У Новој години за бољу Српску

Православну Нову годину дочекујемо са надом да у Републици Српској живимо у добром здрављу као слободни људи на сопственој земљи, поручио је лидер Српске демократске странке /СДС/ Вукота Говедарица на вечерашњој традиционалној прослави ове странке у Лопарама.

Република Српска 14.01.2019 | 08:17
У Новој години за бољу Српску
„Сви грађани Српске треба да живе, прије свега,  као људи који се осјећају безбједно и људи који желе да се у сваком погледу осјећају достојанствено с једном жељом а то је какву Републику Српску и каквог човјека желимо да видимо у Српској у 2019. години“, навео је Говедарица.

Он  је похвалио Општински одбор  /ОО/ СДС Лопаре , који према његовим ријечима традиционално и  на величанствен начин организује дочек православне Нове године.

„Оваква организација изискује одговорност према грађанима, и њој могу позавидити и многе веће организације, а на њеном челу као и на челу општине Лопаре је Радо Савић  који има осјећај према сваком човјеку, који има одговорност и достојанство и управо је он  човјек који зна шта је значај и каква треба да изгледа СДС“, рекао је Говедарица.



Предсједник ОО СДС у Лопарама Радо Савић поручио је да ова странка чува и баштини традицију српског народа.

„Потребно је да сви имамо свијест о нашој православној вјери , као и да чувамо и његујемо традицију, увјерен сам да је то значајно за идентитет нашег народа у будућности“, истакао  је Савић.

Он је напоменуо да је СДС побједник свих досадашњих избора у овој мајевичкој општини.

„Велику захвалност дугујемо свим нашим члановима, али  и коалиционим партнерима, на марљивом раду  и доброј сарадњи свих,  протеклих година,  што је довело до позитивних резултата из области привреде али и свих других сегмената живота, као и оснаживањем нашег мајевичког краја“, подсјетио је Савић обраћајући се присутнима.

Савић је честитао православну Нову годину свим грађанима Лопара и Републике Српске личну срећу и пуно успјеха, оцјењујући да ће тако живјети и напредовати и Република Српска.

На вечерашњој прослави  у свечаном салону „Хелветиа“ окупило се 600 чланова и симпатизера ове странке.

БН ТВ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лопарац

14.01.2019 07:53

Гдје су вам фабрике...радна мјеста...е моји политицари....тј борци за сопствени интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

14.01.2019 09:10

Какви сте ви јадници. Ни О од опозиције ви нисте. Битно је да сте се увалили у фотеље. Срам вас било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Д

14.01.2019 10:20

Браво људи из Лопара,браво Вукота прави си господин а овај лопарац нека пита власт за фабрике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмер

14.01.2019 22:15

Некада су главари СДС славили ,како доликује, у Бања Луци или у Палама - сада у Лопарама , гдје је последња аутобусна станица за један једини аутобус који Л. повезује са свијетом, е СДС шта ти ови главари урадише ! А улазнице за ову ,,смотру,,су дијељење бесплатно- пробраним - а платиће већ неко !

ОДГОВОРИТЕ