Секс афера Јелене Карлеуше

Јелена Карлеуша не може да се смири од када је постала главни актер порно афере која је одјекнула Србијом као бомба. Њене експлицитне фотографије на којима се у провокатнивном издању дописује и задовољава док је на вези са Огњеном Врањешом круже интернетом. А сада је певачица објавила његову фотографију како плаче док је у опису недвосмислени коментар.

Забава 15.01.2019 | 08:41
Секс афера Јелене Карлеуше
Карлеуша је овим потезом фановима "појаснила" да је заправо фудбалер Андерлехта тај који је молио и плакао да буду заједно.
"Овако пи.ка плаче и моли да будем са њим", написала је Карлеуша на свом Твитер налогу.


Подсетимо, фудбалер је одговорио на речи певачице Јелене Карлеуше која је недавно истакла да су за све криви "зли језици који су још једном извршили атак на њу и њену породицу у нади да ће јој упропастити брак" па се обратио Куриру писмом које преносимо у целости.



Поштовани, одмах да кажем да бих испао џентлмен и не бих потезао овакве ствари да нисам изложен тортури оптужбама и претњама мојој породици од стране госпође и господина Карлеуша. С обзиром да су спремни на све у одбрани себе и своје породице ја сам спреман да кажем и докажем истину која је следећа: Јелена и ја смо се упознали преко Инстаграма пре две године када је све и почело. Тамо смо и бројеве разменили и ушли у све ово. За те две године доживели смо и преживели све и свашта од заједничких путовања, долажења код мене у Атину виђања на разним местима, па чак и код ње кући, до скидања твитова о Крстајићу и мог коментарисања свега тога. У свему томе је било лепих и мање лепих ствари. Пресвета Јелена сада изиграва јаку жену и битност а преко пријатеља и познаника моли и плаче, сто је карактеристично за госпођу кад јој нешто треба, да демантујем и не износим њен прљав веш. Те сходно томе да утврдимо:


Ја нит сам фан,нит паћеник нит психопата како она жели да ме представи, пре ће то бити она, и то сам спреман да докажем да за све сто кажем имам доказе. Нисам никога нит јурио нит присиљавао, све је било добровољно уз обострано задовољство. Према томе господине Карлеуша и госпођо Тошић кривце тражите међу вама самима, не код мене. Касно сте се сетили патетике и спиновања. Мени је јако жао своје породице која је изложена свему овоме али ово је једини начин да кажем истину и тиме заштитим себе и породицу даљих оптужби. За почетак ево само једног доказа свему сто причам. С' поштовањем Огњен Врањеш".




Курир/Информер
фото:Курир

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Мк

15.01.2019 08:32

Правда за Огњена,правда за све насе фудбалере,правда за све нас,идемо до краја Огњене са сликама

ОДГОВОРИТЕ
Name

соу за рају

15.01.2019 17:13

Било је овде трпања, нема сумње.

Name

Деба

15.01.2019 21:01

Драга ЈК, послије Ј нема К

Name

Геса

16.01.2019 03:16

Требала је знати да Ако некад љубис момце младо знај да це те брзо оставит јер он не зна ста је љубав и не мозе дуго вјеран бит Друго није лијепо некоме говорити да има мали пенис а с друге стране писати о великом тврдом ког једва цека да попуси То је једноставно лицемјерство

Name

Руза

15.01.2019 14:39

Примитивац.Прави швалер је дискретан а о његовим квалитетима жене испредају приче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

15.01.2019 17:11

Слажем се Ружо, али мораш признати да овакве ствари не ради ни мајка двоје дјеце. Мислим на аутоснимање /намјерно нећу да напишем селфие/ и слање којекаквих порно урадака свом швалеру, а касније и безброј написаних глупости на друштвеним мрежама. Не кажем да се ником несмије и неможе десити излет и авантура, али овакво понашање је за сваку осуду. Наравно, мислим на обоје.

Name

гоца

15.01.2019 17:15

Сељачина и то ортодоксна.

Name

Каја

15.01.2019 17:19

"Тако ти је мала моја кад љуби босанац"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нови Нар-Сипак

15.01.2019 21:42

Свако од њих це од таблоида да узме своју пинку а народ ко народ це да се насладјује, недај Бозе да размисља о обицним зивотним проблемима, којих има на претек.

ОДГОВОРИТЕ