Удес у Јањи: Погинула жена

Жена из Бијељине чији су иницијали Ћ. Г. (82) погинула је око десет часова у саобраћајној несрећи у мјесту Јања на магистралном путу Бијељина – Зворник, саопштено је из полиције.

Република Српска 27.07.2019 | 11:34
Удес у Јањи: Погинула жена
"До несреће је дошло када је возач  аутомобила `опел корса` из Бијељине изгубио контролу над возилом и слетио са пута. Жена иницијала Ћ.Г. из Бијељине преминула је усљед повреда задобијених у удесу, а налазила се на мјесту сувозача", потврђено је у Полицијској управи Бијељина.  

Аутомобилом је управљала особа из Бијељине чији су иницијали Ћ.С.

"Чули смо удар и одмах сам потрчао на мјесто догађаја. Видио сам ауто преврнут на кров. Отворио сам прво врата од возача и видио сам човјека, он је лежао, мало сам га ударио шамаром, дошао је свијести и онда сам га извадио из аута. Мама му је била везана појасом, висила је на појасу. Пажљиво сам јој откопчао појас и прихватио на руке. Била је шокирана, у несвјесном стању", рекао је Бекир Гутић, један од мјештана Јање. 



Несрећна жена је, како каже Гутић, послије несреће давала знаке живота али је у болници преминула. Он даље наводи да је полиција на лице мјеста дошла након пола сата.

"Полиција је дошла тек након пола сата. Хитна помоћ није уопште дошла. Ставили смо жену после пола сата у комби. Зауставили смо један комби и они су је одвезли". 

Мјештани Јање кажу да се незгоде на овом дијелу пута, због велике кривине и неприлагођене брзине често дешавају, и поред тога што је пут адекватно обиљежен али да они не памте да је неко до сада изгубио живот.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

брецало

27.07.2019 14:12

Казнити хитну помоц сто није досла на лице мјеста Полицију санкцијонисат јер се појавила посље пола сата срамота за обадвије установе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

27.07.2019 15:35

Тотална и неопростива грешка за хитну, казнити директора дома здравља Миловановића и замјеника Новаковића, кривично их треба гонити јер институција којом руководе не обавља свој посао ни 10 % у односу како треба. Они нису способни за те функције и под хитно их смијенити и кривично гонити а у коначном одлучивању бар по годину затвора. Њих двојица су криви за многе смрти у овом граду јер су неспособни за функцију, летаргија и незаинтересованост за посао а плату маришу добру. Срам их и стид био, коначно се морају почети кажњавати ова два неспособњаковића а има их још таквих на функцијама директора. Смрадови људски, неафирмисани, инертни и љубоморни, паћеници, каријеристи. Многи људи су због њих умрли и морају на одговорност у противном ће неко лично предузети нешто над њима а онда ће бити касно. Оставка господо доктори, стоко, марш бре у п.м.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

27.07.2019 17:33

Није вам ваљо Златко Максимовић, па је отјеран. Сад крепајите.