Посланици чекају Јоханеса Хана

Посланици Српске листе ушли су данас у косовску скупштину и тамо ће остати до доласка европског комесара Јоханеса Хана чија се посјета очекује сутра.

Србија 02.12.2018 | 13:14
Посланици чекају Јоханеса Хана
Предсједник Српске листе Горан Ракић саопштио је послије ванредне сједнице Кризног штаба у Косовској Митровици да су српски посланици ушли у зграду косовске скупштине у Приштини гдје ће остати до доласка европског комесара Јоханеса Хана.

"Наши легитимни представници упознаће Хана и Европу са антисрпским потезима који воде хуманитарној катастрофи", рекао је Горан Ракић на ванредној конференцији за новинаре након састанка Кризног штаба.

Он је додао да се политицки представници Срба у Приштини данас легитимно и демократски боре за то да српска дјеца на КИМ имају право на живот, храну, будућност.

"Сав српски народ биће и јесте уз насе посланике који се боре за нашу будућност, а та њихова борба нама живот значи", истакао је Ракић.

Он каже да су српски посланици поручили да ће у својим просторијама у косовској скупштини остати до сусрета са Ханом којем ће изнијети антисрпске потезе Приштине.

Поручио је српским посланицима да истрају у тој борби и поновио да њихова борба за Србе на КИМ значи зивот.

(Агенције)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Судија

02.12.2018 13:27

Брацо, цувајте се РОСУ косовских специјалаца, могу изненада улетити, као неки дан сто улетисе и похапсисе Србе, а Ханн и Европа то само нијемо посматрају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

03.12.2018 05:44

Ови су у коалицији са Харадинајом, нема бриге. Све је само представа!

Name

Ја

02.12.2018 14:05

Немој да излазите до прољеца свакако је напољу хладно ту имате бесплатно гријање

ОДГОВОРИТЕ
Name

рс

02.12.2018 14:48

Сад це Додиг-ромео слетити са хеликоптером и уз пиву све то заврсити, а пицоусти це га одликовати. Сретно

ОДГОВОРИТЕ