Туча око позиције предсједника ФС Републике Српске

У Фудбалском савезу Републике Српске не смирују се тензије. Из руководства Савеза тврде да је јутрос током радног састанка у просторије дошао Новак Дамјановић који је раније кажњен од стране Фудбалског савеза и физички насрнуо на генералног секретара овог удружења.

Република Српска 20.09.2019 | 20:12
Туча око позиције предсједника ФС Републике Српске
 Из Савеза тврде да иза свега стоји Вицо Зељковић који покушава да преузме Савез позивајући се на родбинске везе са предсједником СНСД-а, док Зељковић то демантује.

Током састанка у конференцијске просторије Фудбалског савеза је ушао Новак Дамјановић и након вербалних увреда и тврдњи да ће досадашње руководство избацити из Савеза, физички је насрнуо на мене, каже генерални секретар Савеза.

У Савезу кажу да иза свега стоје особе које на нестатутаран начин позивајући се на политичке везе, покушавају да остваре своје циљеве.

Новак Дамјановић на наше телефонске позиве није одговарао јер му је мобилни телефон био искључен. С друге стране Вицо Зељковић демантује оптужбе и каже да не стоји иза овог инцидента.

Тензије између актуелног руководства  Савеза и оних који би хтјели да им виде леђа, све су веће како се приближава сједница Савеза на којој би према наводима медија могла бити покренута иницијатива за смјену Ковачевића и постављање Зељковића на позицију предсједника Фудбалског савеза Републике Српске.



БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Цццццццццц

20.09.2019 18:22

ПАС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тим

20.09.2019 18:36

Ови "момци" у ФС су једино за пензије и једном годисње да оду погледати утакмицу на стадион. Остало све за њих је пуно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нострадамус

20.09.2019 18:53

Како год окренес увијек Додик у сукобу.Не дао бог да смо нека сила ми би изазвали 3.свјетски рат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

20.09.2019 19:46

Мала бара, пуно крокодила. А бара све мања, готово пресусила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

20.09.2019 22:12

Тозно је ово све, ко зели да преузме савез... неписмене будале, малоумне, комплексаси... залосно... Вицо и Лукендиц јадна смо ми на ста спадосмо. Треба да нам се смије Сарајево

ОДГОВОРИТЕ
Name

ковачевићу одлази

21.09.2019 06:28

Одавно нисам видио толико злобе као у овом малом ковачевићу, па не каже се џабе “у малој боци отров стоји. Колико је поред шећера болестан и за функцијом говори и чињеница да патолошки случај ковачевић користи вандалски чин напад на секретара како би облатио Вицу Зељковића, иако зна да је Дамјановић сам од себе луд и да није дио приче која се зове смјена ковачевића.

ОДГОВОРИТЕ