Жељко Аврамовић у Пулсу БН ТВ

У "ПУЛСУ" вечерас Жељко Аврамовић, аналитичар.

Република Српска 30.05.2019 | 17:10
Жељко Аврамовић у Пулсу БН ТВ
Теме:

- БиХ и НАТО

- Криза власти у БиХ

- Будућност опозиције у Републици Српској.

Емисија „Пулс“ вечерас у 20 часова и 50 минута, уређује и води Сузана Рађен – Тодорић.

Своја питања можете поставити у категорији "коментари".

БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ре

30.05.2019 15:28

Овдје нема опозиције !!! Овдје се своди само на 2-3 цовјека протествују и указују на корупцију која је највеци проблем у друстви овдје па и свуда..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.05.2019 16:18

Ајд молим те па није криза него ли је ми покривамо и разградјујемо Устав да бих се Додику и појединци богатији крсити и основна људска права а све под кликом тобожњег српских интереса. Сам га подржавати и амбис ћемо осјетити тек после њега

Name

Баја

16.06.2019 09:28

Сада вам је касно за русење мога монопола јер сам велику вецину опцинио својим сармом и интелектом а то се мора користити капом и саком..

Name

Владо

30.05.2019 15:56

Далисмо већ пропали као друштво и држава? Да ли је српски народ глуп кад смо дошли на ивицу амбиса? Да ли мислите да су СНСД и његови сатрапи мафијашке организације, и ако јесу како неко може бити члан мафије?Ако смо протекторат, зашто нам Међународна Заједница није бар изградила јаке институције јер је она преузела обавезе, него нас задужује и спонзорише овај фашистичко-мафијашки режим? Може ли неко у име народа рећи да нећемо враћати кредите које овај режим диже и арчи, а они немилеце узимају, а они нас немилице задужују?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Владо

30.05.2019 17:57

Исправка кривог навода, нисмо протекторат и међународна заједница не диже кредите. Демократско је уређење, народ бира власт а власт се задужује, на следећим изборима ако народ поново гласа за режим значи да нема ништа против задуживања. Политика коју је режим наметнуо "да је сваки успјех БиХ штетан за РС" ће највише РС да кошта, али то бирачи не мисле тако. Лакташки социјал демократи добијају изборе на темама које немају везе са животом, рецимо, општински избори се добијају на основу референдума који нема ама баш никакве везе са локалном заједницом, Бирачко тијело је неинформисано и демократски потпуно необразовано. Они који знају о чему се ради не излазе на изборе али и напуштају ове просторе.

Name

одговор

30.05.2019 18:10

Једино је сигурно то да цете врацати дугове, бар они који остану у Додиковини. Ја сам напустио ту пропаст заувијек прије 6 мјесеци.

Name

За редакцију и госта

30.05.2019 16:53

До када ћемо још трпјети полуписмене, криминалне и коруптивни особе на челним друштвеним функцијама. Сила, терор, застрашивање и неријешена убиства су особености Додиковог режима. До када сеља... да одлучују о нашим животима и да нам дјецу тјерају из властитих кућа. Почело са не Србима 92 а ево стигло и до "својих" ваљда сто оних других више скоро па да и нема због "демократске" власти бољег БиХ ентитета. Смије ли тамо јос неко ко је рођен у БЛ гласно проговорити? ДО КАДА ИХ ВИСЕ ТРПЈЕТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

30.05.2019 18:01

Новостворени диктаторски тајкун РС формира резервни састав полиције да чува његово и његове хоботнице расуто свуда незаконито богаство, а борци муку муче са малим пензијама и малим борачким додатком уз високе цијене свега у РС да преживе ово зло годинама без икаквих други олакшица у РС.

ОДГОВОРИТЕ