Гест: Матурантима поклонили одијела

Посљедњих година бројне су акције помоћи младим матурантима, који нису у прилици да им родитељи за матурско вече купе гардеробу и хаљине и којима је због разних проблема то трошак који не могу приуштити. Ипак, како се сва дјеца подједнако радују том дану и желе да буду попут својих вршњака, бројни људи добре воље организују се и помажу колико могу, како би сви матуранти школу завршили са осмијехом на лицу.

Република Српска 30.05.2019 | 14:59
Гест: Матурантима поклонили одијела
Ученици ОШ “Меша Селимовић “ из Јање жељели су да захвале власницима Бутика “Барбоса” из Бијељине јер су њиховим другарима који нису били у прилици да купе матурска одијела, иста поклонили.

Ученици су били ганути оваквим гестом, те су нас контактирали, желећи јавно да се захвале за овакав гест и да тако подстакну и друге да помажу.

ОШ “Меша Селимовић” завршило је шест одјељења.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

ТУЗЛАНКА

30.05.2019 13:14

СВАКА ЦАСТ.ОВО ЈЕ ЗА ПОХВАЛУ.ЈОС ИМА ДОБРИХ ЉУДИ.ХВАЛА И ОД МОЈЕ ПОРОДИЦЕ.ЦЕСТИТАМ НА ДОБРОМ ДЈЕЛУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

30.05.2019 14:26

Прави гест,свака цаст.

Name

Ре

30.05.2019 17:22

Гест је лијеп. Питам се засто се матура мора прослављати у брендираној одјеци, свецаним хаљинама, ципелама, фризурама. Зар младост није лијепа и без тога? Зар се не мозе славити у обицној одјеци и не тросити без потребе новац родитеља? Зар није битно другарство, радост , весеље, безбризност? Није нова, скупа гардероба мјерило успјеха и зрелости.

Name

РЕ РЕ

31.05.2019 06:05

НЕКА ЗАТО СТО НЕКО НАКИНДЈУРИ СВОЈЕ ДИЈЕТЕ ДА СЕ ПО МАХАЛИ ПРИЦА.ДА КОМСИЈЕ ВИДЕ.НЕ ВОДЕ РАЦУНА НИ СКОЛСКИ ДРУГАРИ.ТО ВАМ ЈЕ ИСТО КО КАД СУ ДОСЛЕ ИЗБЈЕГЛИЦЕ А ДОМАЦИ СЕ САМО БОГА МОЛИЛИ ДА ИМ СЕ ДИЈЕТЕ НЕ ОЗЕНИ ИЗБЈЕГЛИЦОМ.ИЛ НЕДАЈ БОЗЕ УДА ..ТО БИЛА ГЛАВНА ТЕМА НА СЛАВАМА.И ТО БИ...ДЈЕЦА СУ МИ ЗАВРСИЛА ФАКУЛТЕТЕ ЈА ЗНАМ КАКО САМ ИХ СКОЛОВАО.РЕКАО САМ ИМ..КО ВАМА ОДГОВАРА И МЕНИ ЦЕ...НИЈЕ ВАЗНО КОЈЕ ЈЕ ВЈЕРЕ..ВАЗНО ЈЕ ДА ЈЕ ДОБАР ЦОВЈЕК...ДЈЕЦО УПАМЕТ СЕ..МАТУРА БИЛА И ПРОСЛА...МОГЛИ СТЕ ОБУЦИ МАЈИЦЕ И ФАРМЕРКИ...БУДИТЕ ЉУДИ...ОПЕТ ХВАЛА И БУТИКУ..ДРУГА ВРЕМЕНА СУ ДОСЛА

ОДГОВОРИТЕ