Квоте у кладионици у порасту за викенд

Почеле Лиге петице, стиже финале Свјетског, а ту је и домаћи фудбал.

Република Српска 14.09.2019 | 11:24
Квоте у кладионици у порасту за викенд
Какав викенд! Поклапа се завршетак Свјетског у кошарци са почетком Лига петице. Док ће љубитељи кошарке уживати у борби за 5. мјесто и финалима Свјетског, дотле ће страствени пратиоци Премијер лиге, Лиге 1, Ла Лиге, Бундеслиге и Серије А имати пуне руке посла, након чега их чека права посластица – креће Лига шампиона.

Тако на примјер, уколико на меч Премијер лиге између Вулверхемптона и Челсија одиграте дуплу шансу, тј. „дс 1X“ (тим 1 ће побиједити или ће меч завршити неријешено), чека вас квота 1,50. За оне храбрије, који сматрају да Челсију не прија нови тренер и да се нови млади играчи неће снаћи, квота на побједу Вулверхемптона износи чак сјајних 2,80.

Неће ту недостајати ни домаћег фудбала, с обзиром на то да се утакмице 8. кола БХ Премијер лиге офанзивно настављају послије кратког предаха.

Како ви типујете овог викенда?


*Квоте су подложне промјенама

Кладионица Моззарт ти нуди могућност клађења на твом паметном телефону или рачунару. Све што је потребно јесте да се региструјеш на www.моззартбет.ба и извршиш уплату путем МастерЦард или Маестро картице, ваучера Кликер или Xбон или попунивши уплатницу у поштама или банкама широм БиХ. За препаид кориснике м:тел мреже, могуће су и допуне СМС поруком.

Важно је напоменути да ти Моззарт поклања 15 бесплатних спинова на онлајн казину, наредног радног дана након што извршиш прву уплату, а ту исту уплату ти дуплира кроз акцију БОНУС 100%. То је само дио разлога зашто је Моззарт најбољи.

Уколико већ данас отвориш свој рачун, сазнаћеш још и то да:

Исплате стижу увијек на вријеме, у року од 24 сата;
Квоте на тикетима можеш да увећаш и на спортском и на уживо клађењу кроз више акција;
Имаш више од 350 игара на Моззарт онлајн казину;
Постоји додатна понуда за љубитеље спорта – клађење на специјале, на побједнике такмичења, на граниззе и поене играча, на утакмице које се играју уживо и на поене играча уживо...
Више информација о Моззарт акцијама можете да сазнате на: промо.моззартбет.ба

БН