Принц Алберт заводи ред: Руси - напоље из клуба!

Руси лете на улицу, Клинсман од јануара води Монако! Функције добијају још неки чланови краљевске породице.

Фудбал 29.12.2018 | 00:00
Принц Алберт заводи ред: Руси - напоље из клуба!
Смучило се више и принцу Алберту од Монака да гледа посртање овог клуба у француској Лиги 1, па је најавио корентие промене за прве дане иза нове године, чим прођу божићни празници.

Најпре, према информацијама из Француске, одлетеће највише руководство оличено у виду руског тајкунаДимитрија Риболовљева и потпредседника Видима Васлијева који ће бити смењени у јануару. Против овог првог, иначе, француске власти већ воде истрагу о корупцији, а судећи по резултатима Монака у последње време свима је јасно да је клуб светле традиције пуштен низ воду заједно са тренером Тијеријем Анријемкоји се мучи да избори опстанак.

Када поменута двојица буду напустила Стадион Луј ИИ, Монако ће одмах добити нову управу. Један неименовани канадаски бизнисмен требало би да преузме контролни пакет акција клуба из Монте Карла, а он ће у управљачку структуру, наравно уз договор са чувеним принцем, довести Јиргена Клинсмана.

Легендарни Немац, који се прославио и као играч и као селектор Панцера, провео је једно време у играчкој каријери управо у Монте Карлу, па ће и срце играти значајну улогу на новом задатку - да се Монако хитно подигне на ноге.

Поред Клинсмана функције у клубу очекују и принцезу Стефани од Монака и њеног сина.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар