Зашто је "швалер" висио са терасе

Након што је видео снимак најпознатијег "швалера" Србије, који је висио са терасе обишао регион, многи су се запитали да ли је он заслужно понио ту титулу, тачније, да ли се стварно радило о швалерацији или је нешто друго било у питању.

Забава 26.07.2019 | 15:24
Зашто је "швалер" висио са терасе
Анонимни момак из Ужица, који је скочио са терасе стана у Будви, у веома кратком року је постао вирални хит и нема онога ко се није запитао да ли је младић био у швалерацији или је можда изгубио кључеве. Према писању Блица, у обе верзије има истине.

Наиме, младић, за кога је речено да је био у алкохолисаном стању, био је у друштву неколико дјевојака у стану када је, одлучио да врата апартмана закључа, а кључ баци кроз прозор. Како је анонимни саговорник изјавио, до тога је дошло након што су дјевојке са којима је пио ту ноћ, ријешиле да крену кући. Када је схватио шта је учинио, он је видно пијан кренуо да скаче са терасе, иако су га дјевојке држале и молиле да то не чини. Упркос њиховим ријечима, пијани младић је ријешио да се спушта до доле преко тераса станова који су се налазили испод њега.

Агонија закључаних дјевојака је потрајала сат времена, када су некако успјеле да изађу из стана и од тог тренутка почиње видео снимак који је видио читав регион. Према њиховим ријечима, баш у тренутку када су куцале на врата апартмана који се налазио испод онога у ком су биле, са намјером да замоле људе који су се налазили унутра да га пусте унутра, он је скочио са четри метра висине.

Према ријечима саговорника, младић се није тријезнио данима, а када су дошли до њега, са питањем да ли је добро и зашто је то учинио, рекао им је да је Спајдермен.

Иако је многима његов потез у први мах био симпатичан, прича која се крила иза видео снимка је за сваку осуду, што због чињенице да је закључао дјевојке мимо њихове воље, што због тога што је својим поступком у алкохолисаном стању, изазвао код њих стресне и трауматичне тренутке, а у истом и себе довео у животну опасност.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МВ

02.08.2019 14:01

Ово је прави свалерцина.

ОДГОВОРИТЕ