Партизан у Берлину без Гагића!

Искусни центар због болести пропушта први меч у Еврокупу ове сезоне.

Кошарка 05.02.2019 | 11:15
Партизан у Берлину без Гагића!
У авиону који је у понедељак предвече полетео из Београда за Берлин, међу кошаркашима Партизана није било Радета Загорца и Ђорђа Гагића.

Док наступ Загорца, кога мучи задња ложа, у дуелу са Албом није ни био очекиван, Гагић је из комбинације отпао због повишене температуре.

Пошто утакмица у "О2 арени" нема такмичарског значаја, одлучено је да искусни центар остане у Београду и опорави се тако да буде "фит" за недељни дерби АБА лиге против Будућности.

Гагићево место међу 12 заузеће перспективни Душан Танасковић, који овог месеца пуни 18 година и можда ће му се пружити прилика да дебитује у Еврокупу, као што је у децембру против Цедевите убележио своје прве минуте у АБА лиги.

Ђорђе Гагић је на 15 европских мечева ове сезоне бележио просечно 6,9 поена и 3,9 скокова за 13 минута.

Минулог викенда је у победи над Цибоном у Загребу био најефикаснији у тиму, са 16 поена за непуних девет минута проведених на паркету.

Меч Алба - Партизан игра се у уторак од 20.45 часова.

Берлинци (скор 4-1) су обезбедили прво место на табели Е групе Топ 16 фазе и у четвртфиналу (од 5. до 13. марта, на две победе) ће се састати са Уникахом, док ће црно-бели (2-3) завршити такмичење као трећи или четврти.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар