Није више државни удар у Српској, него тихи у БиХ

Делегат СНСД-а у Дому народа парламента БиХ Средоје Новић истиче да је на дјелу тихи политички државни удар јер се формирање власти на нивоу БиХ условљава усвајањем незаконитог документа, такозваног Годишњег националног програма /АНП/ за НАТО, на шта, како је нагласио, СНСД никад неће пристати.

Босна и Херцеговина 06.09.2019 | 11:12
Није више државни удар у Српској, него тихи у БиХ
- Није државни удар само када војска изађе на улице. Ово је много опаснији сценарио, да легалност избора буде потпуно маргинализована, а изборни побједници у српском корпусу гурнути у страну, да би се направили пораженима у политичком обрачуну у Сарајеву. То је незабиљежено - напомиње Новић.

Он упозорава да послије истека рока од мјесец дана који су лидери СНСД-а, СДА и ХДЗ-а БиХ себи дали за формирање власти, БиХ иде у правцу који нико не жели.

Новић је за Глас Српске рекао да АНП није кључ за формирање власти, него изговор да се власт не формира и да СНСД и Милорад Додик не буду у власти.

Према његовим ријечима, такав незаконити документ упућен је Савјету министара, а српски министри су га оспорили јер није усвојен на надлежној комисији и не може бити разматран.

- Још трагичније је да се тај незаконити документ нашао у Предсједништву БиХ, односно у рукама предсједавајућег Жељка Комшића и сада се третира као услов за формирање власти у БиХ. У свакој цивилизованој земљи, а очигледно да БиХ то није, то би било предмет истраге - каже Новић.

Он истиче да је потребно подсјетити предсједавајућег Предсједништва БиХ Жељка Комшића и њему сличне да су 2014. године изабрали поражене након избора.

- Они су се, упркос томе, сукобљавали у парламенту БиХ и једни другима правили смицалице. Комшић се јавно хвалисао неколико пута и упоређивао са Стјепаном Месићем, тврдећи да је "Месић срушио Југославију, а он Милорада Додика" да не уђе у власт. Ако је то тријумфална побједа, онда је јасно колико су кратковиди и да не разликују побједу од пораза - навео је Новић.

Говорећи о најави да би Народна скупштина Републике Српске могла затражити враћање надлежности које су пренесене на ниво БиХ, Новић је истакао да је СНСД моћна политичка странка са много способних људи која вуче мудре потезе, те да није хазардерска партија и неће ући у парламент Српске са неким приједлозима који могу изазвати тешке поремећаје у безбједносном смислу.

Када је ријеч о најави из СДА да би са СДС-ом и ПДП-ом могли да формирају власт на нивоу БиХ без СНСД-а, Новић је навео "да би они то већ реализовали да су могли", те нагласио да је свима, па и међународним факторима јасно да нема власти без СНСД-а.

Новић каже и да полицијске агенције, без обзира на то колико жељеле да се иде напријед, у безбједносном смислу најбоље осјећају поремећај на политичком плану.

Он је напоменуо да су посебан сегмент који ће утицати на безбједност мигранти и да ће "нас мигрантска криза тек ударити по глави јер је нико не анализира најмање годину дана".
 
(Срна)

Коментари / 72

Оставите коментар
Name

ре

06.09.2019 09:17

Ми само тражимо та поштујете већ донесене одлуке и законе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин худ

06.09.2019 09:30

Само смо тебе Новицу цекали да се огласис комуњаро стара. Како те није срамота лапрдати ту. Ко је пренио те надлезности са РС на БиХ, ко је тразио улазак у НАТО? СНСД је то све обавио, сад кусајте касу коју сте скували. А лопурдо вец 40 година месетарис и полтронисес са сваком власти, СКЈ, СДС и СНСД ти си увјек ту богом дан.

Name

Судија

06.09.2019 09:36

Новицу, није уопце тацна твоја тврдња да се не мозе формирати Савјет министара без СНСД-а, јер ми сви знамо да итекако мозе. Знамо сви да се Савјет министара уопце не потврдјује у Дому народа БиХ, гдје СНСД има ентитетску вецину, вец се само усваја вецином гласова у Парламенту БиХ, сто се реално мозе урадити без СНСД-а. Комсиц и Дзаферовиц могу једноставно гласати за предлозеног кандидата за мандатара за Савјет министара и резултат би био 2:1, те иако би Додик гласао против то не мијења цињеницу да би био усвојен њихов приједлог, а Додик се неби уопце могао позвати на ентитетски /национални/ интерес јер то није никако предвидјено Законом и Уставом БиХ, сто знаци да се мозе итекако без СНАДА. Немиј да обмањујете народ лазном и измисљеном прицом, коју су сви прозрели. СДС и ПДП могу комотно поново цинити власт на нивоу институција БиХ и Савјета министара. Тога се боји Додик и Новиц, па покусавају лазном прицом да изврсе притисак, али им не полази за руком. Пуна подрска новом Савјету министара без СНСД-а.

Name

Вук

06.09.2019 09:37

Како мозе бити документ незаконит, ако су га потписале заинтересоване стране и објављен у слузбеном гласнику.Ста је ту незаконито, ал добро и то је напредак, до јуце сте прицали да није ниста потписано, сада вец имамо "документ". Када се спремате као прави криминалци све признати

Name

Смијесно

06.09.2019 09:41

Никако ми није јасно како то мозе тако? Као прво да се посаље АНП (или је АПН?), па онда да се формира Савјет министара!? Па ко да га посаље, ко га саље, па ваљда тај исти Савјет министара... Па како да га посаље ако није формиран????????? :/ Лудост на дјелу... Осим тога, да напоменем да мрзим рекетаса и незналицу Додика, и никад нисам ни гласао за њега, нити цу. А муслимани су толико зајахали за тај АНП или како вец... Па фино вам писе у Дејтону, Уставу, да се морао око свега слозити оба ентитета и цао. Не мозете га сами послати.

Name

Стојан Милосевиц

06.09.2019 09:50

Новицу, ти као да си са марса спао, а многе си ојадио својим удбаским дјеловањем. О томе другом приликом. Овдје се друзе, ради о политици. Једна политицка опција (СДА, итд.) улазак у коалицију на дрзавном нивоу условљава потписивањем и слањем тог документа. Ви, дерикозе, ако имате капацитет, формирајте власте без СДА, и тако их маргинализујте. У цему је ту проблем, То бисте ви урадили одмах, да имате капацитет и алтернативу, али немате. Засто идете са СДА ако они то тразе. Заобидјите их, и то би била демократија. Исто као сто је демократија била (али мало морген) када ти је сеф са два посланика формирао власт на нивоу РС. Тада је то могло. По вама. Изволи друзе, Формирај власт са онима ко не поставља тај услов, и мирна Босна. Њима је то услов за формаирање заједницке власти, а вама није. И ста сада. Или они, или ви, или неко треци, формирацете неку другу вецину. О каквом дрзавном удару ти прицас. Тамо гдје је СНСД могао да формира власт /РС), тамо ју је и формирао. И микога није питао, осим сто је поново потковао неколико посланика, и тиме би се ти, као удбас и еx полицајац требао бавити. Испадас смијесан, свакоме ко се имало разумије у ту дрвенарију. Звану плурализам, висепартиски систем тзв. демократија. Не насједај на те који те гурају да дајес небулозне изјаве само да би се додворио садасњем сефу. Исто као сто си се успјесно додворавао и свим осталим сефовима било да су они били из Титиног времена, или времена висепартиске демократије. Али, све има свој крај, па и твом пехливањењу цитав зивот. Продавао си се само зато сто си био у прилици да располазец неким осјетљивим инфорамцијама, и био добар у томе да их добро продас. Твој сеф дрзавни удар, на свим нивоима, континуирано цини од када је промијенио страну (исток/запад) и ником ниста. Ти на то цутис као п.... И, само да знас, ово не писе никакав Босњак, нити Хрват, него Србин православац, који те веома добро познаје, а познаје ти и сефа (из новина). А и ти мене. И не продајите висе Даму под бубреге. Процитани сте, само сто јос нико нема храбрости да вам казе да вам је одзвонило. Посто си Удбас ублехас, да ли ти је познато да вас напустају ДНС и ПС. Није ? Масхалла.

Name

БИВСИ КОЛЕГА

06.09.2019 09:57

Одговори само како је било могуце да си "презивио" и Титу, и Марковица, и Изетбеговица, и карадзица, и Иваница, и Цавица, и Попласена, и Саровица, и Додика. и.... То не говори ни о СДА, ни о твојм /тренутно/ СНСД-у. То говори о теби самоме. И зато, сједи један. Сједи гдје си, ни за гдје си ниси. Последњи си цовјек из РС и БиХ уопсте који мозе и треба да говори о законитисто, ако се зна да си цијели зивот дјеловао изван закона. ти најбоље знас да "ОЗНА СВЕ ДОЗНА"

Name

Цицан

06.09.2019 10:10

Новиц казе : "да је легалност избора потпуно маргинализована, а изборни побједници у српском корпусу гурнути у страну", ЗАСТО. СНСД-у и његовим сателитима, дата је могуцност да у коалицију формирају власту на нивоу БиХ. Свако је поставио своје услове за формирање те власти. И не могу да се надју. Ко ту кога гребе и условљава. СДА условањава са прихватањем мапе пута (сто је СНСД вец једном прихватио) а СНСД то неце. Легитима захтјев и једних и других. Ако не успију да се договоре, свако иде својим путем и трази нове коалиције. СНСД би одмах, када би могао, насао друге коалиционе партнере, и не би се ни обазирао на то ста мисли или казе СДА. Исто вази и за СДА. Ако нико не успије да формира вецину, у свим савременим демократијама се иде на нове изборе. И ста ту сада није законити, или је дрзавни удар како га овај истрозени удбас тумаци. Не зна за оно правило да "свака неизговорена (глупа" злата вриједи. Не проваљуј се Новицу.

Name

Боки

06.09.2019 10:17

Ја памети. Потписала је и Амека са Ираном. Па сада не вази. Само будале не мијењају мисљење. Никада у НАТО, али оно бас бас НИКАДА

Name

Цицан ИИ

06.09.2019 10:27

кога је Новицу, у РС маргинализовао СНСД. Твој СНСД. Ко је у РС имао висе гласова. ПС, Уједињана Српска, ДНС (Павицев) или СДС. Па нико, бар по теби не маргинализова СДС. У коју си ти политицку сколу исао. Кумровец. Кад СНСД на РС нивоу маргинализује СДС, онда то мозе, али кад на нивоу БиХ (гдје је систем формирања власти диаметрано другацији, е онда то мозе. Гдје то, Новицу, писе да онај ко је освојио највисе гласова на нивоу РС (СНСД) мора да уцствује у формирању власти на нивоу БИХ. Политика је то друзе, није математика. осим када лопови политицари у РС сабирају покрадене паре од народа. проуци мало градиво па се поново јави. Новицу. Просла су времена страховлада, иако твоји сефови упорно настоје да то врате на БиХ сцену.

Name

Цицан ИВ

06.09.2019 10:38

Добро си примјетио, када казес "ово је изговор да се власт не формира и да СНСД и Милорад Додик не буду у власти". Вјероватно је и то на дјелу. Али, ста ту има нелегитимно. Колико је СНСД и Додик имао изговора да друге не укљуци у неку власт. Или на нивоу РС, или на нивоу БиХ. Политика је то, Брале. Прљава политика. Бас она коју твој садасњи сеф практикује неколико деценија. Изгледа да је досло вријеме да и њега неко пресвуце. Ако твој сеф формира вецину са неким другим, односно без СДА, односно без оних који то условаљавају предјом мапе пута у евроатланске интеграције, Предсједниство БиХ не мозе оспорити формирање Савјета министара, без обзира ста мисли о мапи пута. Ако би то предсједниство оспорило, онда твој сеф мозе да иде на заститу уставног поредка, или како се вец зове.

Name

Ре Добин худ

06.09.2019 11:21

Који си ти па зар мислиш да ће и да може опстати један ентитети као РС. Па ово је све изрежирано само глупан може мислити да је РС негдје неки фактор и да се нешто пита

Name

Горан

06.09.2019 15:02

за судију, пуна подршка Републици Српској, без џафера и ефендије комшића

Name

Ре Боки

06.09.2019 20:47

Боки јесили чуо да су акције рафинерије у Броду данас пале за 16,5%, а и ти се немјењаш увјек подржаваш МД.

Name

стара удба

08.09.2019 16:02

Овај исти цераниц стотину резима це промијенити и сваком газди бити одан само да узима фине паре за празне анализе

Name

Кукала Им Мајка

09.09.2019 02:37

Вецег папка и поткиваца од овог нема. Промијенио је висе партија и од самог хавера и куцног љубимца Спирица. Кад му садасњи сеф угледа затвор, а убзо це, Стари Удбас и Ублехас це за цас промијенити страну и дрес, носеци тајне досијее познатих фаца и продајуци ко фол повјерљиве информације. И сад се он насао да прица о политици. Кукала им мајка

Name

Каљина

09.09.2019 07:27

У ста гурас и петљас мигрантску кризу. Као ви бисте је да сте на власти ријесили. Ви кад се дограбите власти одмах се усредсредите ко звијери на будзет и задузивање . И јавне набавке. Сто на нивоу РС не ријесите одлазак младих у инистранству. Испразни вам се РС због погубљене и накарадне политике. У РС имате апсолутну власт па ста сте направили. Унистили три банке, презадузили будзет, унистили индустрију, унистили највеце привредне гиганте као сто су Рафинерије, Бирац, руднике, привредне ресурсе, . Знас веома добро да мигрантска криза не зависи од тога ко је на власти. Произведена је на свјетском нивоу.

Name

Висеструки спијун

09.09.2019 07:32

Некада је било популаран спорт било двоструко спијунирање. За исток и запад. Сада је у моди троструку: исток, запад и далеки исток. Ја се у то не разумијем, али има ко се разумије. Пазите, неко је на висе платних спискова. Три велике силе, једне мале РС, али и БиХ. Колико је то плата, односно пара. Да цовјек не повјерује. И поред свега не потруде се да несто науце. Па да са неком паметном изадју у јавност. Сјете се да дају неку изјаву наврат на нос само кад их на то натјерају партиски сефови. Капе ду тутти капи. Има једна изрека која казе да то пас с маслом не би појео. Е такве су ти изјаве насих квази политицара. Који не знају да ли су политицари, спијуни, месари, пекари, бравари.

Name

Фед

06.09.2019 09:21

Ови се стварно праве блесави њихови странацки функционери те документе потписали а овај казе незаконити документи знаци њега и његове сефове би требаки испитати органи реда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Та Тране

06.09.2019 09:53

Е мој Новицу, предмет истраге треба да буде непостивање закона и устава, али и својевремено донесених одлука твојих из СНСД-а, о евроатланским интеграцијама. Ко те гура да дајес ове несувисле коментаре. Комсиц и Дзаферовиц сада инсистријају на прописима или одлукама које сте ви донијели и којима сте обавезали земљу. Не мозе, Новицу, пљуни па полизи. Засто о томе не прицас

Name

Ре Судија

06.09.2019 10:25

Па о чему ти причаш, СДС и ПДП су И сада власт па гдје смо ми, колико смо се помакли задњих пет година од кад су они као мањина из РС ту. Могу бити и следећих пет година али сви они морају водити рачуна да ће се некада морати вратити у РС медју свој народ.

Name

за ре судија

08.09.2019 19:52

Па и баја це назад медју свој народ а по твом ови други као неби смјели...

Name

Средоје из Цекрцица

09.09.2019 02:40

Ја му фаце. Ко у цувара неке бензиске пумпе на путу Олово Кладањ. Насао да бистри о политици јер му је тако наредјено. Да иступи са лицним ставом. Као неки аутоитет ција це се пикати.

Name

Харе

06.09.2019 09:21

Ове из СНСД-а ко да је једна мати родила сви исто трабуњају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

06.09.2019 09:25

Није их једна мајка родила, но исте будале.

Name

Ре Харе

06.09.2019 13:41

'дрзавни удар није само кад војска изадје на улице?' Ово ни Змај од Шипова не би извалио. И он има висе памети.

Name

Лили

08.09.2019 06:47

Хееее!!!! Браво Михајло браво..

Name

Ре

06.09.2019 09:22

Ма мрш мајмунчино.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

06.09.2019 10:49

Пензија!

Name

Јаффа

06.09.2019 11:37

Никад није биран на изборима, увијек је на стратешки важној функцији...у најмању руку сумњиво...ко ли је иза њега?

Name

Робин Худ

06.09.2019 09:25

Гдје ти би раније паметњаковићу да тако сериозно "опоменеш " свог шефа Рудоњу и вашег страначког колегу алкоса Радмановића...или сте само ту када камере и новинари на вас навале, а сво остало вријеме решавате своја "тешка " егзистенцијална питања ...тешка преко неколико десетина милиона КМ... Занимљиво је колико и како сте одједном паметни и мудри и спремни да "неписменом "народу објасните како им се ето "нешто " десило и како сте ви ту и да вас није ко би им то појаснио....Срам вас било , фукаре, подпишете , а да немате појма ни шта ни зашто ни коме, а онда тражите да то добро наплатите и продајете муда под бубреге....

ОДГОВОРИТЕ
Name

миско

06.09.2019 09:27

Вапај СНСДа за фотељама се цуо до неба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

06.09.2019 10:06

забранити рад партија а партијасе пред закон за све једнак!!па по заслузииии!!!

Name

Мандатар

08.09.2019 11:43

До неба,и даље,сваку седмицу изостанка из власти дозивљвају као губитак од неколико милиона КМ,и то као свој,лицни губитак,а нама це то представити као губитак градјана РС-а.Ја предлазем да све Владе у БиХ функционису у техницком мандату,тако је могицност пљацке,ипак,најмања.

Name

отето-проклето

06.09.2019 09:28

Отели сте народу паре да од тог истог народа купујете гласове. И ста сте друго могли оцекивати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мики б

06.09.2019 09:30

ДА ЛИ ЈЕ МОГУЋЕ оволико вријеђање интелигенције? Да ли они СТВАРНО мисле да смо ТОЛИКО глупи!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

гуз

06.09.2019 09:34

Иди Новицу у свој Доњи Детлак,гдје си родјен,у пензију.Тамо сири демагогију,од 430 становника сви су Срби,осим двоје....тамо це разумјети твоју супљу прицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОРАЦ Р СРПСКЕ

06.09.2019 09:38

СТА ТИ ПРИЦАС УДБАСУ СТАРИ. ПРОГАЊАО СИ ПРАВОСЛАВНЕ СВЕСТЕНИКЕ НА ТУЗЛАНСКОЈ РЕГИНИ КАО ДИВЉАЦ. М А Р С.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сократ

06.09.2019 09:40

Оцигледно је сада то да је БиХ била и остала под протекторатом. Јер улазак у било који савез, па тако и у Нато, није у листи приоритета БиХ дрзаве. Приоритети су уопсте устолицити дрзавни апарат који функционисе унутар БиХ (као законодавну и изврсну власт и судове). Послије овога треба зауставити одлив радноспособног становниства и разрадити програме запосљавања. Али све побројано нема приоритет налогодавцима. Док не поцнемо мислити свластитом главом нема нам спаса..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

06.09.2019 09:40

Овај ја сенилан једном ногом је са андзелима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјо

06.09.2019 09:47

Прво сте рекли хоп,па скоцили! Сад је касно!Саровиц на цело РС,а ви на Туњице,Кула,Зеница ....!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

06.09.2019 09:48

Једноставан предлог: српски министри остају у Савјету министара у техничком мандату и за све гласају против. У оба дома парламента српски посланици, такође, гласају против свега што предложе Бошњаци. Све по закону, све по уставу, а БиХ не функционише. И тако колико год треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

06.09.2019 10:17

Значи, предлажеш опструкцију самог Дејтонског споразума? Шта ће на то рећи његови гаранти?

Name

рере

06.09.2019 11:34

Реци це сто је и вец рецено. Ниста, а народ правац ЕУ.

Name

Са стране

06.09.2019 11:58

ре ре: Није то никаква опструкција. Неформирање власти јесте. Ово што ја предлажем је легитимно парламентарно деловање. Нигде у Дејтонском споразуму не пише како ко мора гласати.

Name

Зоки

06.09.2019 09:53

Новицу,Ви сви или сте луди или се правите луди.АНАП није незаконит,па Ви сте гласали,а и потписали докунент за улазак БиХ у БАТО,докке мислите овај Народ лагати.Ви сте сте блокирали рад парламента који нема везе са савјетом министара исто као и АНП.Сви сте Ви иста БАГРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

06.09.2019 09:54

Народу је доста вашег “пресипање из шупљог у празно” и вашег лицемјерног , препотентног , арогантног безобзирног понашања . Нећемо висе да вас трпимо. Изборе сте платили , украли отели. Када би пустили народ да гласа без притиска куповине гласова , многобошци вас би заврсили у затвору. Свака цаст поштеним људима али огромна већина политицара је једно обично смеће коју народ треба да скине са власти и да се народ посвети себи и свакодневном зивоту а не да нас политичари до бескраја праве будалама са њиховим лажима и причама како један други или трећи народ не ваља. Ви, ви политичари не ваљате ми смо најбољи народ на свијету док вас оволико дуго троимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деменција или

06.09.2019 10:34

Колико се сјећам овај човјек је од 92. г. увијек у неким органима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРКО

06.09.2019 11:21

Тако је ,дјевојка за све,прави ПОЛТРОН и воли парр жандар више од ичег!

Name

ЗМиљенкоЕ

06.09.2019 10:42

Овај СНСД је прво имамо само бурлу као маскоту, сада маскоте ницу као гљиве послије кисе. Срамота, све нас срамоте, али ето тако смо себи изабрали!

ОДГОВОРИТЕ
Name

евер

06.09.2019 10:50

Када це ова комуњара да се скине народу са грбаце иди у пензију,цитав зивот несто паламудис а ниста од тога

ОДГОВОРИТЕ
Name

глупост

06.09.2019 10:51

по Врховном суду РС, резолуција о неутралности је не обавезујуца и према томе ако мени и мојој дјеци нато мозе донијети дрзаву без лопова ја одма потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

Активиста

06.09.2019 10:52

Ућути више гробару Српскога рода.Стари комунистички удбаш.Смрад

ОДГОВОРИТЕ
Name

морон

06.09.2019 11:06

Цим сам поцео цитати текст,одмах сам и прекинуо,,које небулозе,,ја просто невјерујем да су овакви идиоти могли доци у власти,,анп тј нато документ незаконит...па краљу иди цувај овце по условом и да то знас ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

бисер

06.09.2019 11:12

Новицу пусти дрзавни удар пази ти на моздани, љепси се копају

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

06.09.2019 11:19

Шта овај УВЛАКАЧ И БИЉАНИН (Плавшић) полтрон паметује? Волиш паре Стедоје а фужно те видјети на тв,препусти младима то и бјежи Биљи у загрљај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар мирић

06.09.2019 11:33

Ћути Средоје фукаро стара,колико ли их ти на Голи оток посла....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сда

06.09.2019 11:34

Види му њуске интелигентне

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

06.09.2019 11:57

Потпуно сте у праву г-дин Новићу, све аргументовано и јасно, неће да разумију само они којима одговара ово хаотично стање, да остану на мјестима, са којих су изборном вољом грађана давно требали отићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гурко

06.09.2019 12:23

Видим све млади кадар код Лакташенка...просјечна старост 60+.Старе комуњаре и првоборци...овај се сјећа ЗАВНОБИХА ко да је јуче било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истину у оци

06.09.2019 12:57

Нисте ви изборни побједници, покрали сте изборе,склепали власт безакоњем и то је све. Порусили вочју градјана, немозwте дачје да пљацкате на вецем нивоу, а све мање и на ентитеском.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анализира ли склепана власт?

06.09.2019 12:59

Ста цемо са миграцијом становниства ИЗ РС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина је истина

06.09.2019 13:06

Нико, да казем ни полунормалан не би никада, ама бас никада гласао за Новица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

06.09.2019 13:35

Додик висе не терорисе зестоко РС, вец тихо цитаву БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Удба

06.09.2019 15:33

Унутрасњи непријатељ! Казе удба

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАТРИОТА

06.09.2019 18:00

Шта лупа овај жбир дебеовски и партизански?Носи ту сиједу гкаву у пензију и дружи се са Биљаном Плавшић која те произвдла издајниче! Шта си радио гдје си био у РАТУ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОСТОЈА

07.09.2019 09:52

Тако је и одговори Средоје фукаро ако имаш минимум људскости,а немаш!

Name

КОСТА

06.09.2019 18:03

ЧУО САМ СВАШТА О ОВОМ ОТПАДУ ИД ЧОВЈЕКА НОВИЧУ СРЕДИЈИ АЛИ САД САМ СЕ И УВЈЕРИО ИД ЊЕГИВИХ БИВШИХ КОЛЕГА А МИСЛИО СЕ ПРИКРИТИ!!ГАД НАД ФАДИВИМА!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ССВО

06.09.2019 18:07

Бјежи НАКАЗО СА ТВ-а! Није ти довољно што си уништио многе људе шлихтајући се и сад се увукао Додику а он те не познаје олошу људски!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАДИВОЈЕ

06.09.2019 18:09

ШЈАМ ОД ЧОВЈЕКА СРЕДОЈЕ НОВИЋ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Василије

08.09.2019 13:32

Потпуно се слажем са г. Новићем. Нема ту шта ни додати ни одузети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цупс

08.09.2019 20:17

Ма ко казе да су задњи избори били легални ? Да јесу не би се ово десавало. Па није нико будала

ОДГОВОРИТЕ