Немате право да изигравате судију

Ифет Ферагат, адвокат Давора Драгичевића, данас се јавно обратио министру унутрашњих послова РС Драгану Лукачу од кога је затражио да не износи нетачне информације и на тај начин утиче на исход истраге поводом убиства Давида Драгичевића.

Република Српска 24.12.2018 | 11:03
Немате право да изигравате судију
Ферагет се обратио Лукачу поводом расправе коју је он имао са послаником ПДП Драшком Станивуковићем у Народној скупштини Републике Српске.

– Као министра унутрашњих послова Републике Српске који, према Закону о полицији и унутрашњим пословима, руководи министарством, подсјетићу Вас на околности које су довеле до неадекватне истраге тешког убиства Давида Драгичевића. Дарко Илић, начелник одјељења за организовани и друге облике тешког криминалитета Министарства унутрашњих послова Републике Српске је, заједно са патологом проф. др. Жељком Караном из Бањалуке и другим присутним лицима, на прес конференцији одржаној 26.03.2018. године у јавност изнио потпуно нетачне информације и на тај начин без иједног доказа криминализовао Давида Драгичевића на основу незаконитих доказа прибављених од стране припадника МУП РС – навео је Ферагет.

Давид није био накроман

Ферагет је рекао да су све оптужбе са конференције до данас су потпуно демантоване јер је утврђено да Давид није био наркоман, да није 18. марта 2018. године око 3 часа извршио крађу у кући породице Рађен у насељу Лауш.

– Не постоји нити један валидан доказ да је Давид уопште био на том мјесту, па самим тим да се није “задесно” утопио у Црквени, а све ово је потврдио и Основни суд у Бањалуци доношењем рјешења којим је одбијен приједлог за продужење притвора Алену Кукићу)! Након тога на тој конференцији Дарко Илић је изнијео закључак да не постоји основ сумње да је Давид Драгичевић убијен него да се ради о задесној смрти тј. утапању у потоку! Господине Лукач, зашто се нисте запитали откуд Дарку Илићу право „да изиграва тужиоца и судију, да прича о неким кривичним дјелима које до сад ни суд није завршио ни квалификовао – упитао је Ферагет.

Додао је да је након те фамозне конференције за штампу Лукач Окружном јавном тужилаштву у Бањалуци дана 29. марта 2018. године поднио Извјештај о смрти Давида Драгичевића.

– У њему сте навели да не постоје елементи кривичног дјела те сте од тужилаштва, потпуно незаконито, тражили доношење наредбе о непровођењу истраге јер не постоји основ сумње да је у питању кривично дјело него се ради о задесној смрти! Господине Лукач, зашто се нисте запитали откуд Вама право “да изигравате тужиоца и судију, да причате о неким кривичним дјелима које до сад ни суд није завршио ни квалификовао”? – рекао је Ферагет.



Протести

Према његовим ријечима већ иницијална фактографија представљала је основ сумње да се у овом ради о отмици и тешком убиству, а Окружно јавно тужилаштво у Бањалуци је наредбу о провођењу истраге донијело тек након 100 дана протеста господина Давора Драгичевића и грађана Бања Луке и након извјештаја Анкетног одбора.

– Господине Лукач, мислим да је и Вама јасно да сви они који су дали “подршку том несретном човјеку због свега што је урађено његовом дјетету” (подршку су дали и амбасадори земаља чланица ЕУ у БиХ) само траже одговорност за све оне (којима сте Ви као министар надређени) који су на описани начин (на конференцији за штампу) изнијели ствари без иједног доказа и немојте мислити да их због тога нећемо сматрати одговорним јер, како сте управо Ви господине Лукач рекли, “нико нема право да мјеша било чију дјецу у било шта и деси ли се шта било чијем дјетету (и Давид је Даворово дијете) ником неће бити опроштено свак ће одговарати за то” – истакао је поменути адвокат.

Он је рекао да је већ 26. марта 2018. године било јасно да је Давид Драгичевић лишен живота под нејасним околностима.

– Ви сте ипак од тужилаштва тражили непровођење истраге чиме сте лично доприњели непровођењу благовременог и дјелотворног поступка истраге о тешком убиству Давида Драгичевића, на који начин је грубо прекршен члан 2. Европске конвенције о људским правима. Због тога је неопходно утврђивању одговорности свих припадника МУП РС који су на било који начин доприњели покушају заташкавања убиства Давида Драгичевића јер само тако ће, како сами кажете, “ствар која се води мјесецима коју ради тужилаштво на крају добити своју квалификацију и знаће се шта је истина”, односно само тако је могуће да ће “то бити прича која ће се завршити тамо у органима ове Републике и гдје треба да се заврши или ове државе ако неко сутра хоће да преуземе тај предмет нека га преузме и нека га ради”, како сте и сами изјавили у Народној скупштини Републике Српске – написао је Ферагет.

Право да претјерује

Он је додао да на основу свега наводеног Давору Драгичевићу припада и право да претјерује када “износи квалификације о томе ко је убица и саучесник у убиству Давида Драгичевића” јер само провођењем дјелотворне истраге је могуће демантовати господина Давора Драгичевића и отклонити сумњу у могућу повезаност припадника МУП РС са овим случајем (дакле истрага која ће, између осталог, обухватитит и истрагу о самој тзв. истрази).

– Обзиром да је МУП РС, још увијек, укључен у истрагу убиства Давида Драгичевића због свега наведеног Вас молим да у јавности на износите нетачне информације које утичу или могу утицати на ток и исход овог поступка – закључио је на крају Ферагет.



(БН/Српскаинфо)

Коментари / 152

Оставите коментар
Name

Родољуб

24.12.2018 10:08

Браво адвокате ! Велики респект и наклон до пода сто сте на путу правде и тразења ИСТИНЕ. Хвала вам сто сте сенангазовали да истразите убиство невиног момка. ХВАЛА ИФЕТЕ !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Н*1

24.12.2018 10:20

АФЕРИМ ИФЕТЕ ....!

