У Требињу и Гацку данас ухапшено 14 особа

Требињска полиција ухапсила је данас лице чији су иницијали Г. О, осумњичено да је запалило возило замјеника начелника Полицијске управе /ПУ/ Требиње Миливоја Вуковића.

Република Српска 27.09.2019 | 17:25
У Требињу и Гацку данас ухапшено 14 особа
Осим овог, ухапшено је још 13 лица током претреса на више десетина локација на подручју општине Гацко.

"Лице Г.О. ће у току дана бити предато надлежном тужиоцу, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу изазивање опште опасности", рекао је новинарима начелник Управе Синиша Лакета.

Лакета је навео да је требињска полиција са припадницима Управе за тешки и организовани криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске и уз асистенцију Жандармерије блокирала уже градско језгро Гацка.

"Након прибављене наредбе за вршење претреса, извршен је претрес на више десетина локација на подручју општине Гацко", рекао је Лакета.

Он је додао да су ухапшена лица сроведена у просторије ПУ Требиње.

Лакета је навео да је лице Г.О. осумњичено да је јуче око 3.00 часа полило запаљивом течношћу возило у власништву замјеника начелника ПУ и запалило га.

"Мотив овога кривичног дјела је застрашивање полицијских службеника ПУ Требиње и МУП-а Српске", додао је Лакета.

Срна незванично сазнаје да је ријеч о Остоји Говедарици из Гацка /28/, који је признао да је починио наведено кривично дјело, а и раније је имао проблема са законом. 

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Робин худ

27.09.2019 16:50

Цуј признао, па признао би сам дјаво да је упао у руке табадзија, нека их ухапсе 50 сви це признати. Кад пендрек и кундак ради признаје и он ко није.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛИМАР

27.09.2019 18:00

Средиће он ауто, мислим да је аутолимар. Можда момак није имао посла. Није он имао проблема са законом, можда је Закон са њим.

Name

Ово

27.09.2019 22:09

ЛАКЕТЕ РЕВНОСНО РАДЕ.