Србачки СДС даровао пакетиће

У оквиру прославе православне Нове године, Општински одбор Српске демократске странке у Српцу данас је организовао традиционално дружење и том приликом новогодишњим поклон-пакетићима обрадовао дјецу својих чланова.

Република Српска 13.01.2019 | 16:45
Србачки СДС даровао пакетиће
Поклоне је уручила предсједница Мара Цвијановић – Делевић, која је члановима ове странке, али и осталим грађанина општине Србац честитала долазак српске Нове године.

„Дјеца су наше богатство и будућност Републике Српске. Морамо се потрудити да им обезбједимо нормалне услове за живот у нашој земљи. Јер, ништа нема љепше и вриједније од осмијеха на лицима задовољних и сретних малишана“, казала је предсједница СДС-а Мара Цвијановић – Делевић, након свечаног уручивања поклона најмлађима суграђанима.

У србачкој општини, како сазнаје БН, нема еуфорије за дочек православне Нове године. И овога пута изостао је организовани дочек на отвореном у граду, а ни у већим угоститељским објектима нема организованог славља са резервацијама.

Млади ће православну Нову годину дочекати у кафе-баровима и кафићима, а разликоваће се само по томе што ће угоститељски објекти бити отворени цијеле ноћи.

(БН/С.К.)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Наравно

13.01.2019 16:11

Настао из народа и растао са народом.Залице генерације за СДС-ом,само једног дана када изадјуниз овог лудила црвеног.Какав народ мозе бирати за своје представнике Лукаца,Спирица,Тегелтију,Мајкицку,Косарца,Петровица.Само луд народ.Додик и дјелем дјелем ал ово око њега са Цвијановицком на целу је равно параноји.Залице генерације и кајати се зног цега нису уз СДС

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

13.01.2019 18:18

Док то доцекамо, неце нас ни бити. Видис да је опста бјезанија из РС. Остају само старци. Пропаст наса.

Name

Последњи кинески цар

13.01.2019 18:56

Какав је сада СНСД, такав је некада био СДС, а исти као они ће сутра бити неко трећи. Када је власт у питању и када се дочепаш власти, нема друже промјена, све је исто, за народ наравно.

Name

ре. Последњи

13.01.2019 19:33

1000000% тацно. Ми смо пропали како год, и ко год тренутно био на власти. Једноставно вецина народа је покварена, љигава, поткупљива и склона издаји за свој интерес. Јер и ова власт, као и бивса није пала са неба, него је из народа досла. Илузорно је оцекивати да це се појавити власт која је морална, постена, а апсолутна вецина народа сљам и битанга. Ми смо пропали тотално, само се јос копрцамо у овом зивом блату.

Name

Сања

13.01.2019 19:13

Зивјела нам наса дјецица а и наса предсједница!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

14.01.2019 16:31

Свака цаст за Мару и ОО СДС Србац.

ОДГОВОРИТЕ