"Лажи ће јој се обити од главу"

Милан Поповић искрено је проговорио о "борби" коју води са бившом супругом Северином Којић за старатељство над малољетним Александром Поповићем која траје пуних пет година.

Регион 11.07.2019 | 09:58
"Лажи ће јој се обити од главу"
Милан је одлучио да говори у тренутку када се води и судска борба због шокантног мејла који му је Северина послала, а у којем му је упутила језиве ријечи и увреде.

У интервјуу говори о очинству, Игору Којићу, Северини као мајци, а дотакао се и брака са њом, те први пут истакао детаље који се односе на неколико мјесеци њихове заједнице пред развод.

"Какав однос? Па, ми немамо никакав однос. Искрено, најгоре је било док смо још били заједно, тих посљедњих мјесеци пред разлаз упознао сам ко је заправо Северина. Нисам вјеровао да неко толико дуго може да глуми и приказује се у потпуно другом профилу личности. У првим моментима, то ми је изгледало као пролазна фаза код жена, али како то њено стање није пролазило мјесецима, схватио сам да је од Северине коју сам упознао остало само име, а све остало се промијенило", открио је Милан Поповић. 

На питање новинара да ли осјећа да је на било који начин у преимућству када је ријеч о борби за сина јер, како се наводи у питању, Северина сматра да је у овој борби она жртва јер Миланов новац и моћ сматра као предност, разјаснио је:

"Прво, дајте да не претјерујемо, моћ никада нисам имао, нити ми треба. Са сам је имао и да сам могао да је употребим, па зар не мислите да би до сада већ одавно Александар живио код мене, умјесто што га виђам 10 дана у мјесецу, а до сасвим недавно тек шест дана у мјесецу? Каква је то предност? Северина манипулише јавним мишљењем, даје лажне информације о томе да су институције против ње, да је жртва насиља и злостављања, тражи подршку јавности и невладнијих организација које помажу правим жртвама насиља, можда због тога што јој се може и што се тако боље осјећа. То су све лажи које ће јој се ускоро обити о главу".

(Сторy.рс)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

поштено

11.07.2019 08:24

Док се вас двоје борите, дијете ће постати и пунољетно. рекло би се да сте од исте сорте вас двоје. А ДИЈЕТЕ ИСПАШТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е Мој Краљу,

11.07.2019 13:58

Ражањ је да тебе веч одавно приправљен, цичат чеш ти итекако! ти цаћа сетит це те се сваком сиротиња Динара, које сте оплацкали ђубре покварено , ниси вреден да те цовек пљуне.

Name

Ре е мој краљу

11.07.2019 15:38

Иди неписмењаковицу у сколуууууууу!!!

Name

Добро Си Ти Просао Брале,

11.07.2019 08:30

А и треба ти; од толико лепих и згодних српкиња" а ти цупе, бас на њу! Сав свет зна да је материалиста! Е бас сам весео 'као и цаца си , одети га до даске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

11.07.2019 20:47

А молим те лепо шта је по теби Северина? Хрватица или Српкиња? Мислим да је доста речи о томе било и ствари су ту јасне као дан, Вучковићка је Српкиња. У осталом она је одавно становник Београда, тренутно Којићка. Ако је некада и било недоумица Сплићанка Хрватица, недоумица одавно више нема.

Name

Добро Си Ти Просао Брале,

11.07.2019 08:31

А и треба ти; од толико лепих и згодних српкиња" а ти цупе, бас на њу! Сав свет зна да је материалиста! Е бас сам весео 'као и цаца си , одери. га до даске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицни говнари

11.07.2019 10:58

Милан,Северина и Кебан.Фуј.Јадно дијете у свему томе.

Name

Пусти Их,

11.07.2019 12:52

Циганска посла, награбили се народних пара "и немозе ин Нико ниста.

Name

Дора.

12.07.2019 23:19

Северини су зинуле дупе само на пере и њеном проклеству нигдје краја и никад јој доста.