Тријумф Радника: Ђурић хет-триком срушио Младост

Фудбалери Радника коначно су забиљежили побједу у Премијер лиги БиХ, а до тријумфа против Младости из Добоја код Какња, резултатом 3:0, тим из Бијељине водио је Велибор Ђурић који је био троструки стријелац.

Република Српска 24.08.2019 | 18:59
Тријумф Радника: Ђурић хет-триком срушио Младост

Прву прилику имао је Радник у 10. минуту. Ђурић убацио за Максимовћа са лијеве стране, овај са пет метара лоше захватио лопту па је ова шанса домаћих отишла у неповрат. Само минут касније Радовић је сјајно шутирао али је голман "Младости" одлично интервенисао и избацио лопту у корнер.

У 13. минуту, поново је Радовић одлично прошао, по лијевој страни убацио лопту у средину, а она се одбила од пречке. Теренску иницијативу тим из Бијељине крунисао је у 16. минуту. Након акције домаћих лопта је у шеснаестерцу дошла до Ђурића који ју прихватио негдје на пеналу, а онда врхом копачке послао у мрежу.

Играо се 25. минут када је Ђурић извео слободан ударац, а Пецо искоса са десне стране шутирао у спољни дио мреже. Само минут касније покушао је и Карић али је његов ударац изблокиран.

Од 35. минута "Радник" је играо са играчем више након што је Шериф Хасић зарадио црвени картон. Демир Пецо је прошао по досној страни, а слеђа га је фаулирао фудбалер "Младости", па му је судија, потпуно оправдано досудио црвени картон. 

У 45. минуту покушао је и Мекић али је лопта након његовог ударца отишла преко пречке.

Мекић је понови био у прилици у 51. минуту али је споро реаговао у шеснаестерцу "Радника" па је његов ударац овај пут изблокиран. Само четири минута касније Карић је одлично пробио лијеву страну, вратио повратну лопту.

У 60.минуту Максимовић је у прилици, ушао је у шеснаестерац, направио сам себи простор за ударац али је лопта отишла поред гол.

У 66. минуту Велибор Ђурић се поново уписао у стријелце да би исти играч, сјајну партију крунисао својим трећим поготком у овом мечу, након сјајне акције.

(Српскаинфо)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Семберац

24.08.2019 17:37

Џаба вам ова побједа кад сте Борцу продали утакмицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нино

24.08.2019 21:54

ок каквој продаји говорис.Судије их покрале.Браво за Радник.Само напријед момци.Ово су непријатељи клуба са оваквим коментарима.Браво и за управу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мица Јованов

25.08.2019 10:07

Браво момци. Ста це сад Мицко. Не мозе да финансира клуб јер мора мени плацати кирију за покрет и купити ми сарени ауто. Моје старлете и ја гурамо даље.

ОДГОВОРИТЕ