Мадриђани одредили цијену...

Асенсио може да иде за 115 милиона евра! Талентовани шпански фудбалер Марко Асенсио пружа добре партије у Реал Мадриду, али се из те екипе не би бунили да га пусте за позамашну своту новца.  

Фудбал 22.10.2018 | 12:00
Мадриђани одредили цијену...
Асенсио је у "краљевски клуб" дошао 2015. за само 3,5 милиона фунти из Мајорке, а неколико година касније вредност му је малтене тридесет пута већа.

За његове услуге заинтересовани су "острвљани" Челси, Ливерпул и Манчестер јунајтед, док вреба и првак Француске Пари Сен Жермен.

Из Реала су јавили заинтересованим странама да је Асенсио слободан за продају у јануару, али само за цифру од 115 милиона евра, пренела је шпансак Марка. 

Тренер Ђулен Лопетеги на мети је критичара и могуће је да током јануарског прелазног рока направи ремонт екипе, али за сада све остаје на спекулацијама. 

22-годишњи Шпанац такође није оправдао очекивања која је поставио прошлосезонским играма и на 11 мечева ове године постигао је само један гол. 

Међутим, убедити Марка да напусти Мадриђане неће бити лако, а како је сам недавно рекао "никада није имао жељу да игра било где другде".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар