Нисам ја шишао траву на "Етихаду"!

Пеп одговорио навијачима Ливерпула. . .  Менаџер Манчестер ситија, Пеп Гвардиола, експресно је одговорио на оптужбе које стижу из Ливерпула о томе да је трава на дан меча са "црвеним" била превисока.

Фудбал 09.01.2019 | 13:45
Нисам ја шишао траву на "Етихаду"!
Портал "Анфиелд Wрап" је оптужио "грађане" да су свесно оставили високу траву како би онемогућили брзу пас игру екипе Јиргена Клопа.

"Нисам могао да поверујем прво колико је висока трава на стадиону Манчестер ситија. На колико год да су је шишали, делује ми да су имали само једну став на уму, а то је да спрече брзу пас игру. То је био терен а ла Пеп Гвардиола да заустави такву игру. То вам највише говори о томе како се Манчестер сити припрема за сваку утакмицу", рекао је један од новинара са портала "Анфиелд Wрап".

Шеф одржавања терена на "Етихаду", Ли Џексон, се само насмејао на овакве оптужбе.

"Најгора лажна вест која се појавила икад", поручио је преко Твитера.

Прича је стигла и до менаџера Ситија Пепа Гвардиола који је на оригиналан начин одговорио на оптужбе.

"Нисам ја шишао траву! Не одређујемо ми какав ће бити терен. У свих десет година колико сам менаџер трудио сам се да оба тима имају фер услове. Питао сам раније у Барселони да се терени наводњавају због услова, али овде не морам јер стално пада киша. Нисам се никад бавио триковима. Ливерпул жели да игра брзо, ми желимо да играмо још брже. Морамо да поштујемо правила игре, ја никада не разговарам са људима који одржавају терен. Јесам на почетку сезоне, али из многих разлога. Међутим, имам толико тога о чему морам да бринем, да ми трава и не пада на памет. Никад нисам окренуо неког да захтевам да терен буде такав и такав. Желимо да побеђујемо на најбољи могући начин", изјавио је Гвардиола.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар