Ухапшен због напада на судију

Полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Српске, под надзором Посебног одјељења Републичког тужилаштва за сузбијање корупције и организованог криминала, ухапсили су једно лице из Дервенте.  Незванично, ријеч је о Горану Новићу.

Република Српска 10.07.2019 | 13:08
Ухапшен због напада на судију
Горан Новић из Дервенте је ухапшен због пријетњи опасних по живот упућених тужитељки Окружног јавног тужилаштва Добој Наташи Божичковић. 

Према сазнањима Срне, осумњичени је током криминалистичке обраде у потпуности признао извршење кривичног дјела и он ће током дана бити предат у надлежност републичком тужиоцу.

Начелник Одјељења за односе са јавношћу Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске Мирна Миљановић рекла је да су полицијски службеници Управе за организовани и тешки криминалитет на подручју Дервенте лишили слободе особу чији су иницијали Н.Г. због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело напад на судију и јавног тужиоца.

"Осумњичени је у више наврата упутио озбиљне пријетње опасне по живот окружном тужиоцу у Добој, а које су у директној вези са послом који тужилац обавља", навела је Миљановићева.

Она је додала да су приликом претреса на више локација на подручју општине Дервента пронађени предмети и докази који могу послужити у даљем току кривичног поступку.

Хапшење је извршено под надзором Посебног одјељења за сузбијање корупције и организованог криминала ентитетског тужилаштва.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ненад Бања Лука

10.07.2019 12:39

Несто ми познато лоповско презиме Новиц ,наравно из Дервенте?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанаћије

10.07.2019 16:47

А види овог што га држи,гарант је неки опасан кримос, иначе ови из управе за организирани криминал немогу ни овцу сацувати камоли неког криминалца

Name

куку нама са нама

10.07.2019 13:28

Е због овог не треба лајати и млатити ко муда по самару,него цути и ради...ко исламисти..и ствар решена за кратко вријеме..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.07.2019 13:51

СРЕДОЈЕ..МОЗ ДА БИДНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х:П:Г

10.07.2019 15:22

Е чим шта СРНА дојави пада под сумњу и намјестаљку ..... ЦУЈ КАЗЕ ПРИЈЕТИО , а не каже како и гдје... Теско и МУПу и Правосуђу вјеровати

ОДГОВОРИТЕ