Данас свјежије, уз пљускове

У току ноћи био је утицај фронта са запада и пристицање свјежијег ваздуха с кишом која се брзо преносила од запада и сјевера на већину предјела, тако да је ујутро промјенљиво до претежно облачно и суво, а само понегдје са локалном слабом кишом. Током дана промјенљиво облачно са сунчаним интервалима и суво.

Република Српска 08.07.2019 | 07:11
Данас свјежије, уз пљускове
Биће свјежије. Око поднева и поподне пљускови у јужној половини земље и с грмљавином на југоистоку. Касније поподне и према вечери с пљусковима у централном појасу и на сјеверу.

Увече и у ноћи на уторак свјеже, са слабом мјестимичном кишом у већини предјела, на југу више сувих периода. Јутарња температура од 15 до 21, а максимална дневна од 25 до 31 степен.

У Федерацији БиХ умјерено до претежно облачно вријеме, само на југу претежно сунчано. Послијеподне повремено са кишом или локалним пљусковима са грмљавином, а у Херцеговини локални пљускови углавном на сјеверу.

Данас свјеже у сјеверној и централној Европи, а освјежење захвата и Панонску низију и западни и сјеверни Балкан. Киша се очекује на сјеверу и сјевероистоку Европе, а локални пљускови у области Алпа и на југоистоку. Врло топло остаје на југу и истоку Балкана, у Италији и у Средоземљу.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар