''Стајаћу овдје до седмог априла''

Бањалучани су и 263. дан изашли на Трг Крајине тражећи да се расвијетли убиство студента Давида Драгичевића. Давидов отац Давор рекао је да послије априла нема више чекања.

Република Српска 13.12.2018 | 19:27
''Стајаћу овдје до седмог априла''
Нисам рођен да бих са својих 50 година стајао на овом мјесту и молио убице и злочинце за правду за моје убијено дијете, рекао је отац покојног Давида Драгичевића. Давор Драгичевић поручио је да све институције могу да раде оно што зову послом до априла наредне године, али да на годишњицу укопа његовог сина престаје било каква прича.

Уз Давора Драгичевића, као и свакога дана стајао је и Душан Савић. Он се вечерас обратио окупљеним грађанима, а Давору Драгичевићу поклонио је слику са ликом његовог покојног сина.

Стојим, стојимо и стајаћемо овдје до 7. априла. Моја ријеч биће задња и то је моје обећање Давиду, поручио је Драгичевић.



БН ТВ

Коментари / 57

Оставите коментар
Name

РУДОЊА ГЛАВАТИ

13.12.2018 18:37

8.6 милијарди. Кошмар. Не спавам ноћима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

13.12.2018 19:01

Како нећеш имати кошмаре, ФБИ ти је за вратом, не само за тих 8.6 милијарди већ и за само Давидово убиство, и за покрадене листиће из штампарије, и за уцјене , подмићивање и пријетње, и за безочну пљачку свога народа и државе...Уствари, питам се , како уопште спаваш?

Name

зз

13.12.2018 19:04

Појединци су мијењали свијет, тако да није истина да ниста не мозе. Ако милион људи исто мисли онда ниси сам. Дакле, појединац много мозе. Нас су успавали и упутили на немоц. Некоме то одговара? Сви који се боримо за истину и правду смо маса и моземо све! Правда за Давида и све невино страдале!

Name

Мицо

13.12.2018 19:13

Правда за Давида и за све невине, а оптузене за његову трагицну смрт. Бозе, уразуми њедовог оца и помози му и дај снаге људима, које он прозива, а нису кривци.

Name

реМицо

13.12.2018 19:17

Моли се ти за своју памет!

Name

Ре Мицо

13.12.2018 19:19

Господе, уразуми безбознике који блате мртвог Дјецака и његове несрецне родитеље!

Name

Саша из Денвера, Колорадо

13.12.2018 19:27

За Скептик-а - права си незналица тј. ,,Бот". ФБИ се само и искључиво бави пословима унутар САД-а. Тако пискарање глупости показује ко сте и шта сте ви и ПзД!!! Хвала

Name

Скептик

13.12.2018 19:36

Е баш ми је драго што у Денверу ,Колораду имамо Србенду патриоту који пише ћирилицом. Свака ти част! Успут, виђаш ли Јокића? Игра сјајно.

Name

ре Саша

13.12.2018 19:39

Чујте нашег Сашка како је одједном постао паметан када је отишао у Колорадо.А што си ти побјегао у САД када је овдје благостање и функционише правна држава?

Name

Саша из Денвера, Колорадо

13.12.2018 20:31

У томе и јесте проблем, јер сте ви помешали политичко незадовољство и то незадовољство каналишете преко једне трагедије, у овом случају преко ПзД. Дакле, злоупотребили сте једну трагедију за ваше јефтине политичке планове. Мислите да се у САД свако убиство реши?! Има их гомила не решених, успут овде полиција убија где стигне, па ником ништа, а ви малтретирате читав град и државу, док нам се ови из Сарајева слатко смеју, како се ,, Срби око коске свађају" и хоће сами себе да униште, без рата!!! У Колораду сам иначе привремено, немој бити љубоморан,и због тога избегавамо да делим политичке лекције зато што нисам у РС. А ви?

Name

Ре Саса

13.12.2018 20:53

Ко је то "ви"? Како ти знас ста конкретно мисле бањалуцани о овоме? Ниси у току.

Name

Боки

13.12.2018 21:02

8 милијрди. Какве будалетине.

Name

Није

13.12.2018 21:11

Није боска центар свијета. Док то сконтају бањалуцани... Путујте мало, људи. Или се барем образујте, нецете да уците, а онда вам вровци криви...

Name

РЕ Саса из Денвера, Цолорадо

13.12.2018 21:13

Не слазем се са Вама. Бас зато сто је Бања Лука мали град, све се зна и свако сваког зна. Тако да, прва прица која се пусти је увијек тацна, све остало буде измијењено. При томе морам реци да не вјерујем у прицу МУПа, то је цисти дебилизам.

Name

Скептик

13.12.2018 21:35

Ре саша ит Денвера, замисли да се тако нешто догодило ту у Денверу а онда ја напишем из Бања Луке како ви у Денверу немате појма шта се ту догађа и кренем се пресеравати о истрази , убицама и родитељима убијеног....Цовјеце, па сви овде знамо шта се догодило , ко је убио Давида и и ко заташкава цијели случај. И ти сад из Денвера знаш боље од нас? То што живиш боље од нас и имаш више пара ти не даје за право да се правиш паметнији од нас.

Name

Архандјело

14.12.2018 05:02

Правда за убијеног Давида

Name

Ре

14.12.2018 14:30

Да ли сте примијетили да су највисе против ПзД људи који су отисли вани и који су своје дупе склонили пред сами рат. Сада им је лијепо доци на одмор и троскарити овде! Да ли сте свјесни странци (ви сте за мене странци) ста знаци само један дан у рову? Колика је данас температута вани? Да не спомињем како је кад не примис само једну плату.Ми на ратисту, породица куци без динара.Ви сте за то вријеме примили преко 50 плата.Сада паметујете сто вам неко мозда нарусава мир кад додјете у РС. Не морате ни долазити, останите гдје јесте. Спомињете русење РС! Побркали сте лонцице, па зар управо ви нисте издали РС. Умукните за сва времена! Правда за Давида!

Name

Хм

14.12.2018 14:40

Онда сједи.

Name

Ми смо зивот овог света

14.12.2018 15:50

Ето опет ниста.кака америка или било која земља друга.ста се тамо било гдје ради нека се ради.код нас се не ради ниста.ко је тај ко одлуцује ко це кад и на који це нацин умријети.ко смо ми да дајемо савјете давору како це да прица и понаса.ја немогу зато сто нисам у његовој ситуацији.ко су ти људи који се годинама на рацун јадног народа богате.па ето спомињу се тамо неке далеке земље ал и они се богате ал дају и народу.код нас бања лука ста ама ниста.код њих нигдје бар ја јос нисам цуо за оваки слуцај као сто је слуцај давида.а ста прица давор и како се понаса јос увијек је боље слусати њега цијели дан него додика пет минута.бар да зна пјевати ал незна ни то.па само кад направимо разлику ста је све додик од поцетка своје владавине урадио нарвно за себе и своје а ста давор од кад се назалост то десило сто никоме на овом свијету небих позелио.знамо ми колико нас има у рс наспрема других земаља моземо сви стати испод једне њихове круске и онда да овако несто се не мозе ријесит е то је вец залосно.а да се било ста десило њиховој фамелији било би за дан све готово.Правда за Давида Правда за све добре људе било које нације који воле насуРС.Правда за Дзенана и све добре људе из Федерације.манте се људи будалестина мрзње рата то никоме никад ниста доброга донијело није.Ми смо зивот овог Свијета.Правда

Name

Игор

13.12.2018 18:42

Имас само једну могуцност . То је да се саберес, не дајес рокове , не лупас глупости из немоци и наставис са мирним и достојанственим протестима . У незавидном си полозају . Много људи те декларативно подрзава али ти од тога немас ниста јер се борис против поквареног система . Позови све политицаре да се и у овом постизборном времену јасно одреде према Давидовом убиству . Твоја једина санса је промјена опсте климе у друству али до тога теско да це доци . Власт једва цека да направис неку глупост па да заврсис у јарку , затвору или лудари . Ако Лукац не буде поново Министар то је искљуциво васа побједа . Ако он остане на позицији то је знак да од правде нема ниста. Убрзо цемо знати .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.12.2018 19:00

Прије це Лукац заврсити у лудари. Цова има озбиљан проблем у глави. Или, пак, Миле. А о Бисерки да не прицам. Нит' једе нит' сни. Ста је реци?

Name

Милос за Ре и Игор

13.12.2018 19:09

Ви сте нуле карактерне, ако вам је Лукац на било који нацин крив. Имао петљу да казе оно сто је Нобило, а онда и Томиц рекао пола године касније. Бојите ли се Бога?

Name

Ре Милос

13.12.2018 19:24

Наравно да се бојим Бога. А о Лукацу и његовој улози у слуцају Давид дајем мисљење на основу изреценог од стране дотицног. О његовом постењу судим на основу његовиг материјалног богатства и кумства са олосем Регодицем и по његовом зивотном путу. Нецу спомињати оно сто се прица, вец само оно сто је свима нама видљиво и доступно. Карактер људски се гради у куци и породици. Из цасне породице, праведници излазе. Боје ли се криминалци и убице Господа??? Не би се рекло.

Name

За Милоса

13.12.2018 19:28

За оно сто је Лукав рекао треба бити глуп а не имати петљу. Да има мрву мозга никада не би ниста на сироко изјавио у јавности за Давидов предмет. Петљу имају људи који подрзавају оног оцајника на Тргу, а свјесни су с каквом бандом имају посла. Бог те не убио, реци некоме да це му забити крамп у ледја мозе само умоболник. Бозе сацувај!!

Name

Роцкy

13.12.2018 20:25

јасно и прецизно.

Name

Марко

13.12.2018 23:29

Даворе, пријатељски савјет: Смири тон, престани да судиш, генерализујеш, и понашаш се као судија, тужени и тужилац. Изгубио си подршку и симпатије великог броја обичних, образованих и аполитичних грађана, укључујући и моју подршку. Прије свега због веома сировог и неинтелигентног начина на који наступаш. Инатом, сировом емоцијом, и вербалним насиљем нећеш постићи ништа. Чини ми се да си у стању свакоме ко ти противријечи да одбрусиш да је убица или саучесник у убиству. Дискредитујеш се сваким даном са којим наступаш на тај начин. А то иде у корист оних против којих се бориш. Мој савјет ти је да вратиш причу у правни оквир убиства Давида Драгичевића; да говориш искључиво језиком права и доказа; да користиш опробане ненасилне и цивилизоване технике притиска, протеста, и грађанске непослушности. Твоја енергија и фокус треба да буду усмјерени искључиво на тужилаштво. Нема потребе да вичеш, галамиш, подижеш песнице. Много је битнији квалитет онога што кажеш у јавности него тон и сирова сила са којом то изговараш. Једна интелигентна реченица коју изговориш може да донесе више резултата него стотину насилних које изговараш сваки дан. Сигуран сам да доста оваквих савјета примаш и од свог адвоката Ферагета. Послушај га! Сретно!

Name

13.12.2018 18:48

Давидово прољеће! ОЧЕ НАД очевима. Уз тебе до и послије краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грга

13.12.2018 20:01

Које сте ви будале докоњаци који само по телефону и мислите да сте нај паметнији. Будале.

Name

За Гргу

13.12.2018 21:47

Па ста ти радис овде са будалама.

Name

Сви на улице

13.12.2018 18:55

Сви на улице нек падну убице! Хвала глумцима Сергеју Трифуновићу и Воји Брајовићу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Селма цориц

13.12.2018 19:06

Издрзи Даворе правда це да доде абд

Name

Ре

13.12.2018 19:10

Пробали сте и улицу па ниста. Прпа батоо!,

Name

за РЕ

13.12.2018 19:16

Ниси у току‚ паметњаковићу! 7.4.2019. је улица!

Name

Ре за Ре

13.12.2018 19:19

Мозе мало и код вас у Сарајеву? Мозда буде љепсе вријеме.

Name

Ре за Ре

13.12.2018 19:29

Па сад питање је кога је прпа.

Name

Боки

13.12.2018 19:39

Ста ради тузиластво И МУП девет мјесеци? Колико им треба времена да у релативно малом граду открију Давидове убице И истразе ко је киднаповао Давида , гдје се налазио И ста му се све догадјало за тих пуних сест дана? Тузиластво је требало дуго времена да оквалификује Давидову смтр као убиство ( то није само убиство, то је теско убиство са предумисљајем И као такво га треба третирати у суду). Ста раде свих ових мјесеци? Цекају да продје вријеме И да унисте јос доказа ? То није ни МУП ни тузиластво. То је класицна мафија, најгора И најперфиднија мафија у историји цовјецанства. Све остале мафије које су постојале И које постоје имају своја правила, ова, нема ни то. Одуговлацењем спрецавају Давора да се обрати висим инстанцама И то им је И циљ. Бандо улицарска , звијери И полусвијету, нецете успјети. Толико сте глупи И толико сте дубоко загазили у тески цриминал да не схватате да цете одговарати за то ста И како радите. И Бајиц, И Лепир, И онај Врецо са ионако глупавом фацом, И Лукац, И Илиц, И Каран И Радјен ( могуци свједок - сарадник) И сви остали сауцесници. Не мозе људско бице нестати тек тако да се не зна гдје је сест дана. Поготово не на тако малом простору . Не мозе И није реално да га родитељи, пријатељи И МУП тразе толико времена И да га не могу наци. Велико питање је да ли га је муп уопсте стварно И тразио . Ја вјерујем да није . Уосталом , сјетите се понасања оне слузбенице МУП-а према мајци несталог. У нормалним дрзавама , та простакуса , не само да би изгубила посао у моменту, него би И одговарала за своје понасање. Одговарацете сви ви. Не вриједи вам затаскавати . Давор је паметан, зна ста ради И има довољно доказа да вас све стрпа тамо гдје вам је једино И мјесто. У кавез.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

13.12.2018 19:47

Туца код металске сколе била је измедју 2:15 и 2:30 зена је казе погледала на сат. Гдје је у то доба био Давид? Имамо снимак са трга Крајине гдје се он појављује у то вријеме. Камере казу брзају па је то било несто раније,али имамо снимак из 988 гдје се Давид појављује после трга. Како је онда могао бити код Металске? Засто Васковиц износи неистине? Давид је убијен да се разумијемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

14.12.2018 19:42

Сигурно на камерама није тацно вријеме! На снимцима се све добро види, јасно се види све и да се закљуцити кало је све испланирано.Обратите пазњу на ону двојицу момака кад дају свјетлосне сигнале. Одмах овај први "малољетник" сто сједи на бетонској плоци ставља капуљацу на главу, затим Давид долази. Они га спремни цекају а кад је досао до њх,кратко га врацају да би они момци преко пута јос једном послали свјетлосни сигнал. Све је јасно нама, обицним људима а помака нема у истрази.

Name

М.Р

13.12.2018 19:52

Наравно и ми смо с вама, групом Правда за Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анна

13.12.2018 19:53

Правда за Давида!Правда за нашу дјецу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покахонтас

13.12.2018 20:12

Уз Тату ЛАВА ДО КРАЈА! ❤✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадно....

13.12.2018 20:22

Цуте МУП и Тузиластво као заливени. Нити ста смију, нити знају. Глупо и наивно. Мислили су да це се цутањем извуци, а само су навукли срамоту на себе, а ето осрамотисе нам се и главесине владајуце партије... Све у свему јасно је да су сви дубоко умијесани. Нису ухапсени, мозда никада неце ни бити, али то не мијења цињенице, убице су убице, крадаре су крадаре су крадаре, без обзира да ли је неки тамо Суд изрекао казну, они це увијек носити некога на дуси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

14.12.2018 08:10

Наравно да цуте. Сто би се огласавали када давор све зна. Истрагу је заврсио. Оптузбе дпказао. Пресуда донијета. То би било то.

Name

Дред

13.12.2018 20:26

Правда за Давида!Уз Давора и послије истине и правде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народ

13.12.2018 21:09

Сви на улице,нек падну убице!

ОДГОВОРИТЕ
Name

власт

13.12.2018 21:15

Хехехе

Name

Ре

14.12.2018 19:06

Убица је вец на улици у групи правда за Давида,ту је најсигурнији..

Name

НЕНА

13.12.2018 21:18

ПОДРСКА ДАВОРУ.ПРАВДА ЗА СВА ЗАТАСКАНА УБИСТВА

ОДГОВОРИТЕ
Name

✊✊✊✊✊

13.12.2018 21:25

Издрзи Даворе, правда за твоје дјете✊✊✊✊✊

ОДГОВОРИТЕ
Name

цеца

13.12.2018 21:53

✊❤️

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Сасу

13.12.2018 22:08

Брате,суздрзи се од својих коментара,а не морас се ни врацати!Екавица.Нас интересује наса землха,нас град,боли нас,знас ста,за Денвером!!!Цуј...Саса Денвер,Колорадо...Бозе,које индивидуе зиве,крецу се и просипају памет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нећеш бити сам Даворе!!!

14.12.2018 08:08

Подршка до краја!!! До Правде!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цанада

14.12.2018 13:05

Правда!!!!!!! До краја!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми смо зивот овог света

14.12.2018 16:45

Нек вама свима буде лијепи моји тамо где сте.било то америка канада аустралија ...... мозда имате неки порсе ферари мерцедес а сигурно и пун стомак сви 24 сата и тако сваки дан. И мозете прицат ста хоцете јер свако има право да несто казе.нека ал имамо ми овдје код нас несто сто цитави свијет никад неце разумит а то је право на зивот.каки таки је нас је.и снагу да истрајемо до краја. па и то кад додјете у бања луку бицете угосцени а засто зато сто смо народ.Правда За Давида Правда за све који се боре и зеле боље сутра Републици Српској.Правда

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицо

14.12.2018 17:55

Понестаје пара слаби подрска,јос мало па це се и ових пар баба разици.Остаје сам Давор,изманипулисан и одбацен,а убица је у групи Правда,Ту је сигуран а и добро плацен.Организатор се прерацунао и потцијенио овај народ.Овдје нема и невазе правила ,овдје је све тезе па и овај покусај русења РСа неце проци,па и макар да стоје иза тога Амери,Енглези и домаци издајници...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Мицо

14.12.2018 20:07

Иди, цовјеце, лијеци се. Сизофренија се да дрзати под контролом. А, не брини се за Давора, тек стиземо и бице нас јос висе. Правда за Давида!!!

Name

Рада

14.12.2018 21:15

#ПРАВДАЗАДАВИДА

ОДГОВОРИТЕ