Помоћ за Станка Стојановића

Чланови Удружења “Помоћ за млади живот” из њемачког града Лангенхагена посјетили су домаћинство Станка Стојановића из засеока Читлук у Сувом Пољу код Бијељине и том приликом младићу, који је у саобраћајној незгоди прошле године задобио тешке тјелесне повреде, уручили 1. 000 евра неопходних за даље лијечење.

Република Српска 20.07.2019 | 18:00
Помоћ за Станка Стојановића
Када су чули за случај двадесетједногодишњег младића, чланови Удружења “Помоћ за млади живот” из братског града Лангенхагена, нису се двоумили да покрену акцију прикупљања помоћи. Кажу да су поступили срцем, како су и дошли да скромну помоћ од 1.000 евра уруће овом младићу, на чију судбину нису могли остати равнодушни, рекао је Жељко Драгић, предсједник Удружења “Помоћ за млади живот” из Лангенхагена.

Саобраћајна незгода у којој је Станко Стојановић задобио тешке повреде и због којих му је потребно лијечење у Бечу, како би поново могао да самостално живи и ради, догодила се у октобру. Оштећена су му ребра, није у могућности да хода сам, а оно што је најкритичније је застој рада једног плућног крила.

Овај скромни младић је глава породице у којој живи сам са двије сестре, од којих једна болује од епилепсије. Док је могао, он је радио као молер, радио на пољу и бавио се пољопривредом, како би прехранио њих троје.Уовом тренутку они једва могу да преживе без његовог рада. Станко се нада да ће му добри људи помоћи и да ће моћи да се излијечи, стане на своје ноге и живи са сестрама као и до сада.

БН ТВ

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

М

20.07.2019 16:53

А гдје су бијељински криминалци, мици, недељко цориц и остали лопови који покрадосе бога оца док обицан свијет саставља крај са крајем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Криминалци нису Робин Худ

20.07.2019 22:10

Живот није филм. Шта вас уче наставници? Да ли су сви преко 55 у пензији?

Name

Требава

21.07.2019 03:59

Много су скупили. Срам их било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

21.07.2019 05:05

Сви му помазу,само му непомазу они који су га навратили да подигне кредит и да купи мотор.Па је са тим мотором и имао удес због брзе возње и неискуства. Залосно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре М

21.07.2019 05:55

Нема ту Мицо интереса..такодје ни Бук Мицин који не даје ни радницима плату...а знамо које су се паре слиле за њихове послове..вриједи ли набрајати даље..ове насе Бијељинске и Угљевицке муфљузе..мозда це Лопарцани људи дијаспора а не политицари помоци момку..а ни Бинго не би требао остати имун..добро ради..доста пара од нас заради..а тек..стецо..призма..спектар..бистрик..етно село....а богатаске Бијељинске породица..ајд рецимо и Митровиц ако дусу има..колико их је да мало дају момак би вец колико сутра могао на лијецење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Помоћ

21.07.2019 06:11

Гдје су моћни власници милионсмих фирми из Бијељине, као и општинска Управа да помогне? Пошто задњих година има доста, а у порасту су, породица са социјалним и здравственим потребама, потребно је увести обавезу помоћи истима, са значајним новчаним средствима из буџета града. Ово је брука да новац доносе људи из вана, овдашњи не дају наше паре, док себи и својима обезбиједише чуда. Дијете је у питању, срам их било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

21.07.2019 07:55

Сви му помазу али најмање они који су га наговорили да подигне кредит и да купи мотор од 1000 кубика.Па због неискуства и брзе возње направи удес и од себе направи инвалида.А "пријатеља"сада нема нигдједа му помогну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ КОЛЕ

21.07.2019 08:19

ЗЛОБАН СИ ЦОВЈЕЦЕ.МОЛИ СЕ БОГУ ДА ТИ СЕ СЛИЦНО НЕ ДЕСИ ..АКО НЕ МОЗЕС ПОМОЦИ НЕМОЈ СЕ НИ ЈАВЉАТИ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коле

21.07.2019 09:35

Злобан нисам. Помогао сам висе него ти, сигурно. Вјероватно си један од "пријатеља" који су га наговорили да подигне кредит и да купи мотор и сад сте му окренули ледја.Засто неодете да га обидјете и непомогнете му.Био вам је добар док сте га искориставали.А он млад и наиван...

Name

Ранко

21.07.2019 12:05

Станко је предивно дијете.свима коису му помогли много хвала.Бог гаје оставио у зивоту побједио је двије сепсе.зелим му брз опоравак.свима хвала за подрзску.па колко ко мозе.свисмо уз тебе станкељо.

ОДГОВОРИТЕ