Name

Судија

24.12.2018 10:39

Јес му га све како треба написао, читао сам интегрално писмо има на Н1, просто речено било је изување из чизама, Лукач је својим поступцима то и заслужио.Зна се шта треба да ради министер МУП-а , јел ико Лукачу тој Крњеушкој "паметници"рекао да се поставља као страна у спору , а не би смио тако.

Name

МИЛАН

24.12.2018 10:46

Лукац је организовао убиство нарко дилера Цубриловица у Бања Луци у куци његовог кума Дјурадја Регодица гдје се крио Цубриловиц.Том приликом из стана куце прије доласка тузиоца је нестало 4 милиона евра и 160кг цистог кокаина који сада Лукац преко Дарка Илица и његових инспектора Бојана Карановица и Кременовица дила и растура и продаје по клубовима у Бања Луци Опиуму,Драми,Фабрици,Смугглеру гдје је дилер Филип Цулум!

Name

ПАТРИА

24.12.2018 10:51

ОВО ЈЕ ЗА НОРМАЛНОГ ЦОВЈЕКА ПРОСТИ ДОКАЗ ДА РЕП. СРПСКОМ ВЛАДАЈУ НАЈГОРИ КРИМИНАЛЦИ, ПОЦЕВ ОД ПРЕМИЈЕРКЕ И БУРЛЕТА, ДО СИТНИХ, НЕОДГОВОРНИХ, НЕПИСМЕНИХ И НЕОБРАЗОВАНИХ ЦУВАРА РЕДА И ЗАКОНА. РЕП. СРПСКОМ ВЛАДА БЕЗАКОЊЕ СТО И СЛИЈЕПАЦ ВИДИ! ЈАВНО ОБРАЦАЊЕ АДВОКАТА, ГОСПОДИНА ИФЕТА ФЕРАГЕТА ЈЕ СТРУЦНО ОБРАЗЛОЗЕЊЕ ЦИЊЕНИЦА, АДВОКАТА, КОЈИ ЗНА СТА ЈЕ ПОСАО И ПРЕДАНОСТ СВОМЕ РАДУ! Р Е С П Е К Т ЗА АДВОКАТА!!!

Name

Капа

24.12.2018 11:02

Гдин.адвокат.. хвала Вам до неба ,желим Вам добро здравље и да успијете у случајевима: Драгичевић и Мемић..

Name

Мирсада

24.12.2018 11:17

Како је лијеп овај Ифет.

Name

Михајло

24.12.2018 11:26

Свака ти цаст људино.

Name

Терминологија

24.12.2018 11:42

Све су прилике да је све тачно наведено осим термина 'нетачне информације'. Информација је само једна и једина; остало су све подаци, вијести, навођења и обавјештења, што може бити нетачно, неблаговремено, нејасно и непотпуно.

Name

неко

24.12.2018 11:55

Проблем у земљама Балкана је то што политичари мисле да могу све нпр да су судије,тужиоци,криминалци,,да закон за њих не важи а да могу друге да осудјују без икаквих последица ...

Name

ОВО

24.12.2018 12:09

Ово је онај сто ради истрагу истраге, а не истрагу убиства.

Name

Нобило

24.12.2018 12:09

А ста то наприца, колега?

Name

ВРС-РВИ

24.12.2018 12:10

Браво за адвоката !! Права цовијек и познавалац свога посла!!! Свако ко има и ГРАМ мозга исто има мисљење као адвокат!!! Само безбозници и сектаси вијерују лопурди лукацу , карану , илицу , бурли и бисерки... Свако нормалан бице на страни Истине и Правде, бице на страни сви они који су изгубили зивот од стране актуелнога резима коме ниста није свето сем "моци" и силе, нивца!!! Ниција није до зоре сијала, бог види све.. а сто нас народ казе Бог није мацка!!! Правда за Давида и Дзенана и сва нерјесена убиства у БиХ!!! Кад видим да се бурле бори за РС мени БиХ све драза и драза!!! Контра ефекат ... е... бига!!!

Name

прес

24.12.2018 12:43

Зашто је Чубриловић замијенио Стевандића на режимским медијима?

Name

Мерy

24.12.2018 12:49

СВАКА ВАМ ЦАСТ И ВЕЛИКО ХВАЛА !

Name

Прока

24.12.2018 12:53

Лукац је на целу мафије која је добила задатак да биолоски унисти Србе западно од Дрине,направи зивот немогуцим како би се сто висе људи исељавало и напустало РС..нема другог објасњења за поступке овог ненародног злоцинацког резима.убијају дјецу.искацу из збуња и рекетирају возаце.продају дрогу.ударају порезе и акцизе.ударају људима на огњиста због ртрс преплате.

Name

Мисо

24.12.2018 13:03

НИКАД ЈАЦА РЕПУБЛИКА СРПСКА И ЊЕНЕ ИНСТИТУЦИЈЕ, САМО ДО ОСАМОСТАЉЕЊА И СЛОБОДЕ. ИДЕМО ДО КРАЈА, ПУКОВНИЦЕ.. САМО ЗОВИ!

Name

Ја

24.12.2018 13:13

Браво Господине Ферагет. Правда за звјерски убијено дијете. Правда за Давида

Name

Ре Прока

24.12.2018 13:27

Прока, салзем се с вама. Ја исто све висе и висе увидјам да је европској унији (намјерно малим словом) у циљу да од нас направи Мексико (по узору на САД) тако сто це омогуцити да се све институције управо урусе и да не успоставе демократске тековине и владавину права. Имају јефтину радну снагу, оно сто ни Ватикану није успјело у смислу исељења на овим просторима, нестанка и и утапања са другим нацијама, а могу и да нас понизавају како смо неразвијени иако свако ко зна насу историју зна колико смо својом културом доприњели не само Европи него и цовјецанству. Запитајмо се засто су насе архиве увијек прве биле бомбардоване и унистене у смислу културног унистења. Немојмо бити наивни и мислити да су рецимо Мексиканци толико слаби и да код њих вјецно мора бити хаос, растурање дроге, отмице и слицне ствари него неком с вана који то подспјесује итекако одговара то стање. Нас народ на ово није навикао и не знам само како мисле колико цемо њихов нерад на насим просторима трпити. За ста примају плату и ко их је бирао да одлуцују у насе име? Нису изабрани од насег народа ови у Бриселу сто о нама одлуцују. Ово све увидјају и Босњаци и Хрвати, да су нам свима ову судбину замислили. Добро су нас проуцавали, погледајте колико само њихових амбасадора говори нас језик и како имају информације о нама, а не цине ниста да било ста промјену. То је цист фасизам!

Name

??МИШО!!

24.12.2018 14:34

Не разумијем се у чинове и титуле, шта га је Пуковник, јел то кад неко пукне, тако га зову?

Name

Ре ?? МИСО

24.12.2018 15:10

СТА ГОД ДА ЗНАЦИ, ЦУВАЈ СЕ!

Name

ре Милан

24.12.2018 15:48

Милане или већ како се зовеш, смањи мало попицу Врбас "160кг цистог кокаина "

Name

За Мишо

24.12.2018 16:12

Не можете ви Давору пера одбити. Можете му се само напушити... То вас жуља, јер је Лукач обични "десетар" а не пуковник. Није он прошао крај пуковника.

Name

Ниссм Веровао,

24.12.2018 19:16

да је Драгицевиц предшолске на страну искамиста ; само да би студио режим. ; то ти је па ујкине политика ( будале одселитев се у Загреб , уколико веч њихову политику изволите.

Name

Ниссм Веровао,

24.12.2018 19:16

да је Драгицевиц предшолске на страну искамиста ; само да би студио режим. ; то ти је па ујкине политика ( будале одселитев се у Загреб , уколико веч њихову политику изволите.

Name

Хм

24.12.2018 19:21

Па он је Бог, а не само судија. И он и његова мафија це свима да нам одлуцују ко мозе да зиви, а ко не, ко се мозе аутом згазити и тако даље. Зато цемо ми сви одавде да одемо да у некој сретнијој земљи дјецу радјамо. А он нека своју убија пет пута ако хоце. Насу висе нико неце!!!! Нису се 90те презивиле да би нас сад ово снасло.

Name

Доми ре мисо

24.12.2018 19:44

Мисо по.....сими такав глуп!ј....бо те пуковник таква глупа!

Name

Мм

26.12.2018 08:43

Тако је Ферагет..идемо до краја да урусимо рс..алах је једини бог а мухамед његов посланиккккк идемо до краја давидееее

Name

БОКИ

24.12.2018 10:09

Браво господине Ферагету.Рекли сте истину у лице том убици Лукацу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пресс

24.12.2018 11:01

Да ли це Предраг Ћеранић икада објаснити оно своје фамозно убиство које је најавио десетак дана прије убиства Давида Драгицевица.

Name

Минидтре

24.12.2018 11:04

Није ти драга истина.

Name

Министар

24.12.2018 12:11

Истина је само једна, и увијек исплива. Сто сте тако нервозни, Ифете?

Name

Док Холидеј

24.12.2018 15:17

та багра је сама себи давала чинове и ордење и на крају зужила Републику и сад изигравају патриоте . за рерпублику се брину ко коњ кад преврне кола.

Name

Ре

24.12.2018 16:33

Сада це господин Измет развуци истрагу пар година и ниста неце доказати,али Зарадити дебелу лову...

Name

Е

24.12.2018 19:20

лукачу ,Рудоњс ,Бисерка и сви полуписмени дротови да смијете почистили бу ви Трг.. али прпа зна Давор шта ради и зашто се бори... злотвори ,трц..

Name

Миско

24.12.2018 10:12

Па ста це лукац, науцио у родној Крњеуси да ведри и облаци па одлуцио да једном завлада свијетом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.12.2018 12:34

Јадан ти, ко ти је крив сто ти ниси из Крњеусе? Сто си тако завидан?

Name

Ре Ре

24.12.2018 13:46

Зна ли неко на ког лика из цртаног филма нас Лукац подсјеца? Овај поглед смо гледали вец код неког негативца. Мислио сам да је Скелетор из Хи Мена, демон из друге димензије и највеца пријетња мира у Етернији.

Name

Реалиста

24.12.2018 10:12

Министар Лукач да има имало трунке морала би поднио оставку одавно а не поново да обнаша функцију министра. Не мора бити крив низашто тоје једноставно морална пракса, јер се његово име провлачи кроз разне криминалне радње, непоштовање закона итд. Наравно, да нити он нити комплетна власт нема морала нити емпатије према грађанима, овоје одавно прешло све границе, њиховаје срећа што је јако пуно младих људи отишло у иностранство или планира ићи а они су критична маса људи, оних људи који се буне и који праве сад хаос у Француској.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

24.12.2018 12:12

Ето ти си моралан.

Name

РЕ РЕАЛИСТА

24.12.2018 12:35

А гдје си видио да се „босс“ (шеф мафије“ некоме извињава и одступа са функције?!!!!

Name

Професионалност пре свега

24.12.2018 10:15

Браво за господина Ферагета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аха

24.12.2018 13:11

Питај Нобила! Хаха

Name

Ратко

24.12.2018 10:15

Све логицно, исправно изрецено, само адвокате ако имас децу дрзи их подаље од Црквене, овај бандит има своје на сваком цоску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре тарко

24.12.2018 10:37

Али и лукац мс децу па ити његови па нек добро размислијел ко другоме јаму копа сам у њу упада. А Ликац вец полако клизи.Казе ако његовом дјетету неко удари цвоку па које Давида муцио и убио.Сад се бојис за своје дјете али ти си томе доприњео не оно.И сад сноси посљедице оца свога тебе..Довео си до тога се пласис за своје дјете.ја мислим да нетребас јер нико није толико болестан као ти и твоји да то мозете неком урадити а урадили сте Давиду.Онда би неко други био исто цак и горе смеце од вас а то ови људи нису.Да имас ималоморала и даниси крив скино би љагу са себе и са свог дјететазбог којег се толико бојис.Похапсио оног које крив алине ти то ститис кријесбранис покривас. Зато сам си себи направио ово сто јеси упропастио си зивот породице Драгицевиц а видим и своје породице .Па ако имас морала имало похапси кога треба ако нуси крив бицес херој овако си само нико и ниста. Људска мизерија.

Name

ре Ратко

24.12.2018 12:38

Велики би му био залогај. Удавио би се. Неби могао то прогутат. Е зато несмије ни помишљати на то. Ту му је сигуран пораз-несмије! Он то зна.

Name

светозар

24.12.2018 10:16

Они могу шта хоће, ово је приватна држава и тује све могуће, али поштено је немогуће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

24.12.2018 10:33

Лукац је убица и психицки болесник.На поцетку рата је био снајпериста у Армији БиХ и пуцао је по српским цивилима око Босанске Крупе.Постоји много свједока његових субораца из Армије БиХ који о томе прицају!

Name

МИЛАН

24.12.2018 10:37

Лукацу ко је убио Сијана у септембру ове године код ције кцерке Настасје је Оливера Босанциц цура Филипа Цулума 24.03 сакрила свој мобител који је користила у ноци 18.03 када је Давид нестао??? Лукацу да ниси мозда ти наредио да се убије Сијан???

Name

645

24.12.2018 11:21

ЛУКАЦ ЈЕ ДЕБЕЛО УПЛЕТЕН У КРИМИНАЛ, ВЈЕРУЈЕМ ЊЕГОВУ УМЈЕСАНОСТ У УБИСТВУ ДАМИРА ОСТОЈИЦА МОМКА КОЈИ СЕ НИ ЦЕГА И НИКОГ НИЈЕ ПЛАСИО,КОЈИ СЕ НИЈЕ ДОДВОРАВАО ВЛАСТИ СА ВЕЛИКОМ ЛАКОЦОМ СЕ МОЗЕ СМАТРАТИ ДА ГА ЈЕ ВЛАСТ ЕЛИМИНИСАЛА НА ЦЕЛУ СА ЛУКАЦЕМ ГЛАВНИМ И ОДГОВОРНИМ ЗА САВ КРИМИНАЛ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ...

Name

Ре Светозар

24.12.2018 12:55

Могу ста хоце зато сто ми, народ, цутимо и ниста не подузимамо. Зато се и претпоставља да такво понасање прихватамо. И тако це бити све док се народ не пробуди . Али бојим се да то неце тако скоро бити..назалост.

Name

Ре ре светозар

24.12.2018 13:05

Е сто им се цууути, на тргу посебно.

Name

Милан

24.12.2018 10:16

Престани се заускакивати зато сто само испадас смијесан јер су пуно веце фаце од тебе попут Нобила рекли да се ради о сценарију против полиције и тузиластва. Кад си толики струцњак сто не бранис Дудаковица или Орица. Зато сто си анонимус и зато иди води оставинске расправе и несто сто знас а ово се из авиона види да је монтаза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

24.12.2018 10:24

М;илане, зар не видис да си један од десет који не подрзава праведну истрагу, али и благовремену. Знаци 10%, вероватно би и резултат избора био такав или слицан да нису покрадени.

Name

Пз

24.12.2018 10:27

Само ИСТИНА И ПРАВДА.

Name

Ре

24.12.2018 10:35

Милане, ниси убједљив. Цовјек је све аргументовано рекао. Схватам да неки људи не могу бити објективни, па тако ни ти.

Name

Голуб

24.12.2018 10:35

Ферагет је ЦОВЈЕК,ГОСПОДИН! За разлику од поткупљивог Нобила који прица онако и онолико за онолико пара колико му се стави у дзеп! Сви то врло добро знамо! Гдје заврси онај додин и лукацев МИЛИОНЦИЦ? А сто се тице МОНТАЗЕ,е ту је лукац и његова друзина ненадмасни, хахаха,и јако провидни! Цути и покрисе!!! Ето лукаца!!! Господину Ферагети свака цаст,скидам капу!!! Правда и истина за Давида!

Name

Хм

24.12.2018 10:43

Јел то Милан Тегелтија.

Name

МУП. РС

24.12.2018 10:50

Стоко режимска, човјек је стручњак за разлику од корунпираног Нобила.

Name

Слобода-синергија права

24.12.2018 10:59

Велики човјек, господин Ифет, био је дио Адвокатског тима, гдје се упознао са чињеницама о мучком убиству недужног момка, као и осталим малверзацијама, почев од "кључног" пресса. Он је једини адвокат у цијелој БиХ, гдје је законодавно-правни и судски систем приватног карактера, који је стао иза овог случаја и случаја Џенан, а на страну истине и правде. Нека га драги Бог чува на овим друштвеним странпутицама, а уједно са групом ПзД, те свим истине и правде вапећим народом. Бројни су, на жалост против, међутим сви родитељи, нормални, разумни и прави родољуби, окренути су само истини и правди, раду будућности наших породица. Иначе, можемо се сви такви колективно иселити, јер живот нема смисао без истине, правде и свих слобода загарантованих у сваком цивилизованом друштву, јер је 21.вијек.

Name

РЕ МИЛАН

24.12.2018 11:58

СТО ЈЕ ТО НОБИЛО ФАЦА? ЗАТО СТО ЈЕ ПРИЈАТЕЉ СА ДОДИКОМ, ЈЕ ЛИ? НОБИЛО ЈЕ СВОЈИМ ИЗДАЈНИЦКИМ ПОСТУПКОМ ИЗГУБИО УГЛЕД ЗА СВА ВРЕМЕНА. ОН ЈЕ ПРАВА СЛИКА ВЕЦИНЕ АДВОКАТА КОЈИ САРАДЈУЈУ СА ОБЈЕ СТРАНЕ И ,КО ДА ВИСЕ У ЊЕГОВУ КОРИСТ ИЗЈАВЕ,. СВИ ЗНАМО ДА СУ АДВОКАТИ НАЈВЕЦЕ КУРВЕ НА СВИЈЕТУ. ИФЕТ ЈЕ ИЗУЗЕТАК И СВАКА МУ ЦАСТ.

Name

Ре

24.12.2018 12:55

Ајде појасни "монтажу".

Name

ух

24.12.2018 10:17

Ал ти га Ферагет забибери , мој Лукачу кабадахијо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

24.12.2018 10:31

Лукацу убицо близи ти се крај! Правда за Давида!✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊.

Name

АДВОКАТ

24.12.2018 10:39

Лукац је на поцетку рата био Алијин бојовник снајпериста који је пуцао по српским цивилима. Психопата и убица који у слободно вријеме пуца и убија зивотиње у лову!

Name

Лукац

24.12.2018 12:04

Полахко, болан. Спремно је све!

Name

Адвокат

24.12.2018 10:19

Не престају напади на муп србске тузиластво и министра, ај ти фино у федерацију и тамо соли памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Адвокат

24.12.2018 10:30

Не заборави да Лукачев партијски шеф хоће по сваку цијену да уђе у власт на нову БиХ.

Name

Цццццццццц

24.12.2018 10:31

По цемх соли ста има овде ПРАВНО НЕЈАСНО..процитај поново..Сто се бојис истине и цињеница..хоцес правну дрзаву или приватну..ОДЛУЦИ СЕ ...ЛИЦЕМЈЕРУ.

Name

ре

24.12.2018 10:41

Министар је поносан, сви га "воле".

Name

!!!

24.12.2018 13:11

По оваквим констатацијама да се ради о непрестаном нападу на овог и оног, размисљам колики би се морон морало бити, па повјеровати у такву глупост? Замисли ситуацију да је министар Лукац мр. правних наука, а онако наступи према Станивуковицу? Требало би да ПДП у неком контексту у скупстини подсјети на ситуацију кад је Перица Бундало био министар МУП-а и поднио оставку из разлога сто се неко веома рузно насалио на манифестацији поводом обнављања "Ферхадије" да не описујем ста је урадјено, јер ме као Србина заиста било срамота. По мени је било довољно да се "тај" адекватно казни, Да ли је и са колико казњен, заиста незнам. Тадасњи министар је као моралан цовјек одступио са портфеља, а колико видим, ови се јос и наругасе састављајуцу ову владу. Таман "рецимо" да је Лукац у овом слуцају невин, исувисе је јавност узбудјена, са огромним набојем да би оставка била несто најмање и најнормалније. Правда за Давида! Као легалиста оцекујем да це министар Лукац сад пред неким "озбиљним" судом да поднесе тузбу против господина Ферагета и да це суцељавање да буде јавно.

Name

ре !!!

24.12.2018 13:53

Браво.

Name

За ре

24.12.2018 14:42

Нема од тога ништа, од сучељавања, као што сви знамо некима под капу и у образ стане свашта

Name

ре адвокат

24.12.2018 14:56

Ифет Ферагет је из Бања луке и до рата је у њој живио и радио, стара бањалучка породица, ти иди одакле си дошао , Ифет је на своме сељачино примитивна

Name

РЕ

25.12.2018 06:18

ГОСПОДИН ПРОФИЛА ИФЕТА ФЕРАГЕТА ЈЕ ДОБРО ДОСАО У СВАКУ СРЕДИНУ. СА ТАКВМ СЕ ЉУДИМА ИДЕ НАПРЕД.

Name

Бане

24.12.2018 10:24

Ипак ће клупко почети да се одмотава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Федер

24.12.2018 10:24

Овај Лукац има лоповске оци и оци криминалца,сумњив тип.Вјерујте даце добро попусити накрају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педеру

24.12.2018 12:14

Лукац је једна људина и диван цовјек. Пукните дусмани.

Name

24.12.2018 10:26

ГОСПОДИНЕ ФЕРАГЕТУ ПУНО ВАМ ХВАЛА НА ВАШИМ ЉУДСКИМ И ИСКРЕНИМ ПОСТУПЦИМА И ОВОМ ПИСМУ. МИНИСТРОВО ДРСКО ОБРАЋАЊЕ У СКУПШТИНИ ЈЕ БИЛО КАТАСТРОФАЛНО И НЕПРИМЈЕРЕНО НИ ОБИЧНОМ ЧОВЈЕКУ А КАМО ЛИ ТАКОЗВАНОМ МИНИСТРУ КОЈЕМ ВИШЕ НИКО НЕ ВЈЕРУЈЕ НИТИ ГА ПОШТУЈЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

24.12.2018 12:29

То је адвокат, који своје паре оправда. Нема за дзабе ни код бабе. Истрага све брза од како је он ту. Бас као код Мемица...

Name

НН

24.12.2018 10:32

Овде свака будала даје себи право да глуми и тужиоца и судију и да тумачи закон тако је у земљи безвлашћа ово и неличи ни на државу ни нашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прави

24.12.2018 12:27

Прави Давор нову дрзаву, видјецес љепоте и правде.

Name

Боки

24.12.2018 10:36

Браво Ифете. Доле корумпирани и нарко министар Лукач. Истина и правда само напријед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Роки

24.12.2018 10:44

Сви да одговарају за заташкавање и прикривање доказа, за изречене лажи и све умјешан у вођење овако лоше истраге која је требала бит рјешена за махинално 7 дана а Лукач каже води се још истрага а сад ће година дана од убиства. Па само брисање камера је до 10 година па набра ли би сви бар 200 година за умешаност у прикривање доказа и лошу истрагу . А тек после истрага ко је убио и ко је наручио убиство. А ту је кочница , ко је наручио. То могу да ураде само странци и истражитељи и судови.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

24.12.2018 10:46

Овако треба наступати . Само голе цињенице , јасно и гласно . Понављати то по 1000 пута на сваком мјесту па и на тргу , у скупстини , медијима ... Давор Драгицевиц да престане са давањем рокова и изјава којима само свој полозај отезава. Сретно до правде и питање да ли има један цастан Србин адвокат да се прикљуци овој лавовској борби против убица . Није ваљда да нема ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.12.2018 13:46

Нажалост, буди сигуран да нема,мало је часних Срба, а адвоката ни говора, сами муљатори, играју на обе стране, имам искуства, то је професија коју неби никад одабрао, воле људи новац и то је порок, част онима који настоје да остану коректни?????

Name

професионалац им

24.12.2018 10:51

Сах мат Министре !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорана

24.12.2018 10:57

БРАВО ИФЕТЕ И ХВАЛА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

24.12.2018 10:58

Овакви људи улијевају наду да није све труло у овој насој дрзави и требали би да буду узор младим људима и дјеци.Хвала господине Ифет Ферагет!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

24.12.2018 11:00

Овај министар је умијешан у убиство Ђинђића, ја вам кажем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕСПЕКТ

24.12.2018 11:27

Није Дјиндјица али неког другог од не давно, јесте сигурно.

Name

Додо

24.12.2018 11:03

Е сад ће му рећи - ћути Ифете, ти си муслиман бла бла... Ово је истјеривање српске правде, ти не да се мешаш. Такви смо вам ми ето...

ОДГОВОРИТЕ
Name

За доду

24.12.2018 12:11

Е бас тако би додо рекаи, али њега нико висе недозивљава и његове ријеци. Ифет цовјек, људина, профедионално, искрено, зацно, свака ријец на свом мјесту. И мема се ту ста реци, сјде демантуј њега Лукац. Покусо си се истрести на Драску па добио самарцину, а заслузио си пет. В а јде фацо набудзена стани испред мајке па њу демантуј, па оци би ти ископала и има право она брани МРТВОГ СИНА. Монструме ти си лагао да је лопов и наркоман, ти, ти, сотоно и твоји поданици, Срами се, срами се, ако имас и трун образа и ти и сви око тебе.

Name

Б лука

24.12.2018 11:07

Све похвале адвокату Ифету на његовом преданом раду,знању и људскости. Желим му успјех у сваком предмету који води,а посебно у случају убиства Давида Драгичевића којег су убили па лажно оптужили. Питам се како могу у опште радити и функционисати какав су злочин починили дали имају миран сан,ако им то није рутина само. Ифету све најбоље у животу. ПРАВДА ЗА ДАВИДА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

24.12.2018 11:12

Не вриједи то њима говорити све док се терористицка странка звана СНСД не затре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово

24.12.2018 11:19

Овог Ифета мајка једном радја, ово нигдје на свијет нема. Како му је зао српског момка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ Ово

24.12.2018 12:51

Слажем се са Вама. Прије Мемића нисам знала за овог човјека али први пут када сам га саслушала, одмах ме одушевио. Види се да је човјек стручан али прије свега поштен и да улаже и у знање и у карактер. Једноставно зрачи. Драго ми је што се заузео и за Драгичевиће, то може само храбар човјек. Све најбоље!

Name

људство

24.12.2018 11:20

Ифет је остао уз цовјека,кад су други,,срби,,одустали бојеци се за властити пакас..мислим да сам био јасан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

24.12.2018 11:22

А ви као не изигравате судије нема ста све нисте говорили и износили све на хипотетицкој основи разним нагадјањима тврдите да занате и ко је убица па кад знате васа је дузност да казете инаце це те бити сауцесници или у прикривању злоцина..

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛУТИН -ДРАГУТИНУ,

24.12.2018 14:51

Прво научити како се пише "ће те", онда доносити стручне закључке.

Name

СТОЈАН

24.12.2018 11:22

Сто висе прилази истина, то ја све љепсе звати се Лукац. Истина је само једна. Зивот дајем за пуковника. И јос један велики плус за њега, ако га Ферагет прозува. Браво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урос

25.12.2018 03:27

Браво!!!!

Name

Љиља

24.12.2018 11:32

Браво гисподине Ферагет✊✊✊.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За љиља

24.12.2018 12:48

Јест само самостална РС без нато... дзаба нападате... идемо до краја!!!

Name

бањалуцанка

24.12.2018 11:34

Ма браво Господине. У правом тренутку, да их опоменете и ставите на мјесто које им припада. Нека схвате да слузе народу или нека се упласе за своје гу..це, јер они ниста друго не разумију. Постављање Лукца на мјесто министра МУП све је рекло и о убиству и Додиковим малверзацијама због цега га Лукац дрзи у саци...све смо схватили ако смо хтјели. Хвала наизмјерна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

24.12.2018 12:00

Ко прица рузне прице о својој зени и о својој дрзави ,тај под хитно треба посетит доктора.

Name

ратко

24.12.2018 12:16

А може ко да ми објасни како је упште дошло до тога да се деси то баш несретном Давиду.Десило се ндај боже ником.

Name

Ратко

24.12.2018 12:28

Лаки, све је мање оних који лосе прицају о својој дрзави и о зени, а све висе оних који не прицају него напусте и једну и другу.

Name

За Лаки

24.12.2018 12:46

Па видис како се потпису и одмах знас да је проблем дубљи, тј. хормонски. Премало мускара у Бањалуци а Додик неда мигрантима да додју.

Name

бањалука

25.12.2018 13:23

хвала свима који су на страни слабијег, увијек се у људима пробуди онај пркосни инат кад је угрожен неко ко не може да се брани, и на кога су уперене данас цијеви, на свој народ, велика срамота је ово, никад нисам била на тргу као подршка, признајем али се сад стидим, баш смо преварени.....

Name

Искрен

24.12.2018 11:51

Свака цаст за Госп. Ифета.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

24.12.2018 11:55

Оваквих нам адвокати требају... Правда нам треба. Сваки кривац, био он цистац или предсједник дрзаве, треба да одговара за недјела. Сацувај Бозе овога и овакве адвокате. Они су нам нада у боље сутра и нада да це правда завирити у свацији дом: постене наградити, а непостене казнити (до њиховог 11.кољена). Ако Бог да?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бранци

24.12.2018 12:07

Браво. Свала част. Ипак има људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

24.12.2018 12:08

Осилила Додикова перјаница,Лукац!Неваспитан,дрзак,као и његов Велики газда!Станивуковиц га је победио у сваком слуцају.Само нека Додикове перјанице наставе у бахатом маниру, као Лукац на скупстини, полако це поцети да губе свој ауторитет и на крају ногдаун!Само напред постени,паметни и млади посланици!Тако се брани РС и ствара клима нормалнијег зивота у РС!Миц по миц!Срецно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Qw

24.12.2018 12:09

А јеси ме рекао свака цаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бејха је пропаго пројекат

24.12.2018 12:13

За ово што говори Ферагет нема ни један доказ.Три истраге- двије полицијске и истрага тужилаштва нису нашле ништа што би указивало да је ријеч о насилној смрти нити да је смрти претходила отмица.Они који се сјећају почетка случаја сјећају се да је из кругова оних који су организовали протесте долазила оптужба је покојног Давида Драгичевића убио син једног полицијског функционера а кад се испоставило да мали има само 10 година,више га никад нису споменули.Онда су из истих кругова лансиране и остале верзије - да није хтио да дилује дрогу за полицију и да је зато убијен,да је открио шверц оружја и да је затио убијен а круг "саучесника" у непостојећем убиству је стално прошириван укључујући предсједника републике и предсједницу владе. Тачно је да је на првој конференцији за штампу непотребно саопштена информација да је покојник опљачкао неке ствари из куће.То су могли да прећуте из пијетета према покојнику али то није разлог ... Све битно што је речено на тој конференцији и у каснијим саопштењима полиције нико није на ваљан начин довео у питање.Та смрт је задесна прихватио то неко или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

24.12.2018 12:25

Управо тако.

Name

Ре:

24.12.2018 12:32

"Три истраге- двије полицијске и истрага тужилаштва нису нашле ништа што би указивало да је ријеч о насилној смрти нити да је смрти претходила отмица". У томеи јесте проблем: Институције не раде, тј. раде за кримосе и убице. "Доци це СУДЊИ ДАН: лопове це постени замијенити. и бозијим зивотом то це се звати. Паст це ватра на све издајнике -мац над њима и насљедницима њиховим виси и Бог одредице када це на њих пасти." Цекамо и радовацемо се одлуци Бозијој!!!

Name

ре

24.12.2018 13:02

Давид је убијен, све речено на конференцији је поречено видео записима. И ако би ретардиране убице вољеле да је другачије, еволуција иде напријед, не можете од народа правити мајмуне. Министар је оличење некултуре и необразованости, увриједио је све грађане својим говором на скупштини. Свака част господину Ифету, правда увијек побјеђује, убице брод вам тоне.

Name

Wодолија

24.12.2018 13:06

Зато сви из МУП и из владе РС настоје да затаскају убиство, зато сто је задес? Или зато нестаје доказни материјал , зато сто је задес? По досадасњем одвијању истраге је цак и лакоумном лаику оцигледно да се ту о рганизованом убиству ради а не о некаквом задесу. Зато "Бејха" , објективно је за оцекивати да це организатори заврсити иза ресетака. То политицко скривање убица неце трајати вјецно. Увијек це се наци неко ко је ту ипак био изигран. Засто би онај који је украо доказни материјал лезао у затвору, а онај који је организовао убиство да буде на слободи? "Бејха пропали сте" ,мали адвокат и мали конобар су ипак интелигентнији него се могло оцекивати, зар не?

Name

Ре бејха је пропаго

24.12.2018 22:58

Задесан је теби ботовски мозак.

Name

још

24.12.2018 12:15

Кренете од: Хотел Бања лука....улаз у град,власници Лукачевић...мали ту радио и чуо свашта....копајте даље....он ,Лукач све то зна,...Рудоња га само штити...јер и овај о њему свашта зна.... Није забрана случајна....Рудоња саучествује....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре јос

24.12.2018 12:51

Пукни, ако си завидан!

Name

1945

24.12.2018 12:24

ИФЕТ ФЕРАГЕТ ЈЕ ВЕЛИКИ ЧОВЕК И ЈОШ ВЕЋА НАДА ЗА МАЛОГ ЧОВЕКА. НАКЛОН ДО ЗЕМЉЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дада

24.12.2018 12:52

Сто није рјесио ниста за Мемица у Сарајеву?

Name

ратко

24.12.2018 18:51

Води га кући

Name

Ре Ратко

24.12.2018 23:00

Води и ти оне Супцине који су убиле Давида својој куци

Name

Нострадамус

24.12.2018 12:51

Браво господине Ферагет а господин Лукац треба да зна да ни он нити било који појединац не цини ни Муп Републике Српске ни било коју другу институцију у Републици Српској. Република Српска није ни Милорада Додика нити је Република Снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

24.12.2018 13:01

Сто га онда нападате, ако није вазан?

Name

комсија

24.12.2018 13:00

Свака ЦАСТ АДВОКАТУ а срамота свима који стално зуре да сакрију ста су урадили, Сва БАГРА са прве Прес конференције са својим изјавама све висе запетљавају и постају убице или крију некога, бице врло теско доказати или неког присилити да призна, Ко тјера Лукаца да са том нервозом и итим простацким тоном трази правду? ПО моме они би требали дасе извине тој породици и да о тој теми само несто казу ако их суд пита. ЗИВИО АДВОКАТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

24.12.2018 13:07

Свака част овоме човјеку.Има људи који се не могу купити као ове наше папчине.Даће бог да дође истина и ова гамад одговарају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

24.12.2018 14:08

Адвокат би могао упознати свог клијента са чињеницом да неке његове изјаве нису "претеривање", већ кривично дело.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са Стране

24.12.2018 23:02

Могао би тебе неко упозорити да и ти својим одобрсвањем и цутњом нереаговањем подрзавас убиствво и силовање овог народЗадњо 20 год. И висе.

Name

Беро

24.12.2018 14:10

Зна ли неко шта је оним што је имао ник Неписмена Славица М.?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

24.12.2018 15:14

Ма толко се људи овдје оптузивало, јер свака будала коментарисе и оптузује без доказа. Схвати то као дим (п.цкин дим).

Name

И ја се питам...

24.12.2018 18:00

И мени недостаје онај са неписменом Славицом М. Да није и он "задесно", посто се висе се не јавља??? Или је отисао у Њемацку?

Name

Трла

24.12.2018 14:15

Трла баба лан, да јој продје дан. Овај Ифет прицао, а прдио додје му на исто. Само сто прицу наплати, а прди за дзабе. Једнако смрди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Канада

24.12.2018 14:35

Браво господине Ферагет.Тако се постује професија .Лукац је психопата И криминилац И да иоле постоји владавина права , вец одавно би био иза ресетака. То са правне тацке гледиста а са моралне требало би му се десити исто сто И Давиду- Црквина. Висе је него оцигледно да је умијесан у Давидово убиство. Знао је тај мафијас ста се спрема Давиду. Сасвим могуце да је један од организатора отмице И убиства само није оцекивао овакву реакцију родитеља И јавности. У правно уредјеним дрзавама , ово убиство би било рјесено за два дана, а умијесаност министра полиције се не би могла ни замислити а камоли десити.У свијести јавности И људи који обављају такве послове тако несто је толико далеко од реалности да би се могло упоредити само са рузним сновима. Назалост , у РС је то свакодневно присутна стварност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.12.2018 21:00

Управо тако како аустријанци ријесе убиство за два дана,сестрица Даребубамаре

Name

Вики

24.12.2018 14:38

Како муп може рећи за неког да је наркоман а нема га регистрованог као таквог и никад момка нису ухапсили или затекли да користи за личну употребу или да врши препродају друге, страшно мртва уста не говоре..

ОДГОВОРИТЕ
Name

18

24.12.2018 15:38

Одгледај филм "ЈУЖНИ ВЕТАР",можда ти неке ствари буду јасније

Name

ре Вики

24.12.2018 16:01

Није тачно да га немају регистрованог 11.Јуна 2017 године је претукао 4 малољетника на Бањ брду код Бања Луке том приликом је добио кривичну пријаву 28 Фебруара ове године, и сам Давор је на Тргу Крајине говорио да је уживао марихуану, што има документовqано у МУП РС.

Name

Ре ре Вики

25.12.2018 07:27

Ма није тацно брате мили. Потукао се са Г.Ј. који је због туца од раније "регистрован" и није малољетник. Оптузница је подигнута против Давида 30.марта тј. кад је вец било опстепознато да је мртав. Оптузницу је подигао један такав као ти - кукавица и подлац. Мртва уста не говоре, ал зива вам неце дозволити да сваљујете на Давида оно сто нема везе са истином.

Name

Мирослав

24.12.2018 15:27

Овам изгледа слабо иде посао па хоце мало промоције на силу. Нема друзе од тога ниста. Иди бјјјааззи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

24.12.2018 15:33

БиХ дефинитивно цркава!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

24.12.2018 16:26

Браво легендо Адвокат само полако и потаман...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукац

24.12.2018 16:29

Убица и силедјија! Станивуковица је изабрао народ, а Лукаца није. Лукац је наименован поново у министра од мафије каи сто је он, Рудоња, Бисерка и секта СНСД. У томе и јесте разлика, Лукац нема право да се силедјијски односи према посланику Станивуковицу или било ком другом. Његова сама појава и говор указује да се ради о убици, теском мафијасу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНА

24.12.2018 16:32

ПРАВДА ЗА СВА ЗАТАСКАНА УБИСТВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

М.Р.

24.12.2018 17:05

Оцигледно необразован и јос непристојно дрско понасање министра који ради против НАРОДА. Питам се, а сто сте гос. Министре јос увијк на услузи народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

24.12.2018 17:31

Свака цаст господине Ферагат велики сте цовјек и великог Знајна и професионалности Цувајтесе зликоваца све су спремни да ураде само да застите свој криминал ,није тајна никаква да сва власт у РС је криминална и да сва РС поцива на криминалу и то треба показали свијету

ОДГОВОРИТЕ
Name

ратко

24.12.2018 18:40

Ајде владане божићу пусти тв хаyат (бн тв) драшко треба шофера

Name

Радован ИИИ

25.12.2018 08:10

Ако је господин Каран извршио обдукцију а нема лиценцу за то, које је издао наредбу да он то уради?То адвокат ни у једном моменту не помиње, а сваки тужилац и судија има листу лица која су овлаштена да раде тај посао.Значи неко би морао да одговара за наређење да Каран изврши обдукцију, не само каран као извршилац него налогодавац који је овде кључан.

ОДГОВОРИТЕ