О неодољивом Н’Голу Кантеу...

Био сам убеђен да нам даје лопту само да би нам је узео! И о чувеном мини куперу…

Фудбал 14.09.2019 | 18:08
О неодољивом Н’Голу Кантеу...
Ријад Марез, Џејми Варди, Н’Голо Канте. Свака част осталима, али то је био трио који је вукао Лестер до оне епске титуле шампиона Премијер лиге. И њих тројица, иако је само Варди и даље ту, и даље се са радошћу сећају тих времена. Па тако у интервјуу за Екип Варди прича о суживоту са Кантеом, иначе омиљеним ликом у свету фудбала.

“Какво је уживање било играти против њега! Фантастичан фудбалер, приде диван момак. Кад год бисмо изгубили лопту – БУМ! Он се одједном појави и наша је. На тренингу му је било толико лако да сам био убеђен да нам намерно даје лопту само да би нам је опет узео”, сведочи се Варди.

То да је Канте посвећен тренинзима није никаква тајна.

“Једног дана нам је мртав озбиљан рекао да размишља да сваки дан трчи до тренинг центра. Свакако је сваког дана помало трчао са стране, за себе, кад завршимо тренинг. Сви смо били убеђени да ће стварно и да ради тако. Свако јутро прво што урадијмо кад уђемо у тренинг центар, гледамо да ли је ту Кантеов мини купер”.

А тај мини купер говори и о Кантеовој скромности,

“Прошлог месеца, после наше утакмице на Стамфорд Бриџу, дошао је код нас у свлачионицу да се поздравимо. Прво што сам га питао било је: ‘Друже, је л и даље возиш онај твој мини купер?’. Рекао ми је да је тај модел вратио назад у Француску. Купио је нови мини купер”, смеје се Варди.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар