Нити једна чаша прије вожње

Превентивна кампања "Нити једна чаша прије вожње", чији је циљ смањење броја возача у Српској који у саобраћају учествују под дејством алкохола, званично ће почети данас у Бањалуци и трајаће до 31. јануара.

Република Српска 14.12.2018 | 09:46
Нити једна чаша прије вожње
Акцију ће реализовати Министарство саобраћаја и веза, Министарство унутрашњих послова Републике Српске, Републичка управа за инспекцијске послове, Агенција за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савез Српске.

Кампању ће релизовати и јединице локалне самоуправе и компанија "Молсон корс". 

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

возач

14.12.2018 10:44

То ће се примјењивати само на обичним биједницима, док за полицију, возаче функционера, татине синове и друге познанике то не важи као и везивање појаса, ограничење брзине и тд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

14.12.2018 11:22

Па наравно,ста има од цасе..нагните фласом и онда поби по троје дјеце на тротоару и ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милко

14.12.2018 17:42

једина корист од ових акц8ја је сто це полицајци скупити неку марку да прославе славу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ударати казне сто веце

15.12.2018 00:30

Треба вама свајцарска полиција и свајцарске казне, само по дзепу и одузимање дозволе, па вам не би пало на памет да се глупирате. Бити пијан и попити је дика у менталитету насег народа. А сто се тице дроге то је проблем у цијелом свијету јер се не мозе утврдити на лицу мјеста. Овакве кампање се воде у цијелом свијету. А кад цујем од насих људи: "Какво је то муско које не пије." , бозе мој, да ли ико размисља да су то потенцијални убице. Само се рузи полиција, крива полиција ако вас казни за пијанство, за све сто поцините. Треба вам америцка полиција која пуца ако су руке за воланом спустене, јер морају бити високо на волану постављене, као казаљке на сату 10 сати и 10 минута. Полицији се мора кратко и јасно на свако питање одговарати, и никако противити, у противном, само иза ресетака се заврси. Сви кукају да немају пара, гладни, тезак зивот, а за ракију и дуван има у изобиљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ало Ударати бла бла бла...

15.12.2018 08:55

Лепо размисљас,само су ти примери и понуда, које си навела мало ... хм. Размисли мало.