Пукла слезина од батина полиције

Младић Страхиња Пандуревић (19) из Пала завршио је на операционом столу болнице „Србија“ у Источном Сарајеву, гдје му је одстрањена слезина, након што је, према његовим ријечима, приликом давања изјаве у Полицијској станици Пале био брутално претучен.

Република Српска 16.01.2019 | 13:24
Пукла слезина од батина полиције
Међутим, из Полицијске управе Источно Сарајево тврде да је он превезен у болницу због тога што се пожалио на болове у стомаку, а кажу да ће, ако се утврде пропусти полицајаца, за то одговарати.

Према незваничним информацијама, Пандуревић је ухапшен због покушаја изнуде веће количине новца од једне жене.

Страхињин отац Жељко Пандуревић каже да је његовог сина тражила полицијска патрола и рекла да треба да се јави у Полицијској станици Пале, а све због сумње да су „слали непримјерене СМС поруке“.

– Све се дешавало 8. јануара. Он није био тада кући те је, касније, сам отишао до полиције, негдје око 10 часова ујутру. Пошто се није враћао кући питао сам се шта је с њим, али су ми из полиције рекли да тамо није ни долазио. Око 21 сат смо добили позив из болнице „Србија“ у Источном Сарајеву уз напомену да је стање ургентно. Рекли су нам да је Страхиња на операционом столу, да му је пукла слезина, налази се у критичном стању и хитно га морају оперисати, што су касније и урадили – прича у једном даху Пандуревић.

Агонија

Додаје да су тек касније сазнали каква се агонија дешавала у просторијама ПС Пале.

– Њега су тукли инспектори на испитивању иако им је он, као што је и нама поновио након операције, рекао да нема никакве везе с наведеним порукама, нити зна да ли је неко од друштва у коме се налазио претходног дана некоме слао било какве поруке. Умјесто да цивилизовано обављају свој посао они су момка претукли до те мјере да је изгубио слезину и да је могао изгубити живот. Мом Страхињи су секунде одлучивале да ли ће преживјети, па се питам одакле право полицајцима да на такав начин „испитују“ људе. Ко себи даје за право да било кога претуче до те мјере да му се љекари боре за живот – истиче Пандуревић.




Он је револтиран цијелом ситуацијом и догађајем и каже да се неће смирити док судови и тужилаштво не ријеше овај случај. Додаје да се већ обратио надлежним органима, као и организацијама за заштиту људских права.

– Само желим да одговорни појединци, који су учествовали у овом бруталном пребијању, одговарају како се ови трауматични догађаји не би никоме поновили и да због појединаца не буде бачена сјена на припаднике полиције који одговорно раде свој посао – закључио је Пандуревић.

“Жалио се на болове”
У Полицијској управи Источно Сарајево потврдили су да су 8. јануара позвали у службене просторије Пандуревића, због сумње да је починио кривична дјела угрожавање сигурности и изнуда.

– Након хапшења он је спроведен у просторије за задржавање. Послије извјесног времена Пандуревић се пожалио на болове у стомаку, те је одмах од стране полицајаца превезен у Дом здравља Пале, одакле је упућен у Болницу Србија, гдје је оперисан – рекли су у полицији.

Они су додали да ће, уколико се утврди да постоји евентуална кривична и дисциплинска одговорност полицијских службеника током поступања, бити предузете законом предвиђене мјере.

Истрага о изнуди

Према незваничним информацијама, полиција води истрагу по пријави да су непознате особе покушали да изнуде новац од једне жене из Пала.

Овој жени је прво остављено писмо на брисачима возила, а затим су непознате особе почеле слати смс поруке и покушали од ње изнудити 30.000 евра. Током истраге полиција је прикупила информације да се Страхиња Пандуревић може довести у везу с овим дјелом. Он је због тога прво позван као свједок у полицијску станицу, да би га потом ухапсили.

(Српскаинфо)

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

(При)сила

16.01.2019 13:04

Полиција и треба да заведе реда.Приведу га ради изнуде.Судија га пусти.Приведу га ради крадје.Судија га пусти.Приведу га ради покусаја убиства.Добије условну....Зна се ста даље иде.Сада мислим да висе неце изнудјивати новац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иво Андриц

16.01.2019 14:21

Глупане...

