Милојевић најављује бољу Звезду: Ни ријеч о Хелсинкију!

Црвено-бели до реванша против Судуве нису скаутирали наредног европског ривала.

Фудбал 17.07.2019 | 13:42
Милојевић најављује бољу Звезду: Ни ријеч о Хелсинкију!
Звездин тренер Владан Милојевић видео је напредак у игри свог тима у односу на први меч, а после пласмана у наредну рунду закључио да је пролаз најбитнији.

"Боље него у првој утакмици, заслужено смо прошли. Има много простора за напредак и полако улазимо у такмичарски ритам. Потребне су нам такмичарске утакмице, креће првенство и бићемо бољи", рекао је Милојевић новинарима после утакмице у Београду.

Звезда се пласирала у друго коло квалификација за Лигу шампиона, пошто је у реваншу победила Судуву резултатом 2:1, а после 0:0 у првој утакмици.

"Честитао бих играчима јер није било лако играти са играчем мање од 65. минута. Могло је да буде убедљивије. Имали смо лепе шансе да дамо трећи гол и будемо мирнији. Имали смо стативу, па другу, они пречку... Јако је битно што смо прошли у друго коло", казао је Милојевић.

Похвално је говорио о Судуви, за коју је рекао да "није наивна екипа".

Наредни противник Црвене звезде биће ХЈК Хелсинки из Финске.

"Нисам гледао Хелсинки. За мене је то била забрањена тема. Неће се причати о Хелсинкију јер се спремамо за утакмицу са Јавором. Можда неко са стране гледа другачије, али ја желим да играчи буду концентрисани на наредну утакмицу. Спремићемо се за Хелсинки, имамо довољно времена, да будемо бољи него што смо били", рекао је Милојевић.

Звезда ће у суботу играти против Јавора на почетку Супер лиге Србије, док је дуел са Хелсинкијем на програму у среду следеће недеље.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар