Србац: Повријеђен мотоциклиста

У саобраћајној незгоди која се догодила данас око 18 часова на Врбаском мосту код Разбоја, општина Српца, повреде је задобио возач мотоцикла, који је након прве медицинске помоћи у србачком Дому здравља пребачен у Општу болницу Градишка.

Република Српска 19.06.2019 | 20:30
Србац: Повријеђен мотоциклиста
Како незванично сазнајемо, ради се о 18-годишњем младићу (Н.Н) из Српца, који је, по свему судећи из непознатих разлога изгубио контролу у вожњи и пао са мотора. Других учесника у овој незгоди није било.

Увиђај о незгоди обавили су припадници Полицијске станице Србац. Иако се ради о магистралном путу Србац – Нова Топола, није дошло до прекида саобраћаја, али се одвијао успоредно.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милан

20.06.2019 07:28

Замолио бих полицију да контролише тј. да обрате више пажње на младе возаче. Млад цовјек, мисли, ако је положио возацки да све о вожњи зна, али није свјестан колико у ствари незна. Поздрав лепеница.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Возац.

20.06.2019 15:59

Немозе полицајац(који у вецини слуцајева униформу дозивљава као попуну лицног недостатка у карактеру,репресивно реагујуци казнама итд,никад савјетима)стојати поред сваког младог или каквог вец возаца...АУТО СКОЛЕ СУ ХАВАРИЈА НАЈВЕЦА,ТРЕБА ТУ ТРАЗИТИ РЈЕСЕЊЕ ПРОБЛЕМА,УВЕСТИ ИЗМИЈЕНЕ У ОБУЦИ УПРАВЉАЊА МОТОРНИМ ВОЗИЛИМА И ТО У СМИСЛУ РЕДОВНОГ ПРЕДМЕТА КАО СТО ЈЕ ПСИХОЛОГИЈА У ВОЗЊИ,КУЛТУРА ПОНАСАЊА У УПРАВЉАЊУ ВОЗИЛИМА И ОБАВЕЗНО МОТОРИСТИКА ... УЗ ПУНО БОЉУ ДИРЕКТНУ ОБУКУ ЗА ВОЛАНОМ И ОВЕ ПРЕДМЕТЕ,МИ СРБИ ,А И ОСТАЛИ БИ БИЛИ ДАЛЕКО БОЉИ ВОЗАЦИ,КАД ЦОВЈЕК СПОЗНА ДА МУ ЗИВОТ ЗАВИСИ ПОНЕКАД ОД МАЛОГ ЦРИЈЕВА ИЛИ ПЛОЦИЦЕ ЗА КОЦЕЊЕ,ПА ДО ДИРЕКТНОГ КУЛТУРНОГ ОПХОДЈЕЊА НА ЦЕСТИ У ОКВИРУ САОБРАЦАЈА,ПОМОЦИ,ТОЛЕРАНЦИЈИ И СУСРЕТЉИВОСТИ У САОБРАЦАЈУ,СВЕ БИ БИЛО ДРУГАЦИЈЕ.ПРАВЕ СЕ МОЦНЕ МАСИНЕ,АЛИ ТА СНАГА НИЈЕ ЗА СИЛЕЊЕ У САОБРАЦАЈУ,ВЕЦ ЗА УГОДАН И СИГУРАН ПРЕВОЗ СА МЈЕСТА НА МЈЕСТО. КАЗНАМА СЕ СЛАБО СТА МОЗЕ ПОМОЦИ,СЕМ СТО ПАНДУРИ КЛЕПАЈУ'НАРОД КАЗНАМА,АЛИ ИХ НЕ ЦИНЕ БОЉИМ ВОЗАЦИМА ИЛИ ЉУДИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србац

21.06.2019 15:27

Не знам шта је ту био узрок пада али на томе мосту има више ударних рупа. Дали је икад био кривац за незгоду неко од надлежних за градњу И одржавање путева. Путеви се граде мимо сваких нормалних стандард а одржавају се никада.

ОДГОВОРИТЕ