Name

Ре

16.01.2019 14:22

Тако је..И сад се зали јер није успио изнудити паре

Name

18

16.01.2019 14:29

О чему ти пишеш мајке ти,процитај текст и налаз,

Name

Правда

16.01.2019 14:46

Правда за Страхињу. Правда за неуспјели покушај изнуде. Ајмо људи сви на улице. Доста је ових полицајаца који нам недају да радимо оно што најбоље знамо.

Name

ПАЛЕ ГЛАВНИ ГРАД

16.01.2019 14:59

ОВИ С ПАЛА СТВАРНО МИСЛЕ ДА ВРАТЕ ГЛАВНИ ГРАД У ШУМУ. АЈТЕ БРЕ....................

Name

Н*1

16.01.2019 15:00

БАЊА ЛУКА ПРЕСЕЛИЛА НА ПАЛЕ ! ?

Name

Да да

16.01.2019 16:34

Слабо добио ако није бубреге одбило. Наравно ако је то стварно урадио.

Name

Аустрија

16.01.2019 16:37

Култура и цивилизирани народ нема ста оргинална демократија

Name

Ето за све вас

16.01.2019 17:53

Сви сте мислили нас никада неће задесити судбина Давора и Сузане Драгичевић,људи моји само је питање времена,јер ови више ни од чега не презају.Пазите се од данас господине Пандуревић јер због овог интервијуа сада сте на мети,забога ПА ВИ РУШИТЕ УСТАВНИ ПОРЕДАК.Народе упамет се

Name

Ре СВИМА

16.01.2019 21:48

Човек на слици, отац овог младића је пре 8 ,5 година силовао старицу од 71годину иначе своју комшиницу, тада је имао 34 године, не оправдавам употребу силе од стране полиције, али ако је то испитивање било 8 Јануара када је били и операција могао је приликом посјете сликати сина и видјели бисмо повреде које су узроковале пуцање слезане. хттпс://www.блиц.рс/вести/република-српска/старицу-силовао-комсија/ејпп89з

Name

Паљанка

17.01.2019 08:48

Свака цаст полицији. Ко год га залио нека надје коверту са изнудом на својим вратима или нека буде силован (као сто му је отац силовао комсиницу од 71 годину). Ко год га залио нека га куци својој води и зиви са њим, као сто ми зивимо у страху од манијака медју нама.

Name

Модрича

17.01.2019 08:58

Са криминалцима оштро,у САД би добио метак а код нас траже демократију. Демократија је поштивање закона а не вријеђање и пљување оних који проводе закон. Оне који прекораче овлаштења ,примјене силу,узимају харач по цестама треба казнити и затворити.

Name

За паљанку

17.01.2019 09:02

Није ствар у емпатији вец о људским правима. Лп

Name

ре Ре СВИМА

17.01.2019 09:04

Будала! Силовао бабу која му може бити мајка. Осрамотио себе и своју породицу.

Name

ре паљанка

17.01.2019 09:13

Има суд који це да одреди казну,полиција треба да ради свој посао а не да муци и злоставља људе.Тако су убили и тукли Давида.Ако се ово не заустави и полицајци извуку питање времена ко је следеци.После це муцити неког потпуно невиног.Нек раде сву свој посао,полиција судови затвори

Name

МИМИ53

17.01.2019 14:47

Језива си будалетина. Знаци полиција преузима улогу Суда. Па ако ниста не пронадју ,ником ниста. Свака репресија од стране полиције мора бити строго казњавана, а ако осумњицени задобије трајне последице , то третирати као ПОКУСАЈ УБИСТВА од стране одговорне особе. Не мозе полиција заводити ред ако у својим редовима има такве који се изивљавају над немоцним особама ,нај боље смо то видјели на тргу у БЛ.

Name

Џигма

16.01.2019 13:15

Убију бога у њему па ће признати и што јесте и што није. Ријешен случај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туга

16.01.2019 16:31

тући ,да слезина пукне и да је младићу живот у опасности... има казна ,затвор.. да нусу случајни полицајци поштени ,була сам у Крупцу (путовала у Трново) возач ,да избјегне казну у возачју ставио новац.. Ово је истина а колико данас возача има што ставе новац у возачку након тога наставе пут.. Ми грађану смо велики кривци ,пидмитимо полицајца ,шефа ,др. итд. "живјела " Република Сроска у којој цвјета лоповлук ,криминал ,проституцуја и растурачи -теовачи младих..

Name

СРДЈАН КНЕЖЕВИЋ

16.01.2019 13:15

КО ЈЕ УБИО СРДЈАНА КНЕЖЕВИЋА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

16.01.2019 15:24

Срдана Кнезевица тог дивног цовјека могу се цути само ријеци хвале. Сви који су га познавали био је дован и добар цовјек. Убили су га из врха власти сигурно јер таква убиства увијек остају неразјасњена назалост.

Name

Камелеон

26.01.2019 13:52

ИНТЕНЗИВНО ЈЕ У ТО ВРИЈЕМЕ РАДИО НА РАЗБИЈАЊУ КРИМИНАЛА У ВРХУ ТАДАШЊЕ ВЛАСТИ, И ПОКУШАО УХАПСИТИ ЈЕДНОГ СОКОЛАЧКОГ ГАЗДУ. АЛИ У ТОМЕ НИЈЕ УСПИО ЈЕР ЈЕ ГАЗДИ ДОЈАВЉЕНО ДА ЋЕ БИТИ УХАПШЕН. ПОКОЈ МУ ДУШИ, ЛАКА МУ ЗЕМЉА.......

Name

БЛ комуниста

16.01.2019 13:22

Питање за министре МУП-а и здравства РС , може ли слезена пући од страха. Идиоти јели вам сад јасно ко је убио ДАВИДА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.01.2019 14:22

Е бас је ово доказ

Name

!!!

16.01.2019 19:33

Среца у несреци је у томе сто слезена кад се одстрани, њену улогу преузима јетра, под условом да је потпуно здрава. Због овог би у најмању руку оставку требао да поднесе нацелник центра полиције за истоцно Сарајево. Ста год да је поменути младиц урадио нема нико право на изивљавање. Слезена обицно пуца у теским саобрацајним несрецама, падовима са висине и слицним ситуацијама. Сад се мени као некоме ко је прве информације о хематопозном систему стекао јос давне 1984 године само од себе поставља питање који и какав облик физицке тортуре је примијењен према овом младицу који це у некој мјери остати инвалид до краја зивота???

Name

Ево силе опет

16.01.2019 13:29

Позвати на линч Лукача и свих његових батинаша! Ето наше часне полиције, тако су и Давида тукли! Лукачу јел си ти то дао зелено свјетло да се слободно удара наша дјеца?! Каже Додик да ће животом бранити полицију, а у међувремену та иста ‘угрожена’ полиција упорно малти и узима младе животе. Ко ће да брани голоруки народ и омладину нашу? Још мало ће почети пуцати по народу, неће им бити довољно да нас само батинају. Лукачу, кога ћете у болници платити да направи лажни извјештај?! Ајде да видимо који ће доктор специјалиста потписати да је момак примљен не због полицијског млаћења, него ето имао упаљено слијепо цријево?!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

шта рећи

16.01.2019 13:38

Аууууууууууууууууууууууу........, докле смо дошли! Катастрофа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

16.01.2019 13:42

Па ста је ово људи ста мисли ова полиција па ово се није радило ни у 15 вијеку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мицо

16.01.2019 14:49

Наравно да није. Браво Мицо. У праву си. У 15 вијеку није постојала полиција.

Name

ПРАВДА

16.01.2019 13:53

НИСТА НОВО. ТО ЈЕ НАСА ПОЛИЦИЈА. ТО СЕ РЕДОВНО ДЕСАВА. ДА СУ КОЈИМ СЛУЦАЈЕМ БИЛЕ МАЊЕ ПОВРЕДЕ ИЗ ПОЛИЦИЈЕ БИ НАЗВАЛИ У БОЛНИЦУ ДА ГА НЕ ПРИМЕ. ОВОГ ПУТА СУ ОЦИГЛЕДНО ПРЕТЈЕРАЛИ. ТАКО ТО ПОЛИЦИЈА РАДИ НА ИСПИТИВАЊУ ,У ПРЕДЈЕЛУ СТОМАКА ДА МАСНИЦЕ НЕ ОСТАЈУ А УНУТРА СВЕ ОДБИЈУ И БУБРЕГЕ И СЛЕЗЕНУ. ПОЛИЦИЈ РС ЈЕ ПОСТАЛА НАЈБРУТАЛНИЈА У ЕВРОПИ ОТКАД ЈЕ ЛУКАЦ МИНИСТАР. ДОДИК И ЛУКАЦ СВОЈИМ ДРСКИМ И УСИЛНИМ ПОНАСАЊЕМ ПОСТАЈУ СВЕ ВИСЕ УЗОРИ НАСИЛНИЦИМА А ПОСЕБНО У ПОЛИЦИЈИ (НАРОДНОЈ ВЛАСТИ). САМО ДЈЕЛИЦ ЊИХОВОГ ПОНАСАЊА СМО ВИДЈЕЛИ У БЛ. 25тог И 30тог 12.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ПРАВДА

16.01.2019 14:52

Полиција никад у станицу на испитивање није звала ни мене, нити неког од моје породице, родбине па чак ни познаника. Питам се зашто? Јесмо ли ми толики дебили?

