Нектар подржава спортске пројекте

С традицијом дугом 145 година, „Бањалучка пивара“ настоји да кроз друштвено одговорно пословање свакодневно доприноси развоју локалних заједница подршком пројеката из области спорта, културе и образовања. Компанија је на годишњем нивоу укључена у више од 400 активности, а тако ће бити и током 2019. године.

Република Српска 21.03.2019 | 16:26
Нектар подржава спортске пројекте
Омиљени пивски бренд „Нектар“ биће вјерни пратилац многих домаћих, али и регионалних манифестација. Прва од њих је ГрандПриx Бањалука МТБ трка која ове године траје пет дана и почиње 27. марта. За трку која се налази у календару Свјетске бициклистицке федерације пријављен је велики број такмичара, а етапе ће се возити на бањалучкој тврђави Кастел као и на Бањ брду.

Већ у априлу нас очекује Бициклистичка трка Београд – Бањалука, у периоду од 18. до 21. априла, на којој ће учествовати 25 екипа са возачима из 30 земаља свијета. Најбољи спринтер носиће мајицу која ће у потпуности бити у духу боја „Бањалучке пиваре“, а најпознатији пивски бренд биће партнер градова кроз које трка пролази - Шабац, Бијељину, Зворник, Угљевик, Лопаре, Добој, Шамац, Модричу, Дервенту, Србац и Лакташе.

Али ни ту није крај подршци коју „Бањалучка пивара“ пружа спортским и културним манифестацијама у нашој земљи. „Нектар“ је дио Рун&море Wеекенда – фестивала спорта, као и Бањалучког полумаратона, који се ове године одржава пети, јубиларни пут. 

Пројекат вриједан помена свакако је и „Козара Ултра Траил“ – трка у хладовини високих четинара Националног парка „Козара“ чијом ће се трим стазом кретати тркачи у периоду од 3-5. маја.

Свима је познато да је најбоља забава уз производе „Бањалучке пиваре“ и стога је присуство овог бренда на највећим музичким фестивалима неизоставно. У амбијенту Националог парка „Сутјестка“, сви љубитељи природе уживаће у добром звуку „ОК феста“, а освјежење ће потражити у „Нектар“ пиву. За оне којима је град синоним доброг провода, ту је и „Фресх Wаве Фестивал“ – један од најбољих регионалних фестивала електронске музике.

Добре забаве и провода ни ове године неће недостајати, а „Бањалучка пивара“ и омиљени пивски бренд „Нектар“ биће задужени да одлична атмосфера буде саставни дио сваке манифестације, саопштено је из "Бањалучке пиваре".

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дх

21.03.2019 17:51

Алкохол.се.несмије.РЕКЛАМИРАТ.ТО.ЈЕ.ЉУДСКО.ЗЛО

ОДГОВОРИТЕ