Због хаљине у затвор ?

Египатска глумица и манекенка Ранија Јусеф мора на суд због хаљине која је откривала превише, то јест „подстицања разврата“ на церемонији затварања филмског фестивала у Каиру.

Забава 03.12.2018 | 14:32
Због хаљине у затвор ?
Ранија Јусеф појавила се на затварању фестивала у црној хаљини са провидним доњим делом који је омогућавао да се њене ноге виде, јавља Би-Би-Си.

Глумица је разбеснела сународнике који на друштвеним мрежама махом негодују, а тек мали број њих је подржава уз коментар да би требало да Ранија има право да обуче шта год жели.

Двојица адвоката тражила су од државног тужиоца Египта да реагује због изгледа ове глумице у јавности и против ње је подигнута оптужница за „подстицање разврата“ у јавности.

„Желела бих да поново упутим извињење. Надам се да ће сви схватити да нисам имала зле намере и да нисам хтела да било кога разљутим“, навела је 44-годишња уметница на профилу на друштвеној мрежи Твитер.

Такође, Ранија је истакла да није очекивала да ће њена хаљина изазвати толико негодовања.

Судски процес против египатске глумице и манекенке већ је покренут и уколико буде проглашена кривом могла би да проведе у затвору и до пет година, наводи британски јавни сервис.

РТС
фото:интернет
 
 

 
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мустафа

03.12.2018 22:50

Ово треба и код нас увест и нема естраде висеXДДД

ОДГОВОРИТЕ