Сателитска ТВ у БиХ за само 1 КМ

- М:тел телевизија за села и викенд насеља! Првих шест мјесеци претплату плаћате само 0,99 КМ.

Република Српска 12.06.2019 | 18:32
Сателитска ТВ у БиХ за само 1 КМ
Компанија м:тел је недавно представила нову услугу под називом м:САТ која нуди најквалитетније телевизијске садржаје путем сателита, што значи да ваш омиљени ТВ програм можете гледати на било којој локацији у БиХ.

Основна предност ове услуге огледа се управо у непостојању препрека, техничких нити било којих других, да се корисницима омогући гледање великог броја телевизијских канала у врхунском квалитету слике без обзира гдје се они налазе. На квалитет слике не утичу ни временске неприлике, јаке падавине или вјетрови. Све што је потребно јесте да се постави сателитска антена и инсталира рисивер (пријемник) и уживање може да почне, што м:САТ телевизију чини идеалном за села и викенд насеља.

У току је одлична промо понуда, јер уколико постанете корисник ове услуге до 3. августа 2019. године, првих шест мјесеци претплата износи само 0,99 КМ, а прикључак такође плаћате само 0,99 КМ. Можете изабрати измећу С, М или Л ТВ пакета у зависности колико канала вам је потребно, и уживати у богатом филмском, серијском, дјечијем, документарном, информативном и спортском програму. Редовна цијена м:САТ пакета износи 15 КМ, 22 КМ или 30 КМ мјесечно.

Такође, сви нови м:САТ корисници имају могућност куповине одличних Тесла или Воx телевизора на 12 мјесечних рата по важећем цјеновнику м:тел-а.

Да бисте постали корисник м:САТ услуге, довољно је да пошаљете захтјев путем сајта www.мтел.ба или да позовете 0800 50 000,  а на кућну адресу вам стиже сва опрема потребна за уживање у ТВ садржајима и наравно особље које ће је брзо и стручно монтирати, саопштено је из компаније м:тел.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Нусрет Пита

20.10.2019 14:05

Молим листу ТВ канала

ОДГОВОРИТЕ