Богдан на окупљању ''Орлова'': Идемо храбро, па како буде!

"Увек се добро осећам са репрезентацијом, увек ми је лепо са овим људима", поручио ас Сакрамента.

Кошарка 18.07.2019 | 22:15
Богдан на окупљању ''Орлова'': Идемо храбро, па како буде!
Селектор Александар Ђорђевић окупио је репрезентативце Србије пред почетак припрема за Светски куп у Кини.

Међу позванима је и Богдан Богдановић, који није крио да са нестрпљењем очекује почетак нове акције са националном тимом.

"Одморио сам се и ужелео сам се репрезентативне кошарке. Увек се осећам добро са репрезентацијом, увек ми је лепо када сам са свим овим људима", поручио је Богдановић.

СВИ ШАЉЕМО ПОДРШКУ КУЗМИЋУ

Богдан Богдановић није могао да заобиђе и то што Огњен Кузмић неће бити уз "орлове" након што је у тешкој саобраћајној несрећи доживео озбиљне повреде и налази се у коматозном стању.

"За све нас то што се догодило Огњењу су биле врло тешке вести. Сви му шаљемо подршку, јер је здравље најбитније", рекао је Богдановић.

Репрезентација Србије има велике амбиције, а јавност велика очекивања од селекције која је на претходном Светском шампионату освојила сребро.

"Имамо доста искуства са великих такмичења. Идемо храбро, па како буде", напоменуо је Богдановић који ће бити један од вођа "орлова".

"Играмо тимски и увек неки нови играч искочи. А резултати говоре да имамо и успех".

Након окупљања, селекција Србије ће неколико дана радити у Београду, а потом их очекује одлазак на висинске припреме на Копаоник.

Србија ће на Мундобаскету у Кини, од 31. августа до 15. септембра, наступати у групи Д са селекцијама Италије, Филипина и Анголом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар