И пораз и брука: Умало туча на клупи Милана!

Френк Кеси после замене хтео физички да се обрачуна са саиграчем Лукасом Биљом, што није промакло камерама.

Фудбал 19.03.2019 | 09:45
И пораз и брука: Умало туча на клупи Милана!
Пораз у градском дербију од Интера (2:3) није једини проблем са којим су се сусрели у Милану у недељу увече. Љагу на име клуба бацио је Френк Кеси, када је после измене покушао физички да се обрачуна са саиграчем Лукасом Биљом. 

Да се закључити да је Аргентинац нешто добацио нервозном везисти из Обале Слоноваче, али његова реакција је свакако за свакау осуду. Једва су га саиграчи обуздали док је викао и покушавао да дохвати Биљу, који је деловао незаинтересовано за даљу расправу...



Није познато због којих речи је дошло до конфликта, али свесни да су њихови играчи послали ружну слику у свет, у Милану су брзо тражили од играча да заједно изађу пред новинаре и објасне да је неспоразум изглађен.

"Адреналин је учинио своје. Био сам фрустриран због замене, јер сам хтео да помогнем екипи на терену. Реаговао сам погрешно и због тога сам се касније извинио Лукасу. Он је старији од мене, жао ми је", покајао се Кеси.

"Решили смо ситуацију. Сви желимо да побеђујемо и овакве ситуације не смеју да нам се дешавају. Свесни смо срамоте коју смо нанели клубу и извињавам се свима због тога",додао је Биља.

Да ли је помирење само представа за јавност, видећемо наредних дана. Можда и сазнати шта је то "распалило" ватру...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар