Ово је нај тим Суперлиге...

Заједница Суперлиге Србије изабрала је 11 играча који су обележили први део сезоне 2018/2019. Највише играча из Звезде, Павков "најхуманији" играч.

Фудбал 14.12.2018 | 08:15
Ово је нај тим Суперлиге...
Заједница Суперлиге, Прве лиге Србије и Арена спорт традиционално су прогласили идеални тим јесењег дела такмичења у оквиру Суперлиге у сезони 2018/19.

Поред петорице играча Звезде у Првом тиму Суперлиге су по двојица играча Партизана и Радничког из Ниша, као и по један фудбалер из Чукаричког и Напретка.

У тиму полусезоне налазе се: Милан Борјан (Црвена звезда), Филип Стојковић (Црвена звезда), Мирослав Богосавац (Чукарички), Немања Р. Милетић (Партизан), Милош Дегенек (Црвена звезда), Ел Фарду Бен (Црвена звезда), Никола Дринчић (Раднички Ниш), Марко Марин (Црвена звезда), Данило Пантић (Партизан), Нермин Хаскић (Раднички Ниш) и Алекса Вукановић (Напредак).

Занимљиво је погледати ко је био у идеалном тиму домаћег такмичења на крају прошле сезоне (2017/18):

Владимир Стојковић (Партизан), Филип Стојковић (Црвена звезда), Мирослав Богосавац (Чукарички), Немања Р. Милетић (Партизан), Вујадин Савић (Црвена звезда), Ненад Крстичић (Црвена звезда), Данило Пантић (Партизан), Никола Дринчић (Чукарички), Немања Радоњић (Црвена звезда), Александар Пешић (Црвена звезда) и Немања Николић (Спартак). 

Дакле, чак петорица фудбалера која су била у иеалном тиму који је изабран пролетос и сада је у идеалном тиму Суперлиге на полусезони.

Идеалних 11 бирали су њихови директни ривали, капитени суперлигашких екипа и шефови стручних штабова.

Најперспективнији играч Суперлиге је нападач Чукаричког је Слободан Тедић, а за најхуманијег изабран је Милан Павков из Звезде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар