БН: Комунална полиција у акцији

У Бијељини су почеле активности у оквиру акције “Април -мјесец чистоће”. Овом акцијом припадници Комуналне полиције желе да подигну свијест суграђана о важности заштите животне средине.

Република Српска 02.04.2019 | 13:35
БН: Комунална полиција у акцији
Иако је ова акција почела још прије неколико дана садњом садница дрвећа у бијељинском насељу Ковиљуше, званично ова акција је започела на једном од путева у близини града гдје су комунални полицајци обиласком терена утврдили да постоји отпад који су немарни грађани Бијељине и околних села бацили у природу.

Ратомир Драганић, начелник Одјељења комуналне полиције, је напоменуо и да се број дивљих депонија у граду из године у годину смањује те да је потребно учешће свих структура како би се овај проблем искоријенио, најављујући у наредних петнаест дана и акцију чишћења канала.

Драганић је најавио и бројне активности до краја мјесеца, еко-дан, затим чишћење планинарске стазе, а између осталог и учешће у интернет изазову којим би се Бијељина прикључила осталим градовима чишћења околине.

Он је на крају искористио прилику да похвали омладину СДС-а која је недавно спровела акцију чишћења, невладине организације као И МЗ Међаши који се ових дана спремају такође да са својим мјештанима покупесмеће са главног пута.

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Итд

02.04.2019 14:33

Докле се год не почну кажњавати новчано несавјесни градјани нема од чистоће ништа, за бачени папир на улици, бачени чик итд, само по џепу ударити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

03.04.2019 06:27

Сваки дан ви из комуналне полиције треба да купите смеће и својим примером подстичете народ да то исто ради. Свеједно немате другог посла и ви сте паразити ове државе и града као и многи други непотребни људи који су запослени у градској управи а немају никакав посао осим што сједе у Нешковићевом кафеу Лонац у центру града и дркају керу ногу. Каква комунална полиција и к.... у самом њиховом комшилуку Марјановић прави зграду, хаос око ње, кртог, сметлиште али ништа, то је за њих у реду а гањају се около града за неке глупости. Једном реченицом, тотално непотребна организација, никакву одговорност немају, спорадично дјелују, ту су само да би били збринути и примали плате. То је суштина њиховог постојања како у Бн тако и у другим градовима Српске .

ОДГОВОРИТЕ