"Српска не смије бити монета за поткусуривање"

"Свим тим одлукама је кумовао Милорад Додик, а сада би,због својих поступака, да увлачи у проблем и народ и Републику Српску. И Западу и Истоку је свашта обећао и некога ће морати да превари, али Република Српска не смије да буде његова лична монета којом се кусурају велике силе", нагласио је Говедарица.

Република Српска 14.08.2019 | 15:37
"Српска не смије бити монета за поткусуривање"
- Када говоримо о отетим надлежностима Републике Српске, онда морамо да будемо искрени и да кажемо да ниједна надлежност није отета, већ да су је српски представници прихватали прије или касније", рекао је бивши предсједник Српске демократске странке Вукота Говедарица, реагујући на Додикову тврдњу да ће са нивоа БиХ вратити отете надлежности Републике Српске уколико не буде формиран Савјет министара.

Говедарица је подсјетио да су Додик и његова партија били поклопац сваком лонцу таквих удара на Републику Српску од стране међународне заједнице.

"Свим тим одлукама је кумовао Милорад Додик, а сада би, због својих поступака, да увлачи у проблем и народ и Републику Српску. И Западу и Истоку је свашта обећао и некога ће морати да превари, али Република Српска не смије да буде његова лична монета којом се кусурају велике силе", нагласио је Говедарица.

Додик је, каже Говедарица, кукавица, манипулатор и блефер који је показао некада раније како се завршавају овакве његове иницијативе.

БН ТВ

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

Хаха

14.08.2019 13:38

Ко тебе ста пита јаране, па ти ниси ни предсједник мјесне заједнице...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

14.08.2019 14:22

Народ у РС не подрзава ни НАТО, ни Додикову стару нову про-НАТО политику.

Name

Бања Лука

14.08.2019 14:32

Кога народ подрзава избори показу. Те твоје не подрзава сигурно, а неце ни подрзавати...

Name

ВРС

14.08.2019 16:51

Сви који се боре против зла звано сенд је на правом путу, Вукота је олицење Српства, неко кога секта немозе купити, као Цавица и њему слицни, а ви се небрините ста це Вукота бити, и он се и те како пита у СДС у!!! Ти ниси БЛ ти си неки који је досао у БЛ , прави Бањалуцани су против зла које је Америцким тенковима досао и окупирао БЛ!!!

Name

ДАЈЕ СЕ НА ЗНАЊЕ

14.08.2019 16:58

Господин Вукота Говедарица је Предсједник Републике Српске.Знају то и жељка и додик и саучесници у крађи,обренпетровић,мићомићић и велики број општинских и градских изборних комисија.Чуди да има грађана који то не знају!

Name

284 хиљаде

14.08.2019 17:00

Јаране, за Вукоту је гласало 284 хиљаде честитих Срба којима није свеједно у каквој се ситуацији налазе за разлику од таквих као што си ти који морају да гласају како им се каже и да се надају да ће једнога дана ући у Савјет мјесне заједнице и тако просипати сву памет овога свијета...

Name

Директ

14.08.2019 22:24

Изборна крадја сигурно није одраз стања неције подрске кид народа, бас као ни постизборна крадја. То све говори да Додик има мању подрску код народа, неголи у НСРС, цак много мању.

Name

то је то

14.08.2019 13:39

јаране Додик је Српску уништио , опљачкао сад је на продају и народ и Српска .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Табаско

14.08.2019 13:44

И тако, изјава до изјаве до следеце боговске плате. Носите се и Додик и ви у три лепе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕЗРЕО ЦОВЈЕК

14.08.2019 13:47

О цему политицка Бањалука прица ми пратимо Србију па кад пратите србију која је економски у успону ви сте у економском паду мозе се реци банкротирали сте А отац нације ко папагај ја хоцу НАТО и НАТО базе ја нецу НАТО, нато је непријатељ срба заборављајуци ко заустави пад Бањалуке НАТО је спасио опстанак српске Миле одрасти вец једном

ОДГОВОРИТЕ
Name

Док Холидеј

14.08.2019 14:33

Додик је упао у сопствене замке и сплетке које је сам кухао са шпирићем душанком радмановићем и многим другим који неби у озбиљној држави били ни поштари јер би вјероватно отварали писма да нема лове у њима . Жалосно је само што ћемо ми обични људи испаштати због тих издајника. Извињавам се ако сам још изоставио коју улизицу и издајника а има их на стотине .

Name

ИСТИНА

14.08.2019 14:11

Нико никад није Додика описавао боље не го Вукота. Вукота је храбар и информисан човјек, а поврх свега има петљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Исх

14.08.2019 14:35

Ух, ух .. тип ко какав дјак првациц..

Name

блиц

14.08.2019 16:29

Не го

Name

Лука

14.08.2019 14:32

Све сто си навео да је он је тацно, ја бих јос додао и највеци издајник свог народа, на цијој се невољи добро 'омастио'. Бојим се да нам тек предстоје проблеми због његовог политицког дјеловања, данас једно, сутра друго и све тако у круг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

14.08.2019 15:46

Браво Вукота! Све је тако. Пијацар је мислио да це надмудрити велике силе и саплео се у властитој мрези. Мислио да су то његови коалициони цупови и посланици па це бити како он казе. Странци су искористили његову похлепу и бахатост и сад је ту гдје је. Само народ испаста у цијелој тој прици и РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Једно_је_јасно

14.08.2019 16:23

Јасно је да се АНП мора прихватити. Ако не прихватимо, онда се уводи принцип да се не мора постовати оно сто је потписано. Отвара се пут за непостовање Републике Српске и његно негирање. Друго, сви це нас гледати као неког ко се предомисли о врло вазним питањима, и ту је стета јако велика. Осим ако нам ЕУ ствари нису вазне. Милетов проблем је сто се 'пребацио' на Русе и ко зна ста им није обецао. Руси јесу ускоцили у насу заститу пар пута, али то има своју цјену. Све има своју цјену. Милетов највеци проблем сто се увукао сам у ову игру. Лако це он преорати тзв опозицију и овај народ, проблем је сто Путин не волио играце који не испуњавају своје обавезе. То је политика и Миле се добро запетљао. Проблем је сто це народ, као и увјек платити праву цјену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦИЦЕРОН

14.08.2019 16:28

Госп. Вукота савјетовали смо те преко овог портала да постанес краљ СДС а пола године. Медјутим ниси послусо и сад се мало суздрзи од коментара ма колико били позитивни. Препоруцујемо ти изврси притисак на Г.Саровица да распусти ОО СДС а Соколац и ријеси се тог проблема који ти ниси хтјео да ријесис. Зло овоземаљско по интересе СДС а је Бјелица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

14.08.2019 18:21

Вукота, сви знају да су избори покрадени, за мени си ти председник, а они који краду зову се лопови!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

14.08.2019 18:44

Колико ме сећање служи војска је укинута потписом СДС овог министра родом из Теслића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

14.08.2019 22:32

Није укинута, вец преименована у српски пук ОСБиХ, а то је био услов за Партнерство за мир. Инаце и Русија је цлан те организације, док даље се није исло годинама, све до ових дана, када Додик заговара улазак у НАТО, тако да јасно је ко це бити крив, ако удјемо у НАТО.

Name

Миромо

14.08.2019 18:45

Какве везе има Ја немислим ратовати ко мисли ратовати нек не гласа ја у сваком случају подржавам шта је дала мени Русија Србија и Америка ништа само нас пљачкају и задужују тражечи своје интересе- НАТО је сила и гаранција да до рата нецче дочи а они који мисле да ратују Дабогда им у кучи рат био ја сам био у избјеглиш5ву У Србији и једва сам чекао кад чу се вратити на своје огњиште и нико ме нече више помакнути за своје интересе ми ко Народ.нисмо им битни него лова фотеља и да бимогли сачувати покрадено и отето..Него народе држите и његујте своје а поштујте туђе и ми смо у најкрачем року на ногама,ми смо мала земља брз је опоравак а нек сви врате ратни пљен и преко ночи смо као швицарска. Шта ја имам од Србије - Хрватске и Турске ништа баш ништа Туђман Слобо Алија нек врате доказани 150 милијарди што су покрали у периоду ратовања а ови други њима слични наставили. Народе ми смо заведени били и искориштени до задње кап крви

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

14.08.2019 22:40

Рата (у БиХ) нема вец 24 године, тако да нема потребе да улазимо у НАТО. У НАТО има смисла улазити само ако неко хоце рат са Русима или зели да БиХ буде мета за терористицке нападе или обоје, тако да неутралност је једини миран и нормалан пут.

Name

Ето

15.08.2019 05:12

Иза политичких заврзламе и превара се још више краде. Економски уништена Република Српска срља у Нато. Тражили смо, а сада се ваљајмо у блату као свиње. Вукота, теби свака част, ти си све од себе дао да се уразумимо. А стока срља, лопови краду и дилају с оним што се крвљу створило.

ОДГОВОРИТЕ