Возио 245 км/х, 30 дана затвора

Хрватски држављанин (34) ухапшен је данас због насилничке вожње на ауто-путу Шид - Београд, гдје је возио 245 километара на час.

Србија 18.12.2018 | 16:44
Возио 245 км/х, 30 дана затвора
Он је приведен у Прекршајни суд у Сремској Митровици, гдеј му је изречена казна од 30 дана затвора и новчана казна од 120.000 динара, саопштио је МУП.

Такође му је изречена заштитна мјера забране управљања моторним возилом на подручју Републике Србије од девет мјесеци.

Полиција је, током редовне контроле пресретачем, зауставила ауди хрватских регистрација којим је управљао 34. годишњи хрватски држављанин.

Он је, како наводи МУП, возио 245 километара на час на дијелу пута гдје је брзина кретања ограничена саобраћајним знаком на 130 километара на час.

Извор: Тањуг

Коментари / 22

Оставите коментар
Name

Нека Нека

18.12.2018 16:18

Па нек други пут мисли

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одговор Ре

18.12.2018 16:38

Слазем се да га треба казнити Али 30 дана затвору да није мало превисе осим тога Милорада не би требало пустити из затвора јер нонстоп вози измедју 200 и 300 сам је рекао. Засто он није у затвору јел тај закон невази за политицаре.

Name

Ре

18.12.2018 16:51

Зато сто је он сељак из Бакинаца, а то се на њих не односи...

Name

Србин До Избора

18.12.2018 17:06

Било гдје у Свијету за овај прекрсај у саобрацају,изузев ако је та возња стварно била насилницка и произвела несрецан слуцај,срамно и потпуно безвезно је људе тјерати у затвор са криминалцима.Јесте то брзина полијетања авиона на писти,али треба имати на уму да су то и аута која нелице на Југу и Стојадина.Којекакви министри за све и сваста и њихове конкубине под ротацијама буквално пролијецу и брзе,,,па ниста-НАЗАЛОСТ.

Name

Ре: Србин До Избора

18.12.2018 17:50

Свашта се ти налупа! Возачку си купио 100%, јер да си био само на теоретској обуци, знао би да ово што си писао нема везе с везом! Ти би чекао да овакав дивљак побије људе на путу, па да се онда каже да је крив, је л'?! Возила под свјетлосним и звучним сигнализацијама имају предност у свакој, али у свакој ситуацији! Ни то ниси научио! Ти си за то да се штокакве "баје и бајице" дувају у Аудију с 250/сат, а онда га некаква "Шкодица" с дупло јачим мотором пресретне и свјетлосним сигналима покаже ко је "баја", па му овако одеру и од леђа и од џепа. Али, слабо ти познајеш и то. Свака част пресретачима, а овај дивљак ће имати у затвору редовну дневну шетњу, па нека табана 250/сат на кружној стази.

Name

Нека

18.12.2018 18:34

Не вјерујем да це други пут мислити, јер такви су непоправљиви. 30 дана је мало да би се промијенио. Ово је тески прекрсај који је угрозио зивоте људи. Информирајте се преко интернета какве су казне у свијету. У многим земљама се ауто одузима на лицу мјеста и тјера на продају, плус новцана казна, казна затвора, психијатријско лијецење и одузимање дозволе.

Name

Ре нека и они не сто писе цирилицом

18.12.2018 18:54

Ти сто се ословљавас са нека де ми реци у којем си ти то свијету Био па све знас ја зивим у том свијету па јос нисам цуо за такав вид казњавања који си ти нама представио. Наравно возила Под ротацијом су хитна помоц ,ватрогасци надркани политицари немају право да дивљају када иду на вецеру са љубавницом. Колико видим вас двојица би најсретнији били да се врати османлијско царство па да поцнете људе набијати на колац.

Name

Свијет

18.12.2018 20:01

то Ре нека и они не сто писе цирилицом /// А гдје си ТИ то био у свијету? Оцигледно би и ти ово исто радио, а када ти дијете буде згазено, онда не кукај. Информирај се мало по интернету, нек ти не слузи само да овдје пискарас. У Италији, Свајцарској, Француској одузимају возила. А ти свадбуј по 12-ти пут заједно са твојом брацом Турцима. Али за тебе је магарац.

Name

Пробајте То,

18.12.2018 20:22

изборити по хрвашким цестама, па че те видети.

Name

Србин ,до Избора

18.12.2018 20:26

Греска,Соферцино теоретска...Ја своју возацку нисам купио,вец сам полагао све испите и то поодавно у вријеме бивсе дрзаве.Километара имам у рикверц вј.висе него ви Госп.теоретицару.Тај комад папира није услов добре возње,јер и у то вр.сам возацку полагао код алкохолисаних,мање висе нодговорних и врло поврсних инструктора,сто је слуцај и данас.Медјутим,није ми намјера да се препуцавам са било ким,само сам хтио реци за вас сто то нисте разумјели,да ми је непотребна казна затвора за неког ко је аутом на ауто путу 'повукао'ту брзину и то уцинио не угрозавајуци никог,тј.ненасилно возеци(ако знате ста је то),ако је у вријеме његове возње било саобрацаја и ако је уцинио несто цим је угрозио те остале уцеснике па и да се ригорозније казни,али ако није,,,о затвору нема ни говора.Срамота је у 21вијеку за такве ствари гдје аута до 100км стизу за 3,3секунде и имају 500 и висе кс прицати такве глупости о затворским казнама,,,СЕМ АКО ТО НИЈЕ НАСИЛНА ВОЗЊА И АКО СЕ ТО НЕ ДЕСАВА НА АУТО ПУТУ.НЕ ОПРАВДАВАМ ОВОГ РВАТА,АЛИ ЉУДИ ТО НИЈЕ ЗА ЗАТВОР...КАЗНИТЕ ЦОВЈЕКА И ЦАО.

Name

Ре свијет

18.12.2018 21:21

Идиоте комплетни ја се не информисем на Интернету као ти јер зивим у том свијету и имам се гдје информисати за разлику од тебе. Као сто си примјетио цовјек је возио на ауто путу а не у насељном мјесту. За на примјер пребрзу возњу у Свицарској нико не одузима Аутомобил јер то је приватна својима ако ниси знао,дакле тамо казну одредјује кантонални суд и у правилу минимална је једна мјесеца плата МПУ тест није предвидјено уколико није возња Под утицајем алкохола или скривљена саобрацајна несреца. Даље у Њемацкој на вецини дионица ауто путева нема ограницена уопсте . Незнам засто ти уопсте писем кад си глуп као ноц. Засто то тврдим. Изгледа да цим неко има супротно мисљењу од тебе тај је одмах балија и муслиман. Морам те дубоко разоцарати ја сам хрисцанин а моја једина замјерка на цијели слуцај је 30 дана затвора . Мислим да би много веца новцана казна била кориснија ствари у одгајању овог возаца односно ударац по новцаник је много боља скола. Овако се поставља питање ста би било када би у свим Европским дрзавама затвор Био рјесење. Замисли колико би сада на примјер било Срба у Њемацким затворима због пребрзе возње.

Name

то ре Свијет

18.12.2018 21:51

Глупане, процитај СТРАСЕНФЕРКЕХРСРЕЦХТ, а не рекла казала. Аута се у неким кантонима одузимју се лицу мјеста. У Њемацкој је ограницење 120, а само на неким дионицама гдје ауто путева је дозвољена возња без ограницења. око фабрика аутомобила гдје најцесце ноцу специјалци возаци тестирају аута. А предлог је да се неограницена возња забрани од како је један тест возац пролетјео са 330 км/х, и цијела фамилија страдала. Нико ти није крив сто си толико глуп и незнас цитати и информирати се.

Name

ЦХ

18.12.2018 22:09

У цијелој Свајцарској полиција за превелику брзину на лицу мјеста одузима ауто. У неким Кантонима полиција враца аута кад возац плати казну која је узасно висока, а у неким Кантонима као Солотурн, Баселланд, Баселстадт, полиција продаје аута на лицитацији. Али казне су тако високе да се то усуде радити само богати, а неки гилиптери најмерно пребрзо возе по Њемацкој јер су тамо казне дупло мање.

Name

Одговор свијет

18.12.2018 22:23

О пимености немој молимте прицати јер је оцигледно ко је писменији. Дакле овако од Стуттгарта до Мüнцхена је одприлике 200 КМ На висе од 50 посто те дионице нема уопсте ограницење брзине. Према твојој теорије ограницење брзине нема око Фабрик аутомобила. Њемацка је индустријски развијена земља са сназном Ауто индустријом Али на тој дионици немају толико Фабрик аутомобила тако да та твоја теорије није бас тацна. Сто се тице Оне твоје друге изјаве Страсенверкерсрецхт ? Страсенверкерсгесетз ист ин диесен Фалл виел мехр wицхтигер. Ицх блеибе беи меинен Меинунг дас ду инкомпетенте Персон бист. Свеједно ако ти лицно сматрас да је интернет твој највеци извор знања ја то прихватам и зелим ти све најбоље у твом даљем образовању само бих те упозорим да не подцјењујес неистомисљенике. Али посто си вец процитао Страсенверкерсрецхт онда си вјероватно примјетио да нигдје није предвидјено казна затвору за пребрзу возњу. Знаци цијело вријеме ти покусавам објаснити да пребрза возњу тог цовјека није у реду Али затворска казна од 30 дана је цисто дивљаство. Сто се мене тице немам ти висе ста реци нити имам намјеру даље да с тобом дискутујем. Ти си једноставно необразован и заостао у својим размисљањима.

Name

+80 км

18.12.2018 22:38

Из новина ми познат слуцај да је један кроз Готхард тунел у Свајцарској, возио 20 км/х, тј. +80 него дозвољено и добио годину дана затвора. А натјерасте ме да погледам по интернету: не само да Свајцарска одузима аута него и Њемацка, само у Нордреинwестфаллен је ове године одузето 355 аута и продато путем интернета. Прије него сто се поцнете рузне ријеци употребљавати, ипак је боље несто процитати у интернету и информирати се, цитање не стети.

Name

Ум и цитање

19.12.2018 00:14

ре свијет Ипак би било добро сто процитати јер се образовање тако стјеце. А прве ријеци,идоте комплетни, говори да си неоклесана сировина. Сигурно си образовање стекао у кафани уз пјеваљку са земљацима твог нивоа. Да знас процитати био би информиран и не би лупетао глупости, не би себе доводио у ситуацију да се представис колико си глуп. И ја ти казем да процитас. У Њемацкој исто као и у Свајцарској због пребрзе возње одузимају аута и дају на продају. Ипак се боље информирај се преко полицијских информација. Глуп си управо јер незнас цитати.

Name

Ре Свијет

19.12.2018 03:49

за ре свијет - Најпаметнији глупане процитај: "Манцхмал wерден дие Аутос зурüцкгегебен, ин андерен Фäллен веркауфт одер верстеигерт." Понекад буду аута врацена, у другим слуцајевима продата или лицитирована. Полиција има право ауто одузети па цак и ако су позајмљена од тате или пријатеља. Али ти си глуп па не умијес се образовати.

Name

Петра

19.12.2018 10:28

Тако је сви требају да буду казњени -на улици се висе не зна ко у каквом стању вози(све висе и висе лудака)

Name

наруто

18.12.2018 20:11

< што праве возила која могу преко 130км/х?

ОДГОВОРИТЕ
Name

одлично

18.12.2018 20:11

Он се вереватно бахато понаша и.по ХР, али је тамо нечији "син" па му прилази, али је овде налетио и требало му је одрезати дупло већу и новчану.и затворску казну и ако нема да плати, одузети возило на неки разуман рок док не плати казну, а ако и тада не плати, возило продати на лицотацији, намирити казну и трошкове, а остсло му вратити. Чист пример бахаћења и дивљаштва на путу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.12.2018 22:09

Треба му наплатити идентичну казну колика би била у Хрватској

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

18.12.2018 22:10

Треба му наплатити идентичну казну колика би била у Хрватској

ОДГОВОРИТЕ