Name

Топаз

16.01.2019 13:55

У полицији РС има толико сљама да су професионалци риејткост. Сам сам дозивео њихову арогантност постаклук. То није било ни у титовој милицији. Ниједан министар до сада није ниста направио на реформана за контролу слузбеника у полицији. Они туку само оне које смију. Ако је криминалац онда у затвор а пребити цовека и ником ниста. Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

!!!

16.01.2019 13:56

Не знам да ли је момак крив, поуздано знам да су полицајци са Пала,дивљаци,још од прије рата. Ти горе људи су кркани,пар еxселанс,,нарочито сада када су осокољени овом Лукацевом самовољом. Ипак тако се понијети према дјетету и његовом оцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свр јр исто

16.01.2019 19:52

У Бања Луци је стока јос гора.Ко се сјеца транскрипта разговора на суду у БЛ када су инспектори Војводиц,Гуска тукли цовјека и звали зеленаса Смиљаница телефоном

Name

yнам

17.01.2019 09:54

Људи су масовно приводјени у станицу милиције _будзак где су их тукли дотицни инспектори који су радили за зеленаса Смиљаница и запласивали људи и утјеривали дугове .То је наса полиција ,ради за мафију а не за корист градјана

Name

ре yнам

17.01.2019 11:53

Гдје је злочинац Синиша Карановић?

Name

Романија

16.01.2019 13:57

Стари узми ствар у своје руке, и по кратком поступку!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.Б.

16.01.2019 13:58

Бурлина и Лукацева полиција хммм!!!! Бице тога јос све висе,убили су Давида,растјерали народ са трга, за Давором Драгицевицем расписали потјерницу,...па то нема ни у Судану ста се код Бурле и Бисерке десава. Јадни мој народе,засто сутите на тудју трагедију,ко је сљедеци од дјеце да га полиција батина до дмрти,... Узас!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СШУП сремска Каменица

16.01.2019 14:00

Не улазеци конкретно у овај случај, јер нисам упознат, мада је евидентно да ни овај момак није "цвјећка" али прије це бити да је изманипулисан да се са његовог телефона посаљу поруке којима се пријетило жртви, односно вршила изнуда. Жалосно је што је људима који никад нису чули за крим. тактику и методику, дате полуге власти и овластења да они "батинашким" методама изнуде исказ и добију признање, које на суду није никакав доказ, жалосно је и сто крим. техника није прузила материјалне доказе које би поткријепиле основану сумњу да та особа изврсила КД за које се сумњичи. Жалосно је што јос увјек има судија које су спремне осудити особу само на основу полицијских индиција, а не на основу свједока и материјалних доказа. Жалосно је да се у једној правној држави због корумпираних, неадекватно школованих или рођачко-пријатељских кадрова се дерогира МУП, јер погледом на једног јединог полицајца на улици мозес видјети каква нам је дрзава и какво је стање у њој. Извињавам се ако сам овом прицом увриједио било којег полицајца који часно и поштено ради свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.01.2019 16:43

У ССУП Пане Дјукиц 99 посто полицајаца није кроцило ногом. А то је институција за полицију на Балкану.

Name

Новобосанац

18.01.2019 07:07

Па основно сто сее у тој сколи некада уцило јесте примена силе.Лупас глупости .Да ли су у време СФРЈ милиционери одговарали за кд изнуда исказа?Тактика,техника и методика да али је сила увек имала примат.

Name

Милос

16.01.2019 14:00

Децко добро си просао.Добро је да ниси остао непокретан или несто јос горе.Хунта ради ста хоци.Да си цлан црвене банде добио би мезу и пице а овако одбили су ти слазену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полиција

16.01.2019 14:06

Па бахата хунто, докле висе, да докад васи пендреци да раде, хало катили постоји закон казна затвор ако је неко крив. Силедзије убијате нам дјецу. А докле сте стигли са убиством младог момк и у И, Сарајеву. На терену нуле, резултата нигдје а на изивљава њу звјери.. Какав министср сизик таква му и свита, недај бозе никоме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

16.01.2019 14:15

Откуд право полицији да из циста мира туце неције дијете има закон ако је крив одговараце ста сад кад га направи инвалидом И ником ниста. Ово је страсно ста су себи узели за право .Родитељи да истјерају то до краја да се види ста раде обратите се свим медијима свјетским И суду у стразбуру ово је пресло мјеру дјете има 19 година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар Попара Црни

16.01.2019 14:31

Какав Лукач такав и МУП.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@@@

16.01.2019 14:53

ИЗНУДА ДА СЕ ИСТРАЖУЈЕ НОРМАЛНО ЈЕ АЛИ ЧВРСТИМ ДОКАЗИМА И СТРУЧНОМ ИСТРАГОМ. ОДБИТИ СЛЕЗЕНУ ВЈЕРУЈЕМ ЈЕР СУ ТО КАДРОВИ ФАКУЛТЕТА БЕЗБЈЕДНОСТИ ИЗ ГАРАЖА ЦИЦКА БЈЕЛИЦЕ НА СОКОЦУ, ДИФ-а у МОСТАРУ , ТРАВНИКУ, БРЧКОМ. АКО НЕЗНАШ ПРАТИ ТРАГ НОВЦА И КРВИ ДОЋЕШ ДО ИСТИНЕ. ПОУЧЕНИ ИСКУСТВОМ У БОЛНИЦИ СРБИЈА СЕ МОЖЕ ПРЕПРАВИТИ ДОКУМЕНТАЦИЈА А ДА ЛИ ЈЕ ТО ТАЧНО ЗНАЋЕ СЕ АКО ПРИМЕ ПЛАТУ БЕЗ ШТРАЈКА. ПОЗДРАВ ЗА ИСТРАЖНЕ РАДЊЕ КАКО ПРОПИСИ НАЛАЖУ, А ШТА ЈЕ СА СТАРИМ КРИМИНАЛЦИМА НА ЧЕЛУ СА КРАЈИШНИКОМ. АНАЛИТИЧАРУ ПЕРИШУ МИРНО ПИШИ ДА ФБИ ЈЕ ПРЕБИЛА МОМКА.

Name

Робија

16.01.2019 14:36

Јбг мајсторе то ти је ризик посла којим се бавис. Да си успио изнудити 30 000 еура никоме ниста. Овако пао, батина попусио и залис се јос. Ниси ти јос осјетио робију. Није лако бити криминалац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МГ

16.01.2019 14:37

Па људи драги полиција је увјек тукла и туце,па ви не знате како полиција туце по европи ,па кад додје интервентна не пита ни за име ни за документе а ви овдје прицате о прекомјерној сили па ви сте смијесни,стицајем околности сам био у Паризу кад су били они зути прслуци да видите тек тамо макљазе али нико не вади озледне листе јер је полицајац и бог и дрзава а овдје децко мало гурнуо старицу па се дигла галама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За МГ

16.01.2019 15:14

Затвори нису за гледање него за криминалце , ако је момак крив онда у затвор или новцана казна , али наса полиција даје себи за право да млати до смрти , то неце ици .

Name

Петар Попара Црни

16.01.2019 20:24

Ти си од Мркоњић Града добацио можда до Шипова. Бањалуку си видио само на РТРС. А Париз ни на ТВ-у ниси видио.

Name

Милан

16.01.2019 14:45

Јос мало цемо поцети плакати за криминалцима а проклињати зртве. Цуј направио изнуду и сад да слусамо како је њему теско. Кад се одлуцио да буде разбојник морао је бити свјестан да га мозе сваста доцекати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Милан

16.01.2019 15:31

Је ли доказано у судском поступку да је крив за изнуду?

Name

Xxxxxx

16.01.2019 15:04

Прво ова породица је шљам шљамова, јер је исти овај отац од малог криминалца био бивши полицајац, нажалост. Прије неколико година исти је силовао бабу у Палама и то мајку погинулог борца е тако му расту и дјеца. Треба полицији дати дупле плате и овлашћења и да се стање доведе у ред иначе стање омладине је потпуно ненормално.... Откуда овом малом балавцу који нема минута рада ауто од 30.000 марака....

ОДГОВОРИТЕ
Name

сРБИН

16.01.2019 17:35

ОПАМЕТИ СЕ сутра могу пребити и убити и мене и тебе - ОСУМЊИЦЕН НЕ ЗНАЦИ ДА ЈЕ КРИВ - ПОЛИЦИЈА НЕ МОЗЕ НИКОГ "казњавати"- ПОСТОЈИ НЕКИ СУД !

Name

@XXXXXX

17.01.2019 08:04

Дакле, сам си рекао, човек је био бивши полицајац-силоватељ! Разлика између њега и ових што су осакатили младића је у том "бивши" и ништа више!

Name

псyцхо

16.01.2019 15:15

Ако мурија убија на лицу мјеста без суда онда су они убице. Видјели сте и у слуцају Драгицевица. Полицајци који убијају на лицу места без суда, и тузиоца онда је то терор. Дротови су изгубили конпас или је то наредба од Додика и Лукача.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.01.2019 21:40

Адвокати и судови су процедуре и трошкови, предмети који чекају да дођу на ред а примјена силе од полиције је брза и једноставна. Опрез!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Name

Дарио

16.01.2019 15:18

МАФИЈА У ПЛАВОМ ПЛАЦЕНИЦИ КОЈИ СЕ БАВЕ НАЈТЕЗИМ КРИМИНАЛНИМ РАДЊАМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

16.01.2019 16:02

људи дали знате да у полицији 90 посто бравара толико јос људи који само имају средњу сколу на папиру. 20 посто имају папире средње полицајске сколе.

Name

Паљани

16.01.2019 15:32

Отац криминалац и силоватељ, син спријецен да изнуди новац од зене која је сама зарадила тај новац. Пријетио да це јој убити дијете и таквог коња нас народ пореди са Давидом. Питајте како је било зени кад је добила поруку да це је убити, одмах након убуства у И. Сарајеву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре паљани

16.01.2019 16:18

Децко које овдје луд????Информиси се мало.Не зивимо у Стаљиновој Русији или Тунгузији. 1.Какве отац има везе са сином?Сваки криминал има поциниоца,а поциниоц име ипрезиме и само је он договаран за то. 2.Он је тренутно осумњицен знаци ниста од овога сто си навео није доказано. 3.Цак и да је уцинио оно за ста га се терети полиција несмије га се линцовати.Закон стити прије свега зртву,али и поциниоца.У овом слуцају су полицијаци узели закон у своје руке.Треба их одмах отпустити и младицу компензирати стету колико се мозе . Знам ја да ти гласас за СНСД и дрогирас се РТРС пропагандом,али укљуци понекад мозак.Пале су саврсене за медитацију:мир,цист ваздух.искористи то!!!

Name

ЗА Ре паљани

16.01.2019 17:30

ОВИ БАЈИНИ Коментатори не могу укљуцити властити мозак и оцни вид - ваљда им то "НЕКО"ради на даљински преко интернета !

Name

За ре паљани

18.01.2019 13:33

Не подржавајте криминалце, може вам се десити да и вама запријете да ће вам убити дијете ако им не платите рекет. Да је овај мали добио 30.000 евра, колико је тражио, никада га нико више не би зауставио да пријети, пали, отима и пљачка. АА на крају и да убија, јер са новцем стеченим извршењима кривичних дјела, долазе и сила и бахатост.

Name

Марко

16.01.2019 15:45

Бозе драги сваста,па ово треба осудити као покусај убиства и јос удуплати казну посто је су то урадили слузбена лица.Све висе урусавате ви сами МУП РС,мислим да је исто овако оконцао свој зивот и млади Давид Драгицевиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Протест

16.01.2019 15:54

Идемо протест пред ПУ ,нацелник оставка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лесник

16.01.2019 16:24

Што Елеза Дарка не приведете и ухапсите.Он је зло највеће. Све ракетира на Палама, а ви господо полицајци глумите силу над дјецом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

16.01.2019 18:29

Нисам упознат, мислим да је интелигентан, али ако несто знас, јави, онда сам на твојој сам страни.

Name

Пале

16.01.2019 16:51

Хапсити малог сви ми са Пала знамо са којим се преварама служио од преваре раднице у бутику па надаље.Лопови стоп

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

16.01.2019 17:37

Фасистицка Дрзава

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миладин лимар

16.01.2019 18:20

Ајде не цвилите ту, сви би да се заведе неки ред у дрзави а како, Титов систем једини ефикасан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

16.01.2019 18:33

Болесна нам полиција у задњих неколико мјесеци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хуаwел

16.01.2019 19:42

Какав народ цаст изузецима, таква полиција а И криминалци све се уклопило то смо ми.!!!

Name

волимпале

16.01.2019 21:28

У Палама су инспектори зеленаси, одборници у опстини зеленаси сад глуме политицаре а праве сеоске варалице. Пале су лијеп град али све се дало у лоповлук и варања, крадје, полиција прасинари рекетирају ситну рају неки за хамбургер неки за це мијесано месо код зутог. Све се зна зато ниједног полицајца нема без униформе после посла да сета попљувало би их пола градјана јер ситне туку хапсе а крупнима се увлаце полтрони прави и тако нам је у цијелом систему.

ОДГОВОРИТЕ
Name

што не желиш себи не чини другоме

16.01.2019 21:28

Како би се осјећао полицајац којем би неки нарко-дилер или неки други опасан криминалац ножем избо слезину да се мора потпуно одстранити из организма...

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

16.01.2019 21:34

Полиција сумари то је господа у Палама. Сумаре гадјају парама да се извлаци сума а полицајце гадјају пецењем свадбени салони кад су свадбе јер огладне ноцу . Пуни им фризидери меса и пица сваки се румени јер не знају ни они висе ста да раде од пара. Отидјите у Мартини код семафора у Палама па снимите како Паљански полицајци коцкају од покера бинга одакле. Наклепају се за 7 сати а онај последњи сат тросе паре у Мартинију тузно дрзаво наса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

што не желиш себи не чини другоме

16.01.2019 21:44

Требао је и тај момак на вријеме размислити како би било да неко од њега изнуђује новац или друге вриједне ствари или повјерљиве податке или било шта што не би он добровољно дао од себе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страсно

16.01.2019 23:49

Не оправдавам батине и такво понасање полицајаца,напротив мислим да то нису професионалци.Премлацивање је несто бас за осуду сваку.Али и овај младиц који није цвјецка,ста је покусао да уради и по цијем наредјењу,то се треба испитати.Отац цовјек који има бурну прослост,одгојио и васпитао сина нема даље.Одмах у затвор и испитати за кога раде и тата и син.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦАР

17.01.2019 11:58

ТАКО ТИ ЈЕ ТО КАДА ИСПЕКТОР КОЈИ ЈЕ ЗАВРСИО ЗА КУВАРА ИЛИ КОНОБАРА.ДА ЗНАЈУ БОЉЕ НЕБИ СЕ ДЕСИЛО ОВО.ИСТУЦИ МЛАДОСТ БЕЗ ОБЗИРА СТА ЈЕ УРАДИО ТО ЈЕ ДОКАЗ НЕПИСМЕНОСТИ ПОЛИЦАЈАЦА КОЈИ СУ ОВО УРАДИЛИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

17.01.2019 12:12

Србе смије туци само српска полиција.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

17.01.2019 16:36

Муп РС специјалност - убијање омладине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жалосно

17.01.2019 17:16

Додиков режим све гори у РС -у, пас докле Више ?? То је сад ДОДИКОВА парола ;; Нико несме да вас бије осим Додикове полиције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немоћни пред злом

18.01.2019 07:40

Људи у Републици Српској који нису чланови владајуће коалиције се масовно шиканирају,малтретирају,понижавају,психички прогоне до границе издржљивости.Конкретно све актуелне политичаре знам из периода прије и за вријеме рата,учествовала сам од првог дана у одбрани и стварању Републике. Нисам хтјела са њима даље.Сад испаштамо цијела породица.Ипак се не кајем.Даће Бог да истина и правда бар на тренутак бљесне и уништи трагове зла.

Name

Q

18.01.2019 07:23

Безбедносна ситуација у РС је стабилна и под контролом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

19.01.2019 05:53

Та иста зена газдарица је тески преварант по Палама дугује паре за робу у које исте не улази ,крала струју на Јахорини док је ходала са цовјеком озењеним запосленим у дутрибуцији гдје је платила велику суму за казну хода са цовјеком који је проневјерио велику суму новца у лукавици теским преварантом краде воду на Јахорини церка јој проститутка у Сарајеву за лову са арапима за које су јој дали да купи стан и опреми ста реци каква мајка таква церка ето то о самохраној мајци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

19.01.2019 06:07

Пустите поруку коју сам спремио

ОДГОВОРИТЕ