Звездаши обишли Кузмића у болници

Делегација Кошаркашког клуба Црвена звезда посјетила је данас у Ургентном центру у Београду кошаркаша Огњена Кузмића, који је повријеђен у саобраћајној несрећи и опоравља се након операције на Одјељењу интензивне његе.  

Србија 19.07.2019 | 17:56
Звездаши обишли Кузмића у болници
– Љекари Ургентног центра изразили су задовољство Кузмићевим тренутним стањем и постепеним, али сигурним опоравком, након операције – саопштено је из Клуба након посјете трочлане делегације, коју је предводио предсједник КК Црвена звезда Небојша Човић.

Прецизирано је да је Кузмић у свјесном стању, да покреће све екстремитете, дише својим плућима и постепено, колико је то тренутно у могућности, комуницира са љекарским тимом који о њему даноноћно брине. 

Кузмић је тешко повријеђен у саобраћајној несрећи која се у недјељу, 14. јула, догодила на магистралном путу Бањалука – Приједор у Рамићима.  Констатовани су му преломи костију лица, вилице, оток мозга и нагњечење грудног коша.

Њему је прва помоћ пружена на Клиничком центру Републике Српске у Бањалуци, одакле је у индукованој коми превезен у Београд.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Звездас

19.07.2019 16:44

Ајмо Бијељинци да обидјемо и да видимо како је нас суградјанин Богдан Илиц..Огњен се опоравља..и нека Богу хвала..а ста је са Богданом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

19.07.2019 17:53

Све ОК, нека се опоравља ! Али овдје нико не спомиње кривца несреће? Нико не пита за ове друге који су настрадали ? Они као нису важни?? АЛО....!!

Name

Ре Дејан

19.07.2019 19:01

Потписујем.Пропаст смо ми Срби..

ОДГОВОРИТЕ
Name

АНОНИМУС РЕ ДЕЈАН

19.07.2019 19:47

Што и јесте...

ОДГОВОРИТЕ