац људина а види с ким мора да се бори.

Name

Лотос

29.09.2019 15:11

Глуми мангупа пред цурама,,мотку па га налупат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љељенча

29.09.2019 15:31

Овим људима треба дати статус службених лица па ће се напад на таxисту сматрати као и напад на полицајца, а овог стучњака од Неђе малог треба узети за примјер бахатости и казнити најоштрије! Патрол само напријед, дали сте други опис Бијељини.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

29.09.2019 17:14

Таксистима дати статус овластених лица? Ти пријатељу оцигледно повлацис висе него сто би требало. То су људи који су једном ногом дубоко у криминалу, гмизавци и хијене. Кад се нагазе кукају а кад им се указе прилика раде ста могу. Моје мисљење је невезано за догадјај.

Name

Свет

02.10.2019 04:50

Управу си статус слузбеног лица а свугде у свету саутом стају на улици је заустављамо такси где стојим и морамо имати солидарност и 30 секуди стрпљења лепо је касе напијес пате такси одвезе куци да полиција неби узела меру на улици

Name

ХМ

29.09.2019 15:58

Не браним га, но ти таксисти тако знају бит безобразни да то није нормално, иако паркинг има 20м свак од њих устави своје ауто на сред улице и чека путника, нема везе што 50 аута од њега проћ неможе, ДА ВРЛО СУ БЕЗОБРАЗНИ ТАКСИСТИ, ЧАСТ ПОЈЕДИНЦИМА, неком је изгледа прекипјело, И ЈА САМ У САОБРАЋАЈУ НО ТАЧНО ЈЕ ДА БЕЗОБРАЗНИЈИХ ОД ТАКСИСТА НЕМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ХМ

29.09.2019 21:57

Био сам у Београду и требао сам да платим 1000 динара возњу и посто сам Има само новцанице 2000 и висе таxиста није имао да ми врати 1000 и цовјек казе енде нема везе ова возњу ја цастим ја ко лијеп цовјек .Ја се изненадио и питам га за себе радис или газду он ми казе за себе и ја му Дао 2000 динара а он није хтео казе ма бре ок је. Ја му угурао новац није хтео. Нису свију људи покварени има и добрих.

Name

Маx

29.09.2019 15:58

Мали је сељак сто посто... Стоји на праоници као шериф малтретира раднике а услуга прања је катастрофа.. У затвор под хитно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

29.09.2019 17:12

Најбезобразнији таксисти у Европи.Стају на сваком мјесту гдје путник дигне руку или ако их цека.Како то да нико од осталих такси удрузења нема проблема.Па једноставно зато сто су ови остали таксисти нормални људи а у овом патрол таксију све неписмени и некултурни возаци то треба милиција казњават на сваком цоску

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

29.09.2019 18:28

Живим у Бања Луци, гдје Патрол таxи годинама постоји. Возачи културно униформисани, одају потпуну сигурност и културу. Путници су цесто бахати, па желе да им таxи стане и на кружни ток. А ти сто се бунис да стају гдје не треба, то је само твоја љубомора јер немаш ста друго приговорити.

Name

За

29.09.2019 18:36

Људи су уљудни, културни и професионални, дођу на мјесто гдје им се каже. Што се тиче заустављања на дигнуту руку, не треба да стају на опасним мјестима, гдје могу угрозити друге учеснике у саобраћају.

Name

АЛЕКСАНДАР

29.09.2019 19:24

Подршка Патрол Таxију!!!Нешто најбоље што се догодило у Бијељини!!!

Name

АЛЕКСАНДАР

29.09.2019 18:02

Видим да се брани овде у коментарима.Мисли то ће га спасити.По мени то што је урадио је насилничко понашање.Подршка Патрол Таxију!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

29.09.2019 19:07

Да је вама свирао као ненормалан зато сто идете полако ,да ли бисте ви трпили или би излетјели из аута и ријесили то ? Немојте прицати када не знате ситуацију.

Name

АЛЕКСАНДАР

29.09.2019 20:16

Не подржавам насиље.Ова неинтелигентна особа има нешто против ових таксиста јер му ово није први пут да се качи са њима.Мој му је савјет ако ово чита да се мане ћорава посла јер не зна на какву силу је ударио.

Name

Инсајдер

29.09.2019 21:42

Види сто се прозвани насилник јавио!!! Ниси могао издржати? Видимо како си рјесио ствари, па си вјероватно јутрос мамуран мућкао главу са питањем шта сад!? Сви знамо ситуацију, а то је да си бахат и да мислиш да можеш скакати по свачијој глави како ти падне на памет!

Name

сиx

29.09.2019 21:36

Недјин криминалац хахахахаахах људи ја не знам како га таксиста није налупао хахаха. Мозда се зезнуо мислио да дјевојка вози посто воли да туце ону своју цуру ... јак је много. Подрска Патрол Таxи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сто се не бране...

30.09.2019 10:16

Па колико има возаца та фирма кад дозволе да их један лик малтретира. Фини да се удрузе па пред куцу дотицног, све лагано изреновирају, ако треба и њега, па це размислити на кога це следеци пут...