Саво и Милоје освајали куп, један ће и као тренер!

Један од двојице тренера данас ће подићи пехар освајачу Купа Србије, а обојица су га освајали као играчи. Директан пренос на ТВ Арена спорт, гост у студију Лука Миливојевић. Саша Илић или Ненад Милијаш са трофејом у пензију.

Фудбал 23.05.2019 | 14:56
Саво и Милоје освајали куп, један ће и као тренер!
Завршни чин за фудбалску сезону 2018/19.

Често фудбалски тренери умеју да кажу да се последња утакмица у сезони најдуже памти и да од ње зависи у каквом расположењу играчи одлазе на одмор.

Владан Милојевић, који је "преломио" да остане на клупи Црвене звезде, има врло успешну сезону иза себе - освојена је титула, Звезда је играла у Лиги шампиона, у групној фази је побеђен финалиста Лиге шампиона, а велики мотив имаће да је заокружи освајањем "дупле круне".

Наспрам њега, свој 13. меч на клупи Партизана водиће Саво Милошевић. Да ли ће овај број некадашњем репрезентативцу Србије бити срећан, сазнаћемо вечерас.

Оно што је заједничко за обојицу јесте да су и један и други у "копачкама" освајали трофеј намењен победнику најмасовнијег такмичења. Данас ће један од њих исти подвиг направити и у "ципелама".

Овосезонски дербији обиловали су узбуђењима. Све је почело од спорног гола Боаћија у 158. дербију, који ће вероватно остати вечна мистерија. Бурно је било и на следећем јер су и једни и други сматрали да су оштећени. Тек у трећем одмеравању снага добили смо победника. Славили су црвено-бели  2:1, уз по један једанаестерац на обе стране.

Финале Купа Србије има такмичарску тежину. Партизан игра за лакши распоред у квалификацијама за Лигу Европе, Звезда за потврду доминације и прву "дуплу круну" после 12 година.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар