Кузмић: Хвала свима, добро сам

Кошаркаш Црвене звезде Огњен Кузмић, који се опоравља после саобраћајне несреће, захвалио се данас свима који су бринули и слали му речи подршке.

Србија 24.07.2019 | 15:14
Кузмић: Хвала свима, добро сам
"Желео сам овом приликом да се захвалим свима који су бринули за мене након свега што сам доживео и проживео. На првом месту председнику клуба Небојши Човићу и свима из Црвене звезде, лекарима и целом тиму на челу са доктором Башчаревићем и Олујићем, медицинским сестрама, осталим докторима, министру здравља Златибору Лончару који се такође много заложио за мене, лекарима у БањалЛуци доктору Ђајићу, свим мојим саиграчима, бившим и садашњим, саиграчима из репрезентације, селектору Ђорђевићу", рекао је Кузмић, а преноси званични сајт клуба.

Он се захвалио и навијачима, како је рекао, "моје Црвене звезде који су бринули за мене, слали ми подршку и преко мојих најближих, преко клуба и на крају и са оним транспарентом на утакмици који ме заиста погодио у срце".



"Хвала свима, извињавам се ако сам некога изоставио, толико тога се догодило у само 10 дана. На мени је сада да се опоравим потпуно слушајући докторе, осећам се добро, и идемо напред", рекао је Кузмић, који ће и наредне дане провести на опоравку у Ургентном Центру у Београду.

Делегација Црвене звезде данас је обишла Кузмића, а како се наводи, опоровак иде најбољим могућим током, првотимац Црвене звезде се нормално храни, комуницира са околином, али лекарски конзилијум и даље инсистира на максималном опрезу када је Огњен у питању.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дарwилл

24.07.2019 14:13

А оног Илића, ваљда се тако презива, који је био са њим у колима и који је такође тешко поврјеђен нико и не помиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.Дабић

24.07.2019 16:39

Какав Илић, он је тотално небитан, обичан смртник. Кузмића одмах хеликоптером за БГ а Илића ко шиша. Још један од доказа да обични људи никоме нису битни.

Name

Па

24.07.2019 17:06

тај Илић је сулудом вожњом направио удес,требао би одговарати за то

Name

Ре па

27.07.2019 05:56

А откуда ти знас да је бас тај Илиц скривио удес када се јос не зна ко је уопсте возио возило у којем су били. Бар јос ниста званицно није полиција изјавила . Зато сути и не износи не провјерене и нетацне информације.

Name

Дабић

24.07.2019 18:44

Ако је и скривио несрећу не значи да га треба пустити да умре и не помоћи му као Кузмићу.

ОДГОВОРИТЕ