Пријовић о Србији: Нисам Коперфилд да дам гол за два минута!

Нападач ПАОК-а Александар Пријовић је уочи дербија са Арисом у разговору са грчким новинарима причао и о репрезентацији Србије и селектору Младену Крстајићу.

Фудбал 19.10.2018 | 09:00
Пријовић о Србији: Нисам Коперфилд да дам гол за два минута!
Пријовић у последње све сезоне игра у одличној форми, био је у протеклом првенству први стрелац Суперлиге Грчке, а и сада је велики адут екипе из Солуна.

Његовим голом у последњем мечу квалификација за Мундијал у Русији, "орлови" су извадили визу за завршни турнир, али је на мечу Лиге нација са Румунијом седео на клупи.

Утисак је да би у тандему са Александром Митровићем могао да представља велику снагу "орлова" у маневру, али истиче да је неопходно да добије већу минутажу како би дошао до пуног изражаја. Тако је индиректно "пецнуо" и Младена Крстајића, како би му убудуће давао више прилике да игра.

"Митровић и ја се сјајно слажемо када смо заједно на терену. У тандему можемо да урадимо велике ствари. Али нисам Коперилд да постигнем гол за два минута на терену. Када бих добио више минута, можда бих и могао да будем Коперфилд и да мењам резултат. Наравно да ми је част што сам део репрезентације и увек ћу се одазивати. Селектор је тај који одлучује о минутажи, а ја ћу увек бити спреман да искористим указану шансу", рекао је голгетер солунског тима.

ПАОК у овој сезони има велике амбиције. Одлично су кренули, први су после шест кола првенства са стопостотним учинком и план је да коначно освоје титулу првака.

"Гладан сам голова и у свакој утакмици желим да победим са 5:0 и да постигнем што више голова. Желим да нас се сви плаше и да им не пада на памет да траже бодове на Тумби, већ да гледају како да приме што мање голова. Показали смо да можемо да победимо свакога. Победили смо Олимпијакос и АЕК који су учесници Лиге шампиона. За нас је сваки меч као финале. Морамо да играмо и у гостима као код куће. То је једини исправан приступ. Имамо квалитет и зашто да не победимо свих 30 мечева у првенству кад већ можемо", закључио је Пријовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар