Селена Гомез на терапији

Певачица отворено о терапији, самоћи и повлачењу са друштвених мрежа, на којима није претерано активна јер је фокусирана на посао.

Забава 28.04.2019 | 13:02
Селена Гомез на терапији
У интервју за Цоацх, причала је о узроцима велике промене коју је направила у животу.
Певачица је већ на почетку интервјуа нагласила како се она никада не држи задатог сценарија у вези свих ствари које ће причати на интервјуима.

„Мислим да људи не познају моје срце. Ја не знам како бити истренирана, не могу да појмим како би ме неко могао истренирати да говорим нешто што не мислим", рекла је Селена.

Причу наставља спомињући чињеницу како се људи често фокусирају на њен изглед. Ласка јој чињеница да јој мушкарци прилазе и говоре да је веома лепа, али она би волела да буде са неким ко је воли због онога што јесте.

„Трудим се да што мање времена проводим на Инстаграму јер је пун реклама и објава које ме бацају у депресију. Често сам гледала слике људи који су срећни, задовољни и лепи и то ме је често растуживало, јер ја нисам увек срећна и не осећам се увек лепом", рекла је Селена.

Признала је како редовно иде на терапије које нису једноставне, али које су јој увелико помогле да схвати свој живот и своје детињство.

Напоменула је да никада није била задовољнија и срећнија. Овом изјавом је негирала све гласине о њеној вези са глумцем Заком Ефроном.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар