Дружење са псима смањује стрес ?

Уколико вам недостаје ваш пас док сте на одмору, а случајно се налазите баш на Балију, одседање у овом хотелу добра је опција. Наиме, хотел Пури Гарден у Убуду, у сарадњи с локалном организацијом "Бали Дог Ассоциатион" која се бави спашавањем паса, нуди могућност игре и забаве са штенцима двапут недељно.

Здравље 09.07.2019 | 12:04
Дружење са псима смањује стрес ?
"Терапија штенцима" одржава се уторком и четвртком по два сата. Ради се о ситуацији која доноси корист и гостима и псима. Први се још додатно опусте и забаве, а доказано је и да провођење времена са псима смањује ниво стреса. Заузврат, штенци добивају љубав, пише Пунфуфер.

Хотел је за потребе терапије осигурао простор у близини базена, па гости тамо могу да седе и играју се са спашеним штенцима. Простор је ограђен, а такође, у њему се налази и мноштво играчака.

Кад завршите с мажењем овде се је могуће да се опуштате и на друге начине. Бесплатни курс јоге, сунчање уз базен, масаже, филмске вечери и укусна храна с роштиља само су део понуде, а с обзиром на све могућности, ноћење у соби за двоје од 60 евра уопште и не звучи много.

Поготово ако узмете у обзир, да ћете два пута недељно да уживате у друштву најбољег човековог пријатеља.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар