Ученик претучен испред школе

Ученик будванског средњошколског центра “Данило Киш” Д. П (16) брутално је претучен прије неколико дана испред и у школи када су га напала три младића из Бара, пријетећи му пиштољем.  

Регион 19.11.2018 | 15:10
Ученик претучен испред школе
На ученика другог разреда насрнули су младићи од 17, 18 и 19 година, нанијевши му тешке повреде, пишу црногорске “Вијести”.

Љекарским прегледом у подгоричком Клиничком центру утврђен је прелом виличне кости код ученика и хематоми по глави.

– Све се догодило када је на крају првог часа Д. П питао професорку да оде до тоалета. Тада је видио испред школе другове и отисао само да им се јави. Када је изашао, неко га је са леђа јако ударио и он је пао. Окренуо се и видио њему непознате младиће. Потом су га двојица ухватила, а трећи почео да удара – наводи се у пријави полицији.

Младић је успеи да побиегне, а чуо је онда пријетње да имају пиштољ и “да ће добити своје”. 

Младић је утрчао у школу и кренуо уз степенице, а Барани су кренули за њим.

– У страху да уђе у своју учионицу, јер би се насилници обрачунали са професорицом, младић је утрчао у учионицу код професора у друго одјељење. Није успио ни да изусти да га јуре и пријете му да ће га убити, у учионицу су улетјели Барани, гдје је настављена туча. Професор је успио једног младића да одвоји, када је скочио и ученик из другог одјељења и спријечио још једног насилника. Професор је рекао да одмах неко позове полицију и управу школе. Младићи су и тада пријетили да имају пиштољ – наведено је у пријави.

У школу је дошла и мајка Д. П. коју су позвали, као и ујак. Младић је одведен у Дом здравља, а полиција је узела изјаве актера цијелог инцидента.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Дхј

19.11.2018 14:54

НАСИЛНИКЕ .У.ТАМНИЦУ.РАДИ.НАСИЉА.И.ПОКУСАЈА.УБИСТВА..НЕВЈЕРОВАТНО.ДА.ТАКВИ.КРЕТЕНИ.НАСИЛНИ.ОДАЈУ.СЛОБОДНИ.ГАДОВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брат

19.11.2018 18:07

БАЛКАН ТОНЕ У ТАМУ, АКО СЕ НЕ АКТИВИРА НЕШТО СЛИЧНО ,, голом отоку,, НЕМА НАМ СПАСА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

.ЗАКОН.

19.11.2018 20:52

закон.мора.имат.своје.остре.мјере.према.насиљу.и.насилницима..насиље.и.у.сколама.и.свугдје.мора.бити.сведено.на.нулу

ОДГОВОРИТЕ