Ножем насрнуо на полицајца

Припадници Полицијске управе Бањалука ухапсили су мушкарца чији су иницијали Н. Ј. из Сребренице који је током легитимисања у Бањалуци ножем насрнуо на полицијског службеника.

Република Српска 08.04.2019 | 10:22
Ножем насрнуо на полицајца
У саопштењу Полицијске управе Бањалука наводи се да су полицијски службеници, током обављања редових послова, на Булевару Живојина Мишића покушали да легитимишу овог мушкарца који је рекао да нема документа.

"Ово лице је затим извадило нож и кренуло према полицијском службенику који га је благовременом реакцијом онемогућио да му нанесе повреде и ухапсио га", наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштав Бањалука који је наредио да у редовној процедури, након комплетирања и документовања предмета, буде достављен извјештај против Н.Ј. за кривично дјело спречавање службеног лица у вршењу службене радње.

На подручју Полицијске управе Бањалука за три мјесеца ове године евидентиран је 61 напад и спречавање службених лица у вршењу дужности.

"То свједочи о тежини полицијске професије и о томе да су полицијски службеници свакодневно изложени ризицима током обављања задатака из своје надлежности с циљем заштите грађана и њихове имовине", наводе из Полицијске управе Бањалука. 

(Срна)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Степ

08.04.2019 08:28

Неоправдавам уопсте, али та иста полиција толико је постала иритантна и толико бахата да м оги немогу да се суздрзе да нереагују на њих. Нема културе прилаза, нормакне комуникације па и да је цовјек крив пистоје закони по којим це бити казњен. Пистољ, палица па се распојасај брале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

08.04.2019 08:54

Полиција је иритантна за хулигане попут Драска Станивуковица.

Name

НИЈЕ ЧУДО БАЊА ЛУКА

08.04.2019 09:36

ОВАКО ЈЕ ВЕЋИНА И ЗАСЛУЖИЛА ТАКО ДА ИХ НИ НАРОД ВИШЕ НЕ ГЛЕДА КАКО ТРЕБА. СВЕ ИДЕ ПРЕМА ЗАСЛУГАМА. ПРЕВИШЕ СУ ПРЕТЈЕРАЛИ У Б. ЛУЦИ СА РАЗНИМ ИСПАДИМА, СА НАПАДИМА НА СКУПОВЕ КОЈИ СУ БИЛИ ПОДРШКА ДРАГИЋЕВИЋИМА, ЗНАЧИ НАПАДА НА СКУПОВЕ КОЈИ СУ МИРНО И ДОСТОЈАНСТВЕНО СТАЈАЛИ НА ТРГУ И ТРАЖИЛИ САМО ЈЕДНО И ТО САМО ИСТИНУ И ШТА ЈЕ САД ЧУДО ШТО СЕ ВРШИ НАПАД И НА ЊИХ. ДОСТА ЈЕ НАРОДУ ВИШЕ И ОВЕ БИЈЕДЕ И ШТО ПОЈЕДИНИ ЖИВЕ БИЈЕДНО ЈОШ ИХ НЕКО ТРЕБА ДА ЗЛОСТАВЉА, МАЛТРЕТИРА И НАПАДА. НЕ ДАО БОГ НИСУ НИ ОНИ СВИ ИСТИ ИМА И МЕЂУ ЊИМА ЧАСНИХ И ПОШТЕНИХ ЉУДИ АЛИ РАДИ ОНИХ КОЈИ ЈАВНО ПРИЈЕТЕ И ШТО СУ ШУТИРАЛИ ОНЕ НА ТРГУ ШТО ЈЕ ТВ ЈАВНО ПРЕНОСИЛА ШТА СУ РАДИЛИ И КАКО СУ СЕ БАХАТИЛИ, ПА ШТА МОГУ ОЧЕКИВАТИ ДРУГО НЕГО МРЖЊУ.

Name

@@@ЗА СТЕП

08.04.2019 09:39

Зали бозе сто такви постоје, ка ти СТЕП, и сви који насрцу на полицију. Ма вама треба одма 15 год.затвора,олоси једни, па се неби нико усудио напасти полицајца. Ојјјј због таквих цу пријеци у полицију радити. Стидите се своје злобе! Дали имас дијете, сестру, брата, друга, колегу, па ста мислис да њих неко тако напада на радном мјесту. Дали те савјест гризе тако прицати, цццццц у коју врсту ти зивотиња припадас. Зивела наса полиција. Среца да Вас прати свуда, за сву полицију света.

Name

МГ

08.04.2019 10:45

Сад оправдавате и насртаје нозем на полицију срам вас било,није вам доста сто сте на тргу сваста радили и провоцирали па сад треба и нозем да насрцу да је на мене потегао убио бих га као зеца.

Name

xxx

08.04.2019 09:16

Како ја немам проблема са полицијом,100 пута су ме зауставили ,моје понасање коректно њихово такодје ,свак свој посао и довидјења пријатно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рт

08.04.2019 09:22

обицно их нападну са 20км, изненадило га

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

08.04.2019 09:33

Несто ми ту не стима! Из Сребренице! НЕМА документе има ноз! БАС НАМ ЈЕ ПОЛИЦИЈА УГРОЗЕНА! Предлог закона ДА СВИ МОРАМО ИЦИ УЛИЦОМ СА ПОДИГНУТИМ РУКАМА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово нигдје везе

08.04.2019 09:37

Нема сансе да се овако десило! Одбрана од ноза је скоро немогуца, цак и за врхунског мајстора борилацких вјестина. Цак и мајстори самоодбране це прије одабрати да побјегну од нападаца са нозем него да истог покусавају савладати. Тако да је ово прица за малу дјецу и оне који пуно гледају филмове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мане

08.04.2019 10:02

Засто се незапитају откуд толико насртаја на полицију.Муп је толико направио рузни ствари од продаје дроге до пљацке аутомобила који је износио новац под пратњом и разни записника са увидаја саобрацајних незгодс наплацивања казни и стотине радара на путевима да народ нема висе повјерење.Толику репресију на једном сиромасном народу нигдје није запамцено у новијој историји.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ла1

08.04.2019 11:32

Клосари само оправдавају овако несто.

ОДГОВОРИТЕ