Роксанда Илинчић у Београду

СРПСКА дизајнерка са лондонском адресом Роксанда Илинчић приказала је модну изложбу "Поезија боја" у изложбеном простору компаније "Белгрејд вотерфронт".

Мода и љепота 29.05.2019 | 15:14
Роксанда Илинчић у Београду
Том приликом креаторка, чије моделе носе Кејт Мидлтон, Меланија Трамп, Мишел Обама, Ен Хатавеј и Меган Маркл, представила је креације за пролеће/лето и јесен/зиму 2019.

- Београд је место које је инспирисало многе моје колекције и, посебно, љубав према бојама - казала је Роксанда Илинчић. - "Поезија боја" је мој лични избор модела, у оквиру јединствене инсталације, као подршке Фондацији "Новак Ђоковић". Желела сам да истражим огромне могућности ове историјске грађевине ("Геозавод") у којој представљамо изложбу, украшену цвећем које ме подсећа на Србију и моју вечиту инспирацију - боје.

Отварање изложбе обележио је и почетак сарадње Роксанде Илинчић и Фондације "Новак Ђоковић" пружањем подршке дизајнерке пројекту "Школице живота". Славна дизајнерка је додала да јој је велика част што наставља са хуманитарним радом у Београду:

- За мене су оснаживање деце и подршка у нези, развоју и образовању наредне генерације, кључни за постављање темеља наше будућности. Радује ме што сам у прилици да учествујем у томе, у граду у ком сам одрасла и била инспирисана да остварим своје снове и уверења. Надам се да ћемо, подржавањем овог важног циља, помоћи деци да сањају исто тако велике снове, да верују у себе и да постану све оно што желе.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар